Bezár!
2020. június 4., csütörtök, Bulcsú, Tormás napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:50 "Mi olyanok vagyunk a bukarestiek számára, mint a forró puliszka"22:31 Amerikai igazságügyi miniszter: bizonyítékaink vannak rá, hogy az Antifa szítja az erőszakos cselekményeket22:05 A fekete életek számítanak, folyik a szennymédiából - és a fehér életek érdekelnek valakit?21:52 Szijjártó: korlátozásmentesen lehet utazni Ausztriába, Csehországba és "Szlovákiába"21:33 Rövidített programmal, de megtartják a Kolozsvári Magyar Napokat21:14 Edzés közben lett rosszul, majd elhunyt az ESMTK 22 éves válogatott birkózója20:52 A becsült ár mintegy négyszereséért kelt el egy Enigma kódfejtő gép egy bécsi aukción20:10 Több mint tízezer első világháborús és régi erdélyi fotót tesz közzé az OSZK19:33 Észak-Korea fiatalos propagandát indított a YouTube-on18:48 Alapszerződések felmondása, ENSZ-hez fordulás - Toroczkai bemutatta a Mi Hazánk trianoni akciótervét18:36 Vádat emeltek egy egri tömegverekedés három résztvevője, köztük két biztonsági őr ellen18:11 Romániában másfélszeresére ugrott az újonnan diagnosztizált fertőzöttek száma17:52 Országos tisztifőorvos: a járvány nyugvópontra érkezett17:41 Valamilyen oknál fogva megint nem a keresztény- és Európa-gyűlölő muszlim hozzászólókra csapott le a "német" rendőrség17:23 Kezdetben sok eső, majd sok napsütés lesz a hétvégén
24 óra legolvasottabbjai

Külföld, Extra ::

Tovább szedi áldozatait a liberális agyhalál: egy kanadai iskola betiltotta az anyák napját a buzik miatt

Reklám

Betiltotta az anyák napját és az apák napját az Astral Drive nevű dartmouth-i (Nova Scotia) elemi iskola azon tanulók érdekeire hivatkozva, akik elvesztették az édesanyjukat vagy az édesapjukat, vagy - és persze ez a lényeg, hiszen előbbire számtalan példa van évezredek óta az egész világon - akik olyan családban élnek, ahol "két anya vagy két apa van".
Zoom
Ez a két buzi interneten vadászik örökbe adásra ítélt gyermekekre - a polkorrekt demokrácia ezt is lehetővé teszi
Ehelyett május 15-én tartják a családok napját - ez ugyanis kellően polkorrekt, legalábbis egyelőre. (Hamarosan persze még azt is kitalálhatják, hogy nem akarják megbántani azokat, akik nem akarnak családban élni.)
Michelle Allaby, az egyik szülő elmesélte: az iskolában megtiltották a gyermeknek, hogy ajándékot készítsenek anyák napján az édesanyjuknak. A hölgy megkérdezte a barátait, akiknek a környék más iskoláiba járnak a gyerekei, ők azonban arról számoltak be, hogy az övéik kis ajándékokkal tértek haza az iskolából. "Ez eléggé kiborított" - tette hozzá Allaby.
Ramona Jennex oktatásügyi miniszter úgy nyilatkozott: nincs központi utasítás arra, hogy melyik ünnepet kell megtartani az iskolákban. Ugyanakkor egyértelművé tette, hogy ő sem vádolható "homofóbiával": "A gyermekek elszigetelődhetnek az osztályban, ha elvesztették az édesanyjukat vagy az édesapjukat, illetve ha olyan családban élnek, ahol két anya vagy két apa van" - aggodalmaskodott.
Leszögezte továbbá, hogy az iskolák tudják a legjobban, milyen igényeik vannak a saját közösségeiknek. (Kíváncsiak lennénk, a szóban forgó iskola kikérte-e a "közössége" véleményét, vagy 1-2 aberrált állat miatt tiltotta be az anyák napját - a szerk.)
(Kuruc.info - Msn - Atlantic.ctvnews nyomán)
További polkorrekt esetek:
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready