Bezár!
2020. augusztus 11., kedd, Zsuzsanna, Tiborc napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
09:31 Tizenöttel nőtt az azonosított fertőzöttek száma hazánkban09:16 Részletes járványügyi intézkedési protokollt kapnak az intézmények08:33 Bidennek most már tényleg muszáj lesz vásárolnia egy néger nőt08:12 Ukrán embercsempészt fogtak a rendőrök07:46 Lövések a Fehér Háznál, Trump kiment a sajtótájékoztatóról07:40 Al-Shabaab-ritkítást végzett a szomáliai kormányhadsereg07:29 A világon másodikként esett át ismételt arcátültetésen egy amerikai nő06:55 A kijárási korlátozások miatt több idejük maradt az embereknek a kincskeresésre Nagy-Britanniában23:38 Japánban első ízben esett 30 százalék alá a dohányzó férfiak aránya23:17 Bezárattak Iránban egy újságot, amelyben egy szakértő megkérdőjelezte a hivatalos koronavírus-adatokat22:49 Az Egyesült Államok társult államában újból megtartják az előválasztást, mert elfogyott a szavazócédula22:29 Kassai Viktor és az Állami Duma alelnöke szerint is szemüveg dukált volna a bírónak Szpartak Moszkva-PFK Szocsi-meccsen22:15 Az ún. Szlovákia kiutasított három orosz diplomatát - az okát nem pontosították21:50 Egy sukár csávó a bejrúti robbanásról: "Bárcsak Pesten történt volna, okádék Magyarország"21:42 Belorusz elnökválasztás: ismét összecsapott a rendőrség a tüntetőkkel - "szakrális áldozatra" van szükség
24 óra legolvasottabbjai

Külföld, Extra ::

Tovább szedi áldozatait a liberális agyhalál: egy kanadai iskola betiltotta az anyák napját a buzik miatt

Reklám

Betiltotta az anyák napját és az apák napját az Astral Drive nevű dartmouth-i (Nova Scotia) elemi iskola azon tanulók érdekeire hivatkozva, akik elvesztették az édesanyjukat vagy az édesapjukat, vagy - és persze ez a lényeg, hiszen előbbire számtalan példa van évezredek óta az egész világon - akik olyan családban élnek, ahol "két anya vagy két apa van".
Zoom
Ez a két buzi interneten vadászik örökbe adásra ítélt gyermekekre - a polkorrekt demokrácia ezt is lehetővé teszi
Ehelyett május 15-én tartják a családok napját - ez ugyanis kellően polkorrekt, legalábbis egyelőre. (Hamarosan persze még azt is kitalálhatják, hogy nem akarják megbántani azokat, akik nem akarnak családban élni.)
Michelle Allaby, az egyik szülő elmesélte: az iskolában megtiltották a gyermeknek, hogy ajándékot készítsenek anyák napján az édesanyjuknak. A hölgy megkérdezte a barátait, akiknek a környék más iskoláiba járnak a gyerekei, ők azonban arról számoltak be, hogy az övéik kis ajándékokkal tértek haza az iskolából. "Ez eléggé kiborított" - tette hozzá Allaby.
Ramona Jennex oktatásügyi miniszter úgy nyilatkozott: nincs központi utasítás arra, hogy melyik ünnepet kell megtartani az iskolákban. Ugyanakkor egyértelművé tette, hogy ő sem vádolható "homofóbiával": "A gyermekek elszigetelődhetnek az osztályban, ha elvesztették az édesanyjukat vagy az édesapjukat, illetve ha olyan családban élnek, ahol két anya vagy két apa van" - aggodalmaskodott.
Leszögezte továbbá, hogy az iskolák tudják a legjobban, milyen igényeik vannak a saját közösségeiknek. (Kíváncsiak lennénk, a szóban forgó iskola kikérte-e a "közössége" véleményét, vagy 1-2 aberrált állat miatt tiltotta be az anyák napját - a szerk.)
(Kuruc.info - Msn - Atlantic.ctvnews nyomán)
További polkorrekt esetek:
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready