Bezár!
2021. május 14., péntek, Bonifác, Gyöngyvirág napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:12 Mégsem nyílik drogambulancia a józsefvárosi Teleki téren22:08 Ombudsman: a védettségi igazolvány szabályozása nem visszás, de "lehetnek korrekciós igények"22:04 Csaknem ötmillió dollárt fizetett a hackereknek a Colonial Pipeline21:57 Egy magyar férfi "megdöntötte" az olasz rekordot: hat adag Pfizert kapott21:50 Franciaországban nagyon nagy a demokrácia, de Izrael ellen azért inkább ne tüntessenek21:42 Mindennapi hőstörténetek: Békéscsabán cigarettáért ütött a cigány, Pécsen számítógép és pénz kellett21:32 Rakétákat lőttek Libanonból Izrael irányába, de elbénázták21:15 Gondolatait használva formált mondatokat egy gerincvelő-sérülés miatt lebénult ember21:05 A Kriegsmarine egyik sikere: a Pinguin és a norvég bálnavadász-flotta20:53 Újabb jelöltet mutatott be a Mi Hazánk, ezúttal Sopronban, szimbolikus helyszínen20:45 A zsidók "örömmel és szenvedéllyel" lövik a palesztinokat, "intenzív katonai műveletre" készülnek20:20 Erdélyben (és Romániában) megszűnik a kijárási tilalom, csak a zsúfolt helyeken lesz kötelező a maszk20:02 Késelőt fogtak a fővárosban19:47 Merkelék nagyon próbálnak kiállni Izrael mellett, de szeretett muzulmánjaik ezt a legkevésbé sem díjazzák18:36 Ápolónősors Miskolcon: elfordult, megszúrta a "beteg"
24 óra legolvasottabbjai

Külföld, Extra ::

Tovább szedi áldozatait a liberális agyhalál: egy kanadai iskola betiltotta az anyák napját a buzik miatt

Betiltotta az anyák napját és az apák napját az Astral Drive nevű dartmouth-i (Nova Scotia) elemi iskola azon tanulók érdekeire hivatkozva, akik elvesztették az édesanyjukat vagy az édesapjukat, vagy - és persze ez a lényeg, hiszen előbbire számtalan példa van évezredek óta az egész világon - akik olyan családban élnek, ahol "két anya vagy két apa van".
Zoom
Ez a két buzi interneten vadászik örökbe adásra ítélt gyermekekre - a polkorrekt demokrácia ezt is lehetővé teszi
Ehelyett május 15-én tartják a családok napját - ez ugyanis kellően polkorrekt, legalábbis egyelőre. (Hamarosan persze még azt is kitalálhatják, hogy nem akarják megbántani azokat, akik nem akarnak családban élni.)
Michelle Allaby, az egyik szülő elmesélte: az iskolában megtiltották a gyermeknek, hogy ajándékot készítsenek anyák napján az édesanyjuknak. A hölgy megkérdezte a barátait, akiknek a környék más iskoláiba járnak a gyerekei, ők azonban arról számoltak be, hogy az övéik kis ajándékokkal tértek haza az iskolából. "Ez eléggé kiborított" - tette hozzá Allaby.
Ramona Jennex oktatásügyi miniszter úgy nyilatkozott: nincs központi utasítás arra, hogy melyik ünnepet kell megtartani az iskolákban. Ugyanakkor egyértelművé tette, hogy ő sem vádolható "homofóbiával": "A gyermekek elszigetelődhetnek az osztályban, ha elvesztették az édesanyjukat vagy az édesapjukat, illetve ha olyan családban élnek, ahol két anya vagy két apa van" - aggodalmaskodott.
Leszögezte továbbá, hogy az iskolák tudják a legjobban, milyen igényeik vannak a saját közösségeiknek. (Kíváncsiak lennénk, a szóban forgó iskola kikérte-e a "közössége" véleményét, vagy 1-2 aberrált állat miatt tiltotta be az anyák napját - a szerk.)
(Kuruc.info - Msn - Atlantic.ctvnews nyomán)
További polkorrekt esetek:

Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready