Joszéf Hájjim Ben Dávid, a 16 éves Muhámmád Ábú Khdejr palesztin fiatalt egy hónappal ezelőtt élve elégető 29 éves jeruzsálemi zsidóval és két fiatalkorú bűntársával a bíróság ma délelőtt ismertette a vádiratot. Az elvetemült gyilkos a tárgyalóterem felé haladva újságírók kérdésére válaszolva csak annyit mondott: "Én vagyok a Messiás", írja a Válláh!Hádásot hírportál.
Zoom
A "Messiás" a bíróság folyosóján (Fotó: Noám Moskowitz)
Joszéf Hájjim Ben Dávid és két fiatalkorú bűntársa - utóbbiak nevének közzétételét a bíróság megtiltotta - július 3-án a megszállt Kelet-Jeruzsálemhez csatolt Su'áfát nevű településen korán reggel elrabolta, majd a közeli erdőben élve elégette Muhámmád Ábu Khdejr 16 éves palesztin fiatalt.

Muhámmád Ábu Khdejr
Az aljas és kegyetlen gyilkossággal a nem sokkal korábban, Ciszjordániában elrabolt, majd meggyilkolt három zsidó telepes fiatal halálát kívánták megbosszulni. Joszéf Hájjim Ben Dávid a jelek szerint bolondnak teteti magát, s ezzel kívánja elkerülni a komolyabb büntetést. Két bűntársa - hozzá hasonlóan fekete, mint az éjszaka - nevének közzétételét fiatalkorúságukra való tekintettel a bíróság megtiltotta.
A ma ismertetett vádirat szerint a palesztin fiatal elrablása után a "Messiás" vezette az autót, s utasítására a másik két gyilkos már útközben eszméletlenségig fojtogatta az áldozatot. A "Messiás" és az egyik fiatalkorú ezután az erdőben vasrúddal nagy erővel a palesztin fiú fejére sújtott, majd többször belerúgott, s minden egye sujtáskor és rúgáskor a "Messiás" egy-egy zsidó nevét ordította, akiket palesztinok öltek meg az elmúlt esztendőkben.

A meggyilkolt fiú temetési menete
A "Messiás" végül azt az utasítást adta, hogy égessék el a palesztint, nehogy az "föléjük kerekedjen". Az eszméletlen, de még élő palesztin fiút ezután palackokból leöntötték üzemanyaggal, majd a "Messiás" öngyújtóval lángra lobbantotta.
A "Messiás" ügyvédje szerint a védence ártatlan, mert földön túli lények, szellemek utasítására követte el a bűncselekményt.

A Facebookon terjesztett zsidó "igazság"
A palesztin fiú meggyilkolásával kapcsolatban végül említsük föl az igazmondó zsidó propaganda egyik gyöngyszemét. Egy Izraelbe alijjázott, magyarul is beszélő olvasónk jóvoltából portálunkra is bekerült - kommentként - az Izraelben széltében-hosszában terjesztett hazugság, miszerint a palesztin fiatalt a családja ölte meg, mert homoszexuális mivolta miatt szégyent hozott rá. A Facebookon és másutt terjesztett propaganda így hangzott: "Így néz ki az arab homo, akit ma reggel meggyilkoltak és minket (a zsidókat - H. J.) vádolnak a halálával. Az arab fiatalt arabok gyilkolták meg a család becsületén ejtett folt miatt, de a baloldal és társult szervezetei a balos médiában siettek minket vádolni a halála miatt. Osszátok meg!"
Hering J. - Kuruc.info