2020. február 18., kedd, Bernadett napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
16:25 Fogolycserét hajtott végre Irán és Németország15:52 Remek fickó az egyik mentős támadója: beleegyezett, hogy megússza felfüggesztettel15:31 Újra a Kúriára kerül a volt barátnőjét lúggal leöntő orvos ügye15:16 Felmentették a szentesi jegyző elleni kézigránátos merénylettel vádolt férfit14:45 TASZ: szégyenteljes, hogy a HírTV mert normális hangnemben tudósítani a kitörés-megemlékezésről, de azért még nem kellene bojkottálni14:14 Bíróság előtt a nádudvari "csínytevő lányok"13:57 Partiumi-bánsági könyvbemutató körúton Gaudi a Nemzeti jogvédelem című kötetével13:42 Egy vuhani kórház igazgatója belehalt a koronavírusba13:28 Hűtött migránsok a bolgár-román határon - nem okozott nekik gondot a hatezer eurós menetjegy12:52 Zsidók hatalmi harca: Soros nyílt levélben követeli Zuckerberg kirúgását12:43 A foci lett Kolumbia legnagyobb heroinkereskedőjének a veszte12:27 Piramisjáték miatt emeltek vádat egy férfi ellen Budapesten12:08 London több kérdésben sem hajlandó kompromisszumokra az uniós egyeztetéseken11:42 Az ausztrálok háromnegyedét érintette a tűzvész11:11 Ennek az öregezőnek sem segítettek megjavulni az enyhe büntetések
24 óra legolvasottabbjai

Külföld ::

Orosz hírportál: a Kovács elleni vád gyengeségéről árulkodik felesége bevonása a "kémügybe"

Reklám

Az orosz sajtóban eddig nem igazán érintették a Kovács Béla-ügyet, már ami a KGB-s vádakat illeti. Most azonban hosszú cikkben idézte az Index sztoriját a Moszkvához közel álló Regnum hírportál. Az orosz médium azt a következtetést vonta le, hogy a Kovács elleni vád gyengeségéről árulkodik felesége bevonása a "kémügybe".
Hosszú cikkben számolt be az Index írásáról az orosz Regnum hírportál. Az orosz lap a "Kágébéla-ügy" című cikkében részletesen bemutatta a sztorit, amely a tavaszi bomba után most, az önkormányzati választások előtt került ismét reflektorfénybe.
A Regnum több ponton is kommentálta a sztorit, ezekből csemegézett az ATV:
Kovács ügyével kapcsolatban...
Feltételeznünk kell ugyanakkor, hogy Kováccsal kapcsolatban a magyar és más nyugati titkosszolgálatnak nincsen bizonyítéka arra, hogy kémkedett. Ráadásul Kovács személyes találkozói az orosz diplomatákkal éppen a kémkedős verziót gyengítik, ismert ugyanis, hogy a modern titkosszolgálatok - beleértve az oroszt is - a közvetlen kapcsolatot kerülve dolgoznak az ügynökeikkel.
A konspiratív körülményekről...
"A magyar ügyészség azt állítja, hogy Kovács 'konspiratív körülmények' között találkozott az orosz diplomatákkal. A magyar nyomozóknak ezért ezt a 'konspirációs körülményt' kell bizonyítaniuk. (...) Ez pedig nem lesz egyszerű, mivel közismert, hogy Kovács EP-tevékenysége miatt nyíltan találkozott nem csak orosz, de más országok diplomatáival is."
Elterelés lenne Szvetlana Isztohin?
"Kovács feleségének 35 évvel ezelőtti kompromittált előéletének felhasználása leginkább arra utal, hogy Kovács ellen gyenge a kémkedés vádja".
(ATV - Regnum.ru nyomán)
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready