Halálosan megsebesített két rendőrt, majd magával is végzett egy fegyveres nigger New Yorkban. Három éve ez volt az első eset, hogy az amerikai nagyvárosban golyó végzett rendőrökkel. A hatóság két emberét a járőrkocsiban ülve lőtték le Brooklynban.
A város rendőrfőnök-helyettese szerint felsőtestükön érte őket találat. A fegyveres az utasoldalról nyitott rájuk tüzet, majd egy közeli metróállomás irányába rohant. A férfi aztán fejbe lőtte magát, ő is meghalt - számolt be a történtekről a The New York Times című lap.

Ismaaiyl Abdullah Brinsley egy 2007-es körözési fotón
A rendőrség később közölte, hogy az elkövető, a 28 éves Ismaaiyl Abdullah Brinsley a hatóságot szidalmazó bejegyzéseket tett közzé a közösségi hálón. Kiderült, hogy mielőtt a rendőrökre támadt, a férfi meglőtte és súlyosan megsebesítette a barátnőjét Baltimore megyében. Ezt követően ment New Yorkba, ahol ismerősei voltak. A hatóság szerint nincs ok feltételezni, hogy terrorista támadás történt.
New York polgármestere, Bill de Blasio az üggyel kapcsolatban tartott sajtótájékoztatón úgy fogalmazott: egyértelmű, hogy a két rendőr ellen kivégzésszerű merényletet hajtottak végre. A New York-i rendőrökre nagy nyomás nehezedett az utóbbi hetekben, miután tüntetések kezdődtek egy nagyesküdtszék arról szóló döntése nyomán, hogy nem emelnek vádat az ellen a rendőr ellen, aki érintett volt egy fekete bűnöző, Eric Garner halálában.
Nem meglepő, hogy a brooklyni környék, ahol a két rendőrt lelőtték, többségében feketék lakta. Egy helyi lakos a CNN hírtelevíziónak elmondta, feszült volt a hangulat arrafelé a Garner halála miatti tüntetések kezdete óta. A New York-i nagyesküdtszék döntését megelőzően is voltak tüntetések amiatt, hogy nem emeltek vádat a fergusoni ügyben, a szintén bűnöző néger Michael Brownt lelövő rendőr ellen.
(MTI nyomán; kép: georgia-mugshot-gallery.com)
Frissítés: Bűnöző fajtársai miatt állt bosszút a néger
Élesen elítélte a New York-i rendőrgyilkosságot vasárnap Barack Obama. Az amerikai elnök, aki a Hawaii-szigetek fővárosában, Honoluluban tölti a karácsonyt, azután nyilatkozott, hogy egy fegyveres fajtársa halálosan megsebesített két rendőrt, majd magával is végzett az amerikai nagyvárosban, New Yorkban. A két hatósági embert, Liu Wenjint és Raphael Ramost a járőrkocsiban ülve végezték ki Brooklyn negyedben.
Zoom
Bosszút állt a fehéreken...
Obama hangsúlyozta, nincs mentség a történtekre. A rendőrök életüket kockáztatják, hogy szolgáljanak és megvédjék a közösséget, megérdemlik a tiszteletet és a hálát.
A hatóságok tájékoztatása szerint a támadó - aki rossz sorrendet választott és csak az eset után lőtte fejbe magát -, mielőtt meggyilkolta volna a rendőröket, az internetre feltett üzenetében azt tervezte, hogy lelő két "disznót" (ahogy a rendőröket nevezte), bosszúból azért, mert a rendőrök korábban intézkedés közben New Yorkban egy illegális dohányárus néger halálát okozták.
Zoom
Az utolsó üzenet
2. frissítés: Marxista börtönbanda tagja volt a néger - "harckészültség" New Yorkban
A New York-i rendőrségen „harckészültség” van, és megfelelő válaszokat fognak adni a két rendőr kivégzésjellegű meggyilkolását követően – közölte a New York-i Járőrök Jótékonysági Alapítványa.
Ismaaiyl Abdullah Brinsley feltehetően a marxista (!) Fekete Gerilla Család börtönbanda tagja volt. December elején az alapítványnak már voltak információi arról, hogy a banda tagjai szolgálatban lévő rendőrök ellen készítenek elő támadásokat – mondta el a szervezet elnöke, Ed Mullins őrmester.
A Fekete Gerilla Családot 1966-ban alapította egy George Jackson nevű néger, miközben fegyveres rablásért ült a San Quentinben. A börtönben lett a marxista és maoista. Szökés közben lőtték le 1971-ben, mielőtt egy börtönőr állítólagos meggyilkolásáért felelt volna az esküdtszék előtt.
A Fekete Gerilla Család egyesült a Fekete Felszabadítási Hadsereggel, a Felszabadítási Hadsereg Közösségével, a Weather Undergrounddal és más balos csoportosulásokkal. (Egy körözés alatt álló egykori Weather Undergrond-aktivista meneküléséről Robert Redford készített filmet 2012-ben a Hallgatás szabálya címmel.)
(Kuruc.info - infowars.com nyomán)