2019. május 20., hétfő, Bernát, Felícia napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
20:25 Egységesen lemondanak az osztrák szabadságpárti miniszterek - máris helyezkednek a szocik20:11 "Gyűlölöm az összes német nőt!" - közölte néhány ökölcsapás és köpés kíséretében egy betolakodó19:41 A 4-es, 6-os villamoson sincs c***********: magától szaladt el a telefon és a fülhallgató a hölgy kezéből18:52 Felmászott egy férfi az Eiffel-toronyra18:45 Tizenkét év börtönbüntetésre ítéltek egy szír férfit Dániában - robbantani akart18:06 Először születtek hatos ikrek Lengyelországban17:53 Ukrajna új főzsidaja letette a hivatali esküt, majd bejelentette, hogy feloszlatja a parlamentet17:38 Nagyon helyes: büntetni fogják a kettős minőségű élelmiszerek árusítását Csehországban16:46 Öt sérültje van a börgöndi kényszerleszállásnak - légi közlekedés veszélyeztetése miatt indított eljárást a rendőrség16:32 Írország egyesítéséhez és az Egyesült Királyság felbomlásához vezethet a megállapodás nélküli Brexit15:57 Szijjártó Türkmenisztánban harcol a terrorizmus és az oroszgáz-függőség ellen15:29 Rezsi Szilárd a régió legmodernebb, legütőképesebb hadseregét alkotná meg15:05 A Wikileaks-alapító őrizetbe vételét kezdeményezte a svéd ügyészség14:44 Vágányra döntött sorompó miatt állnak a vonatok Mezőkovácsháza és Mezőhegyes között14:36 Mától minden egyes doboz cigarettát nyomon követnek az unióban
24 óra legolvasottabbjai

Külföld, Extra ::

Az európai zsidóság felfegyverzését követeli egy befolyásos rabbi

Reklám

Legrosszabb rémálmaink válhatnak valóra, ha megvalósul az egyik befolyásos európai zsidó szervezet javaslata. Az Európai Zsidó Szövetség (The European Jewish Association, EJA) igazgatója, Menachem Margolin rabbi az Európai Unió vezetőinek írt levelében ugyanis nem kevesebbet követel, mint hogy fegyverezzék fel a zsidókat. A titkosszolgálatok, valamint a cionista ellenőrzés alatt álló európai államok erőszakszervezetei persze már jó ideje ellenőrzik és figyelik az „antiszemitizmusra” hajló tömeget. De hogy az európai „zsidó közösségek” legális keretek között viselhessenek fegyvert, miközben ugyanezt a jogot a gójoktól megtagadják, az tényleg maga a rémálom.
Zoom
Menachem Margolin - Áder illusztris vendégseregének balszélső tagja
Az időnként a magyarországi antiszemitizmus baljós növekedésén is lamentáló rabbi levelében azzal érvel, hogy a Párizsban történt terrortámadások megmutatták, hogy „sürgősen be kell fejezni a beszédet és cselekedni kell”. A cselekvés pedig szerinte a fegyverviselés biztosítását jelenti a zsidók számára: „Azt kérjük, hogy a fegyverviselést szabályozó törvényeket vizsgálják felül, és tegyék lehetővé meghatározott zsidó közösségek és intézmények számára a fegyverek birtoklását saját védelmük érdekében, továbbá biztosítsák a közösség tagjai számára a szükséges kiképzést a potenciális terrortámadások elhárítása céljából” – olvasható az Európai Zsidó Szövetség igazgatójának az EU vezetőihez intézett levelében.
Zoom
Közel-Kelet egyetlen demokráciájában már megcsinálták...
Menachem Margolin egy múlt szerdai telefoninterjúban az antiszemitizmus „drámai mértékű növekedéséről” beszélt. Mint mondta, szervezete „régóta követeli az európai kormányoktól, hogy történjenek határozott intézkedések”. De mivel nem történtek, bekövetkeztek a párizsi merényletek, amelyek „minket egyáltalán nem leptek meg” – közölte a rabbi, aki szerint sokan „nem mennek a zsinagógákba, és ők sokkal jobban éreznék magukat, ha tudnák, vészhelyzetben számíthatnak kiképzett emberek segítségére”. De vajon az önvédelem joga miért nem illeti meg például azt a sok százezer magyart, aki a cigánybűnözők mindennapos terrorja alatt él? Vajon a „magyarok nem éreznék jobban magukat, ha tudnák, hogy számíthatnak kiképzett emberek segítségére?”
Zoom
...ott is az őslakosok látták kárát a szép új világnak
A zsidó vezető azt is elárulta, hogy már tárgyalások is zajlanak „bizonyos fegyverviselési szabályok könnyítése” érdekében, habár – ismerte el – vannak, akik ellenkeznek. „Egyesek attól tartanak, a helyzet (a zsidó követelések teljesítése esetén) ellenőrizhetetlenné válhat” – tájékoztatott a rabbi.
A zsidók közül sem mindenki támogatja Margolin rabbi felvetését. (Ami teljesen érhető: hiszen kár lenne a zsidóság felfegyverzésével tovább provokálni a gójokat, végtére is a nyugati államok titkosszolgálatai, rendőrsége és hadseregei a cionista zsidóság szoros ellenőrzése alatt állnak.) Abraham Cooper rabbi, a Simon Wiesenthal Központ egyik vezetője sem lelkesedik az ötletért: „Ha fegyverrel rendelkezünk, az hasznos lehet, ha egy zsidó embert megtámadnak, de a Charlie Hebdo elleni akcióhoz hasonló merényletek esetén nem sokat segít. Csak a rendőrség és a titkosszolgálatok tudják megvédeni a franciaországi zsidókat a terrorizmustól” – vélekedett Cooper. Annyit azonban ő is megjegyzett, hogy meg kell tenniük a „megfelelő, szükséges és okos lépéseket” a „gyűlöletből fakadó támadások” elleni védekezés megfelelő módjainak megtalálása érdekében. Amihez természetesen csak a zsidóknak van joga.
Perge Ottó - Washington Free Beacon nyomán
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready