Németország Baden-Württemberg tartományában egy sor Stuttgart közeli település helységnévtábláját "átfogalmazták" arab betűs matricák ráragasztásával. A német kommentelők gyanúja szerint a valószínűleg antifa vagy hozzájuk hasonló génhulladékok többi között a következő településeket "arabosították": Ludwigsburg, Bietigheim-Bissingen, Markgröningen, Schwieberdingen, Besigheim, Pleidelsheim, Neckar-Kirchheim, Tamn és Neckar-Marbach - tudósít a Blaulichtreport Stuttgart című hírportál.
Zoom
A valaha latin betűkkel írt Ludwigsburg (Fotó: Blaulichtreport Stuttgart)
A németséget a jelenlegi migránsáradat alkalmából is minden lehetséges fórumon mocskoló öngyűlölő lényekre terelődött a gyanú, miszerint péntek reggelre összesen huszonkilenc település helységnévtáblájára ragasztottak arab és német föliratokat. Ludwigsburg kerületi székváros tábláján eredetileg ez állt németül: Kreisstadt Ludwigsburg (Ludwigsburg kerületi székváros). Felül a kerületi székváros felirathoz nem nyúltak, ám az alsó sort, a Ludwigsburg szót leragasztották matricával, amelyen felül arab betűs átírásban Ludwigsburg város neve, míg alatta szögletes zárójelben németül az "egykoron Ludwigsburgnak írt" (ehemaligs Ludwigsburg) közlés olvasható. A matrica jobb alsó sarkában angol nyelven az "Isten hozta a menekülteket" felírás látható.
Zoom
Az egykoron latin betűkkel írt Neckar-menti Marbach (Fotó: Blaulicht Stuttgart)
A fentebb említett Ludwigsburg város közigazgatási körzetébe tartozó Stadt Marbach am Neckar (Neckar-Marbach) város lakóiból is csúfot űztek az eddig ismeretlen elkövetők: a település nevére ráragasztottak egy matricát, amelyen arab betűkkel át van írva a Marbach városnév, s alatta szögletes zárójelben németül ez olvasható: "az egykoron Marbachnak írt". A jobb alsó sarokban itt is az országhódítók szívélyes fogadására buzdító angol fölirat díszeleg.
A ludwigsburgi rendőrség megkezdte a nyomozást a tettesek kézre kerítésére.
S. Stuttgarter - Kuruc.info
Frissítés: Közben a Güstrow wehrt sich (Güstrow védekezik / tiltakozik) facebookos portál röviddel ezelőtt kitett egy videót a Mecklenburg - Elő-Pomeránia tartománybeli Rostock városához közeli Bützow nevű kisvárosban nemrégen lezajlott migrációellenes tüntetésről. A szoros rendőri kísérettel vonuló tüntetők első sora a következő fölirattal ellátott transzparenst vitte: "Állítsuk meg közösen a menekültőrületet! Egy nemzedék védekezik / tiltakozik!!!"
Zoom
Tüntetők Bützow városkában (Fotó: Güstrow wehrt sich)
A felvonulók egyebek mellett azt is skandálták: "Deutschland den Deutschen" (Németország a németeké!) és az "Ausländer raus!" (Külföldiek kifelé!). Egy másik transzparensen pedig ez volt olvasható: "Megállítani a néphalált! Nemzetiszocializmust most!"
Stuttgarter - Kuruc.info