A brit rendőrség attól tart, hogy a meztelenkedéseiről híres brit "modell", Kimberley Miners dzsihádista feleségnek készül.
Bár keresztény csa­lád­ból szár­ma­zik, mégis hátrahagyná korábbi életét és az Iszlám Állam harcosává vagy dzsihadista feleséggé válna Kimberley Miners, brit toplessmodell. A cafka pénteken Törökországba utazott, ahol a gyanú szerint Szíriában harcoló "brit" párjával találkozott. A The Sun információi szerint Miners barátja az Iszlám Állam katonája. A 27 éves ribanc korábban már kétszer járt Törökországban, hogy dzsihadistának szegődött szeretőjével találkozzon.
A meztelen képeiről ismert "modell" teljesen elszabadult a közösségi médiában. Előszeretettel oszt meg IÁ-videókat, vagy posztol iszlám radikalizmusra utaló képeket. Emiatt pedig a rendőrség már négyszer felajánlotta neki, hogy soron kívül beveszik a "radikalizálódás elleni programba". Ezt annak ellenére sem vállalta el, hogy többször figyelmeztették, ha tovább folytatja, letartóztathatják.
Miners korábban azt állította, hogy nem pártolja az Iszlám Állam lefejezési módszereit, csupán azért szeretne Szíriába utazni, hogy karitatív munkával segítse a rászorulókat és a gyermekeket. Aztán lebukott, mikor kiderült, hogy a Facebookon keresztül tartja a kapcsolatot egy IÁ-toborzóval, Abu al-Usamah Britanival.
Karitatív szándékait az is megkérdőjelezi, hogy a múlt héten egy, a síita muzulmánok ellen tervezett merényletre buzdító képhez felettébb vidám hangulatjeleket kommentelt.
Az erkölcstelen nő 2009-ben lett ismert a brit médiában, miután utcaseprőből meztelen modellé avanzsált.
(888 - The Sun nyomán)