Merkel és politikusbűnöző bandája Lüneburg alsó-szászországi város lakosságára is ráengedte a Németországba csalogatott sáskahadat. Még október 1-jén történt az a döbbenetes körülmények között kivitelezett nemi erőszaktétel, amelyről az elszenvedő német fiatalasszony csak néhány nappal ezelőtt mert feljelentést tenni a helybeli rendőrségen, miközben az úgynevezett fősodratú német sajtó pedig igyekszik nem beszámolni róla. Lüneburgban, a hajdani Hanza-városban fényes nappal, egy pihenőparkban erőszakoltak meg a vadak egy német édesanyát a kisfia szeme láttára – számol be a város rendőrségének információja alapján az m.focus.de német hírportál.
Németország szinte minden településén megtalálhatók a dolgozni, tanulni nem hajlandó, s ezért aztán meglehetősen unatkozó migránsok. Az alsó-szászországi Lüneburg történelmi Hanza-város mintegy 72 ezer lakosa is kénytelen elviselni a jórészt fiatal vadak mindennapos zaklatásait, a nők molesztálását, a lopásokat, a hangoskodásukat. Október 1-jén két unatkozó migráns a város pihenőparkjában rátámadt egy kisfiát vezető, 23 éves német édesanyára. Az ismert szokásuk szerint először csak elkezdték lökdösni, taszigálni az édesanyát és a kisfiút, majd az egyik „délszaki kinézetű” (südländische Erscheinung) ezután szorosan lefogta a kisfiút, míg a másik vadember a gyermek szeme láttára megerőszakolta az édesanyát. A másik csak azért mondott le az erőszaktételről, mert a gyalogosösvényen emberek közeledtek a tett színhelye felé, s erre mindketten elmenekültek.
Zoom
"Lüneburg továbbra is mentsvár marad" (fotó: phs)
A megerőszakolt 23 éves lüneburgi anya feljelentése és elmondása alapján a helybeli rendőrség keresi a város pihenőparkjában elkövetett bűncselekmény esetleges szemtanúit. A rendőrségi közlemény szerint a két vadember úgy 30-35 év körüli lehetett, mindketten „délszaki kinézetűek” (őshonos finnek, svédek és norvégok tehát szóba sem jöhetnek – H. J.), s az egyik bűnöző körszakállt visel (tehát valószínűleg külsőségében is iszlamista – H. J.) és kapucnis kék pulóver volt rajta.
Zoom
"Uszítás helyett szíveket" - hirdetik a Zöldek Lüneburgban (fotó: gruene-lueneburg)
A teljesség kedvéért megjegyezzük, hogy nem is olyan régen Lüneburg városában több száz iskolás fiatal vonult végig az utcákon a hatalmas méretű, szójátékon alapuló „Lüneburg bleibt Zufluchtsburg” („Lüneburg továbbra is mentsvár marad” - mármint a migránsoké – H. J.) feliratú transzparenssel. Lüneburgban korábban kitettek magukért a helybeli Zöldek (Die Grüne) is, akik város központjában szintén szójátékkal rukkoltak elő a sáskák simogatásakor. A mellükre akasztott vörös rongyra a Zöldek ezt írták: „Herzen statt Hetze” („Uszítás helyett szíveket!”), míg a nagyobb transzparensre angolul még ezt is fölírták: „Refugees welcome”.
Zoom
"Német asszony vagyok, de nem szabad préda" (fotó: Fb)
De nem minden német hülye, vagy öngyűlölő. A migránsok által elkövetett nemi erőszaktételekről szóló hírek hallatán a közösségi portálra egyre több fiatal lány és asszony teszi ki fényképét, például a következő táblával, a sáskáknak szóló üzenettel a kezében: „Német asszony vagyok, de nem szabad préda”.
Hering J. - Kuruc.info