2019. december 9., hétfő, Natália, Üdvöske napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:19 Téves leütés: Rambo kései még mindig eladók21:48 Heti progresszió (V. rész)21:14 Terrorcselekményként vizsgálja az FBI a pensacolai lövöldözést20:30 Ez ellen még a marxizmus sem véd: Jeremy Corbyn lett 2019 legantiszemitább személyisége19:49 Két orosz egy csecsen: nem felnőttfilm, inkább egy friss németországi kémregény címe lehetne19:03 A sortüzet levezénylők utódpártjának polgármestere okíthatott a salgótartjáni '56-os megemlékezésen18:25 Egy másik férfi autójában találta meg eltűnt feleségét egy féltékeny férj Pécsett18:06 Dr. Ilkei Csaba: Újságírók, szerkesztők, sajtómunkások és az állambiztonság III. (2)17:39 Tűzoltót ölt az eltérő kultúra Augsburgban16:58 Moszkva szerint évről évre romlik Oroszország és a NATO viszonya16:39 Aalst polgármestere maga kérte az "antiszemita karnevál" törlését az UNESCO világörökségi listájáról16:00 Mérgező fustfelhő Canberrában15:32 Csapadékosabb idő várható a jövő héten14:57 Letartóztatás, kirúgás, kitiltás: háborús bűnösöket nem hurcolnak meg úgy, mint egy Manchester City-szurkolót14:27 Kültéri mozgásérzékelős LED lámpa akció! (x)
24 óra legolvasottabbjai

Külföld :: :: Hozzászólások

Hát persze hogy Soros pénzelte a Trump-rendelet miatt bírósághoz forduló felforgatókat

Reklám

Trump elnök rendelete alapján, melyben hét muszlim ország állampolgárainak tiltotta meg az Egyesült Államokba való belépést, két iraki férfit őrizetbe vettek a New York-i Kennedy repülőtéren. Érdekükben bizonyos szervezetek keresetet nyújtottak be, mellyel - mint megírtuk - elérték, hogy az ügyben illetékes szövetségi bíró a rendelet sürgősségi halasztása mellett döntött, és a két iraki férfi szabadon távozhatott.
A kereset 18-20. oldalán látható, hogy mely szervezetek képviselői nyújtották be:
• Jerome N. Frank Legal Services Organization
• International Refugee Assistance Project – Urban Justice Center
• National Immigration Law Center
• American Civil Liberties Union Foundation (ACLU)
Mit kell tudni ezekről a szervezetekről?
Az ACLU 2014-ben 50 millió dollárt kapott Soros szervezetétől, az Open Society Foundations-től (Nyílt Társadalom Alapítványok).
A National Immigration Law Center az Open Society Foundations-től 2009-ben két évre 200 ezer, 2012-ben két évre 630 ezer dollárt kapott.
Az Urban Justice Center egyik pénzügyi támogatója szintén az Open Society Foundations.
Taryn Higashi a keresetben szereplő Urban Justice Center Nemzetközi Menekültsegítő Programjának (International Refugee Assistance Project) vezérigazgatója, és jelenleg az Open Society Foundations-ben a Nemzetközi Migrációs Kezdeményezés (International Migration Initiative) tanácsadó bizottságában szolgál.
Tudósítások szerint az elmúlt évtizedben Soros mintegy 76 millió dollárt adott bevándorlási ügyekre. 2014-ben a New York Times a Soros és egy maréknyi más adományozó által pénzelt „bevándorlási jogokkal foglalkozó csoportoknak” tulajdonította, hogy befolyásolták Obama elnök bevándorlási politikáját.
2016 augusztusában a Breitbart.com jeruzsálemi irodája tudósított először az Open Society Institute-ból származó feltört dokumentumokról. Ezekben a dokumentumokban azzal kérkedtek, hogy Soros és alapítványa segített az Obama-kormányra sikeres nyomást gyakorolni azért, hogy az USA által évente befogadott "menekültek" teljes létszámát 100 ezerre emeljék. A dokumentumok feltárták, hogy Soros személyesen küldött levelet Obama elnöknek a "menekültek" befogadása ügyében.
(Hidra - Kuruc.info)
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready