2018. július 23., hétfő, Lenke napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
23:26 "Vállműtét" miatt neveznek ki új vezérigazgatót ki a Fiat Chrysler autógyár élére 22:48 A kocsmát és a tulaj teraszát is átrendezte egy akasztói ittas vezető22:31 Külföldiekkel oldaná meg Németország a hadsereg létszámproblémáit22:10 Egyelőre nem építenek nagyobb mecsetet egy bajor városban, de a helyi népszavazás eredménye így is elkeserítő21:39 Nem unják még az orosz témát: Trump egyik volt külpolitikai tanácsadója Moszkva informális tanácsadója volt21:11 A Brexit jótékony hatása: a britek negyede akár egy határozottan szélsőjobboldali, bevándorlás- és iszlámellenes pártot is támogatna20:43 Tömeges leszerelési hullámot és rendőrhiányt hozhat Pintérék legújabb terve: 2019 elejétől nem fizetik ki a túlórát20:04 Bezárták az Akropoliszt a görögországi hőség miatt19:29 Majdnem egy teljes osztályt megbuktattak egy budapesti szakközépiskolában - kísérlet volt, de tankönyveket igazán kaphattak volna18:57 Ezúttal Münchenben hordta össze a szél a demokrata szemetet18:20 Kétszer nagyobb eséllyel hal bele a rákba, aki az alternatív gyógymódokra bízza magát17:58 Hat személygépkocsi ütközött az M0-s autóúton Dunaharasztinál17:16 A spanyol mentőszolgálat nem győzte kikapdosni a tengerből illegálisékat a Gibraltári-szorosban17:02 Épp "gyógykezeléséről" tért haza az afgán alelnök, amikor robbanás történt a kabuli repülőtér közelében16:42 Bundás Andi megunta a várakozást Orbán irodája előtt
24 óra legolvasottabbjai

Külföld, Bevándorlóbűnözés :: :: Hozzászólások

Inkább hadd égjen: a svéd tűzoltók nem mernek rendőri kíséret nélkül belépni a no-go zónákba

Nem mernek belépni a svéd tűzoltók rendőri védelem nélkül a no-go zónákba, amelyek létét számos európai parlamenti képviselő tagadja. A tűzoltók mindenesetre nem tagadják ezt, sőt be is vallják, hogy szándékosan késnek addig, amíg meg nem érkezik a rendőri védelem.
Nem csak az EP-képviselők, hanem a svéd hivatalos közlemények is titkolják a no-go zonák létezését. A legutóbbi eset Uppsalában történt, ahova a tűzoltók csak a tűz bejelentését követően, három óra elteltével vonultak be – mondta az M1 tudósítója.
Uppsala egyik külterületén is rendkívül pokoli állapotok lettek úrrá: a tűzoltók sem mernek behajtani Gottsundába, ha valami kigyullad, mert a migránsok nagy valószínűséggel rájuk támadnak – írja a Breitbart.
Zoom
Ennek a malmői rendőrautónak is jól jött volna a tűzoltók gyors segítsége
Múlt héten, kedden este hét óra után hívták a tűzoltókat szemtanúk, mert több autó és egy parkolóház lángolt a no-go zónává váló kerületben. A tűzoltók azonban csak három órával később jelentek meg a helyszínen addigra kaptak csak rendőri védelmet. Az uppsalai rendőrség szóvivője, Lisa Sannervik szerint a tűzoltók biztonsága került volna veszélybe, ha rendőri biztosítás nélkül végezték volna a munkájukat. Az utóbbi időben ugyanis többször is volt példa arra, hogy a hatóságok embereire betolakodók támadtak.
A tűzben legalább ötven autó károsodott, több teljesen kiégett. A szemtanú, aki értesítette a hatóságokat, 45 percig várt a helyszínen a tűzoltókra, és alig akarta elhinni a késlekedés okát, mikor a diszpécserrel beszélt.
Sannervik nem is tagadta, hogy a tűzoltók szándékosan késtek, biztonsági okokból nem mentek ki az érintett területre. Mint fogalmazott: „Már több olyan esetünk is volt, hogy a tűzoltókat kövekkel dobálták a kerületben. Természetesen a döntésünk sajnálatos a környék lakóira nézve, de a csapatunk biztonsága a legfőbb prioritás számunkra.”
Az egység csak akkor kezdett el oltani, mikor megérkezett a felfegyverzett rohamrendőri csapat, amely megtisztította a garázsok környékét az új európaiaktól.
Sannervik szerint a tüzet bosszúból gyújthatták, ugyanis a múlt héten a rendőrség több embert is letartóztatott Gottsundában, akik drogkereskedelemben érintett bűnbandákhoz tartozhattak.
A mentők katonai felszerelésben vonulnak ki a no-go zónákba
A főképp migránsok lakta kerületek már több svéd nagyvárosban is no-go zónává váltak. Malmőben például fiatal betolakodók üvegekkel dobálták meg a tűzoltókat, és addig nem szüntették be a támadást, míg az egyenruhások biztonsági okokból el nem menekültek, maguk mögött hagyva a lángoló épületet. A mentőket pedig már annyiszor zaklatták, hogy a no-go zónákba katonai sisakban és golyóálló mellényben vonulnak ki, ha riasztják őket.
Nagy különbséget kell tenni Svédország és a többi európai ország között – hangsúlyozta a tudósító. A svéd rendőrség pár évvel ezelőtt egy 55 no-go zónából álló jelentést tett közzé hivatalos honlapján. Ebben nem no-go zónáknak nevezték a migránsok által kedvelt területeket, hanem az "állampolgári közbiztonság szempontjából kritikus területnek". Térképen jelölték meg ezeket a kerületeket. Finnországban ilyen no-go zónák nincsenek, azonban több olyan terület is van – főként pályaudvarok, központi területeket – ahol sok a migráns, és a molesztálások és lopások is rendkívül gyakoriak.
(Híradó - Breitbart nyomán)
Kapcsolódó: Érdekes cikk, megosztom Facebookon!  Érdekes cikk, elküldöm e-mailben! Nyomtatóbarát változat
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Ajánló
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Humoros kép 
Dossziék
Ajánlott videó 

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2018 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready