2018. október 16., kedd, Gál, Aranka, Lehel napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:11 Újabb börtönbüntetés vár Egyiptom előző elnökére21:06 Salvini két afrikai miatt vár magyarázatot Macronéktól20:36 "Mostantól Magyarország semmit sem tehet Kárpátalja területén anélkül, hogy arról tájékoztatná az ukrán kormányt"20:18 Az orosz ortodox egyház megszakítja kapcsolatait a konstantinápolyi patriarkátussal19:34 A botrányok hatására felfüggesztették az együttműködési tárgyalásokat a "XXI. századiak"19:08 Szabó Balázs: több száz jobbikos kaphatott százezreket, hogy támogatásként befizessék a pártkasszába18:33 Pompeo Szaúd-Arábiába megy, hogy megkérdezze a királytól, ugye nem ők ölték meg az újságírót18:09 Migránsok további ezrei mennek élősködni Németországba családegyesítés címén17:55 Túszejtés miatt kiürítették a kölni pályaudvart17:41 Észtország kártérítést követel Moszkvától a szovjet megszállás miatt17:02 Jövőre indul a hazai fegyvergyártás16:44 Budaházy: el a kezekkel a nemzeti ellenállástól!15:54 Állatkertben akart medvével szelfizni egy nagyon okos román lány - már jobban van15:35 Megfeneklett a tárgyalás, Brüsszel a megállapodás nélküli brit kilépésre is felkészül15:17 A szíriai terroristák folytatni akarják a harcot - Aszadék állnak elébe
24 óra legolvasottabbjai

Külföld :: :: Hozzászólások

Bibi vizet prédikál a perzsáknak – a népirtó teljesen önzetlenül mentené meg milliók életét

Binjámin Netanjáhu izraeli miniszterelnök angol nyelvű szózatot intézett az iráni néphez. A népirtó, zsidótelepítő, a megszállt területek és a környező országok lakosságát terrorizáló izraeli kormányfő a vízhiány enyhítése címén az iráni kormány elleni lázadásra szólította föl a perzsákat. A videó a miniszterelnök Fb-oldalára került ki, s Bibi a perzsák föllázítását célzó, az iráni és az izraeli nép barátságáról és kölcsönös tiszteletéről szóló beszéde előtt – Talmud-kötetekkel a háta mögött – kitölt magának egy pohár vizet, amelyet komótosan megiszik – ismerteti az izraeli kormányfő olcsó és megmosolyogtató politikai húzását a Má’áriv című izraeli újság.
„A mai nap az ivóvízzel kapcsolatban rendkívüli ajánlatot teszek Iránnak. Az iráni nép áldozata egy agresszív kormánynak, amely megvonja tőle a létfontosságú vizet. Izrael azonban Irán oldalára áll, s ezért szeretnék olyan ajánlatot tenni, amely sok iránit megmenthet. Az Iráni Meteorológiai Intézet közleménye szerint a lakosság majdnem 96 százaléka valamilyen mértékben szenved a kiszáradástól”, kezdi a perzsáknak címzett üzenetét Bibi, majd így folytatja: „Ötven millió iránit evakuálhatnak az otthonaikból környezeti csapások következtében. Több millió iráni gyermek a legalapvetőbb szükségletekhez sem jut hozzá. Izraelben is kevés a víz, de Izraelben a víz 90 százalékát újrahasználják. Izraelnek megvan a képessége ahhoz, hogy Iránban megakadályozzon egy környezeti katasztrófát. Szeretnénk segíteni az iráni népnek, de sajnos az ottani kormányzat nem engedi meg nekünk, hogy fizikailag eljussunk Iránba”, jelentette ki az izraeli kormányfő.
Zoom
Netanjáhu üríti vizes poharát a perzsák egészségére (fotó: Mark Jiszráél)
Netanjáhu ezután rátért a lehetséges megoldás ismertetésére: „Mivel az iráni kormányzat nem engedi meg nekünk, hogy odamenjünk (pedig nemrégiben Bibi ezt is beígérte – J. K.), kreatívnak kell lennünk. Létrehozunk egy perzsa nyelvű honlapot, s azon ismertetjük, hogy az irániak miként tudják újrafelhasználni a vizet, az iráni mezőgazdáknak pedig megmutatjuk, miképpen lehet hasznosítani az újrafelhasználandó vizet, s ez által élelmezni a családjukat. Az iráni kormányzat halált kiált Izraelre, de válaszképpen Izrael életet kínál az irániaknak. Az iráni nép jó és tisztességes, amelynek nem kell egyedül fölvenni a küzdelmet ilyen kormány ellen. Mi veletek vagyunk, segítünk nektek azért, hogy irániak milliói megmeneküljenek a szenvedéstől. Az iráni kormány gyűlölete nem akadályozhatja meg a két nép közti kölcsönös tiszteletet és barátságot.”
El-Kudszi – Kuruc.info Érdekes cikk, megosztom Facebookon!  Érdekes cikk, elküldöm e-mailben! Nyomtatóbarát változat
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Ajánló
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Humoros kép 
Dossziék
Ajánlott videó 

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2018 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready