2018. június 19., kedd, Gyárfás, Mikó, Hajnalka napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:44 Dávid-csillagok háborúja: "Lesz egy légierőnk és lesz egy űrhaderőnk" - adta ki az ukázt Trump22:32 Drónnal csempésztek cigarettát Máramarosba22:11 Súlyos kérdéseket vitatnak meg a svéd politikusok a közösségi oldalakon: ki svéd és ki rasszista?21:55 Megrovást kapott pártjától a Gabrielláékat elvtársai háta mögött pénzelni akaró bukott MSZP-elnök21:45 Lövöldözés volt Malmö központjában, de a hatóságok szerint semmi ok a pánikra21:18 Egy igazán demokrata és humanista Likud-párti képviselő: a zsidó faj a legokosabb a Földön, és a legmagasabb szintű emberi tőkét birtokolja20:36 Orbánék lassan tényleg Izraellel alkotják meg a V5-öt: még szorosabb partneri kapcsolat a terrorállammal19:46 Sovén nacionalistázta hazánkat egy szarab az ENSZ-ben - persze állva tapsolták19:20 Szlovénia beperli Horvátországot19:06 Egy volt izraeli minisztert Irán javára történő kémkedéssel gyanúsítanak a zsidó államban18:37 "Találkozunk Ásotthalmon": távozik a terézvárosi Jobbik, feloszlott a soproni alapszervezet is18:06 A vérében volt a vezetés a mezősasi BMW-snek is17:53 Egymás volt pártját elemezte Novák és Schiffer - az elvtelenedés két éve17:40 Toroczkaiék kikérik az állambiztonsági iratokat a zsidó kötvényesekkel seftelő kommunikációs igazgatóról17:02 Bagoly mondja: "Nem akarunk olyan helyzetbe kerülni, amilyen helyzetbe Európa került a bevándorlók miatt"
24 óra legolvasottabbjai

Külföld :: :: Hozzászólások

Bibi vizet prédikál a perzsáknak – a népirtó teljesen önzetlenül mentené meg milliók életét

Binjámin Netanjáhu izraeli miniszterelnök angol nyelvű szózatot intézett az iráni néphez. A népirtó, zsidótelepítő, a megszállt területek és a környező országok lakosságát terrorizáló izraeli kormányfő a vízhiány enyhítése címén az iráni kormány elleni lázadásra szólította föl a perzsákat. A videó a miniszterelnök Fb-oldalára került ki, s Bibi a perzsák föllázítását célzó, az iráni és az izraeli nép barátságáról és kölcsönös tiszteletéről szóló beszéde előtt – Talmud-kötetekkel a háta mögött – kitölt magának egy pohár vizet, amelyet komótosan megiszik – ismerteti az izraeli kormányfő olcsó és megmosolyogtató politikai húzását a Má’áriv című izraeli újság.
„A mai nap az ivóvízzel kapcsolatban rendkívüli ajánlatot teszek Iránnak. Az iráni nép áldozata egy agresszív kormánynak, amely megvonja tőle a létfontosságú vizet. Izrael azonban Irán oldalára áll, s ezért szeretnék olyan ajánlatot tenni, amely sok iránit megmenthet. Az Iráni Meteorológiai Intézet közleménye szerint a lakosság majdnem 96 százaléka valamilyen mértékben szenved a kiszáradástól”, kezdi a perzsáknak címzett üzenetét Bibi, majd így folytatja: „Ötven millió iránit evakuálhatnak az otthonaikból környezeti csapások következtében. Több millió iráni gyermek a legalapvetőbb szükségletekhez sem jut hozzá. Izraelben is kevés a víz, de Izraelben a víz 90 százalékát újrahasználják. Izraelnek megvan a képessége ahhoz, hogy Iránban megakadályozzon egy környezeti katasztrófát. Szeretnénk segíteni az iráni népnek, de sajnos az ottani kormányzat nem engedi meg nekünk, hogy fizikailag eljussunk Iránba”, jelentette ki az izraeli kormányfő.
Zoom
Netanjáhu üríti vizes poharát a perzsák egészségére (fotó: Mark Jiszráél)
Netanjáhu ezután rátért a lehetséges megoldás ismertetésére: „Mivel az iráni kormányzat nem engedi meg nekünk, hogy odamenjünk (pedig nemrégiben Bibi ezt is beígérte – J. K.), kreatívnak kell lennünk. Létrehozunk egy perzsa nyelvű honlapot, s azon ismertetjük, hogy az irániak miként tudják újrafelhasználni a vizet, az iráni mezőgazdáknak pedig megmutatjuk, miképpen lehet hasznosítani az újrafelhasználandó vizet, s ez által élelmezni a családjukat. Az iráni kormányzat halált kiált Izraelre, de válaszképpen Izrael életet kínál az irániaknak. Az iráni nép jó és tisztességes, amelynek nem kell egyedül fölvenni a küzdelmet ilyen kormány ellen. Mi veletek vagyunk, segítünk nektek azért, hogy irániak milliói megmeneküljenek a szenvedéstől. Az iráni kormány gyűlölete nem akadályozhatja meg a két nép közti kölcsönös tiszteletet és barátságot.”
El-Kudszi – Kuruc.info Érdekes cikk, megosztom Facebookon!  Érdekes cikk, elküldöm e-mailben! Nyomtatóbarát változat
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Ajánló
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Humoros kép 
Dossziék
Ajánlott videó 

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2018 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready