2020. szeptember 22., kedd, Móric napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
16:34 Szarvasbőgés a barcsi erdészetben16:26 Szijjártó szerint egyetértés volt Strassburgban arról, hogy rendezni kell a nyelvhasználat és az anyanyelvi oktatás kérdését Kárpátalján16:03 Megkérdőjelezték a faji sokszínűség egyik elméletét15:21 Már a gyümölcslével nyakon öntött zsidós poénokat is levadássza az érinthetetlenek legújabb számítógépes projektje14:54 Tucatnyi tűzoltót kötött le egy korlátok közé szorult észlény a Boráros téren14:31 Müller Cecília: különösen javasolt odafigyelni a D-vitamin-bevitelre14:16 Hitler kedvenc szobrászának egy elveszett művét találták meg Berlinben - egy cigányt ábrázol13:54 Finn demokrácia: a rasszistákat nem illeti meg a véleménynyilvánítás szabadsága13:34 Aláírták a szerződést az észak-erdélyi autópálya újabb 31 kilométeres szakaszának tervezésére és építésére13:07 Potenciális terrorista került átadási letartóztatásba Budapesten12:58 Minden vádlottat bűnösnek találtak a sószórási kartell ügyében12:48 Operatív törzs: a külföldről érkezőkre tíznapos karantén vár12:38 Egyre biztosabb, hogy Mel Gibson folytatja a Passiót12:31 Kirabolt egy idős házaspárt, majd Angliába szökött - hat év után megy végre fegyházba12:17 Próbára bocsátották a lovasíjászt, aki megsebesített egy nézőt Esztergomban
24 óra legolvasottabbjai

Külföld :: :: Hozzászólások

Nem elég sokszínűek a még fehér többségű amerikai városok - migránsokkal "segítenek" a problémán a nagy átrendezők

Reklám

A Breitbart cikkének fordítása:
NY Times: Menekültek szükségeltetnek, hogy a fehér városokban lévő „kulturális sokszínűségben lévő űrt” kitöltsék
Több menekültet kell áttelepíteni szerte az Egyesült Államokban, hogy a „kulturális sokszínűségben lévő űrt” kitöltsék azokban a városokban, melyekben fehér amerikaiak alkotják a többséget, fejti ki a New York Times egy beszámolója.
Mialatt Trump elnök arra készül, hogy a harmadik évben is csökkentse a befogadott menekültek számát - mellyel betartja 2016-os kampányígéretét, hogy majdnem négy évtized után jelentősen megreformálja a programot -, a New York Times ezen a héten megjelentetett egy beszámolót, melyben részletezte, ahogyan a már az USA-ban élő kongói menekültek azon fáradoznak, hogy külföldi hozzátartozóikat a menekültek áttelepítéséről szóló programon keresztül az országba hozzák.
Azok, akik a menekültek áttelepítésének kiterjesztését támogatják, azt mondják, hogy így cselekedni szükségszerű, hogy „kulturális sokszínűséget” vigyenek a fehér többségű amerikai városokba, mint a montanai Missoulába, ami több mint 89 százalékban fehér és három százalékban hispán [latin-amerikai – a ford.].
A New York Times beszámolója szerint:
Az olyan támogatók, mint Engen úr számára, a kongóiak kitöltik a kulturális sokszínűségben lévő űrt egy olyan városban, ami közel 90 százalékban fehér. Az 1980-as években Laoszból való hmong menekültek telepedtek le Missoulában. Általában a bevándorló családok gyerekei a város osztálytermeiben lévő kevés színesbőrű diák, miközben szüleik hosszú órákat dolgoznak a vállalkozásoknál, melyek buzgón kapnak a munkáskéz után.
A New York Times korábban azt állította, hogy „szinte az összes fehér” állam, mint New Hampshire, Vermont és Maine, „egy sor problémát vet fel az USA-ba újonnan érkezők részére”.
„New Hampshire, akárcsak szomszédjai, Vermont és Maine, szinte teljesen fehér”, jelentette ki a New York Times cikke egy beszámolóban, ami arról szólt, hogy hogyan kell csökkenteni a fehér lakosságot az ilyen államokban. „Ez az újonnan érkezők számára egy sor problémát vet fel, akik gyakran elszigetelve és egyedül találják magukat egy szerves közösség vigasztalása és támogatása nélkül”.
Amint arról a Breitbart News tudósított, az USA állandó jelleggel több mint 1,7 millió külföldi állampolgárt és menekültet telepített át humanitárius programok palettáján keresztül – ez a külföldi lakosság nagyobb, mint Philadelphia mérete, melynek 1,5 millió lakosa van.
Ez az 1,7 millió külföldi állampolgár és menekült nem foglalja magába azt a durván 445 000 külföldi állampolgárt, akiknek az Ideiglenes Védett Status (Temporary Protected Status – TPS) programon keresztül megengedték, hogy az USA-ban maradjanak.
A legújabb kutatás szerint menekültek áttelepítése minden öt évben közel 9 milliárd dollárjukba kerül az amerikai adófizetőknek. Öt év lefolyása alatt becslések szerint az összes befogadott menekült 16 százalékának lesz szüksége az adófizetők által fizetett lakhatási támogatásra.
(Hidra)
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready