2020. június 3., szerda, Klotild, Cecília, Zille napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
12:02 Megszavazva: tűzfegyverré minősítik a gáz- és riasztófegyvereket, nehogy meg tudjuk védeni magunkat11:44 A honvédség utánpótlását könnyítő törvényt fogadtak el11:20 Dúrónak nemcsak a patai cigánysorra volt gusztusa elmenni, Vadaival is leülne vitázni11:03 Fehér, azaz rasszista volt a kerekesszékes nő - ellátták a baját az igazságszerető afroamerikai szabadságharcosok10:44 Itt teremnek a jövő raj sofőrjei: ez a derék KRESZ-király is már a nyolcadiknál tart10:23 Jakab szélsőbaloldali alakulattá züllesztette a Jobbikot - közölte egy alapszervezet, majd ők is feloszlottak10:00 Továbbra is a hazafiakat tekintik ellenségnek: vádat emeltek a Horthy-megemlékezésen részt vevő gárdisták ellen09:37 Ezért jó küzdősportot tanulni: 34 éves bicskás cigányasszonyt állított meg egy fiatalkorú lány09:32 Meghalt 2 idős, krónikus beteg, 3931-re emelkedett a fertőzöttek száma09:11 Floridai seriff: lőjék le bátran a házba betörő fosztogatókat!08:49 Visszatért a növekedési pályára a kínai szolgáltatóipar májusban08:12 A párizsi fekáknak is eszükbe jutott, hogy itt a jó ürügy egy kis gyújtogatásra07:55 Minnesota állam vizsgálatot indít, hogy kiderítsék, rasszisták-e a rendőrök (vagy tényleg több a néger bűnöző)07:45 Ingyenes filmek a Budapesti Távmoziban07:31 Megújult az Országos Vérellátó Szolgálat honlapja
24 óra legolvasottabbjai

Külföld :: :: Hozzászólások

Nem elég sokszínűek a még fehér többségű amerikai városok - migránsokkal "segítenek" a problémán a nagy átrendezők

Reklám

A Breitbart cikkének fordítása:
NY Times: Menekültek szükségeltetnek, hogy a fehér városokban lévő „kulturális sokszínűségben lévő űrt” kitöltsék
Több menekültet kell áttelepíteni szerte az Egyesült Államokban, hogy a „kulturális sokszínűségben lévő űrt” kitöltsék azokban a városokban, melyekben fehér amerikaiak alkotják a többséget, fejti ki a New York Times egy beszámolója.
Mialatt Trump elnök arra készül, hogy a harmadik évben is csökkentse a befogadott menekültek számát - mellyel betartja 2016-os kampányígéretét, hogy majdnem négy évtized után jelentősen megreformálja a programot -, a New York Times ezen a héten megjelentetett egy beszámolót, melyben részletezte, ahogyan a már az USA-ban élő kongói menekültek azon fáradoznak, hogy külföldi hozzátartozóikat a menekültek áttelepítéséről szóló programon keresztül az országba hozzák.
Azok, akik a menekültek áttelepítésének kiterjesztését támogatják, azt mondják, hogy így cselekedni szükségszerű, hogy „kulturális sokszínűséget” vigyenek a fehér többségű amerikai városokba, mint a montanai Missoulába, ami több mint 89 százalékban fehér és három százalékban hispán [latin-amerikai – a ford.].
A New York Times beszámolója szerint:
Az olyan támogatók, mint Engen úr számára, a kongóiak kitöltik a kulturális sokszínűségben lévő űrt egy olyan városban, ami közel 90 százalékban fehér. Az 1980-as években Laoszból való hmong menekültek telepedtek le Missoulában. Általában a bevándorló családok gyerekei a város osztálytermeiben lévő kevés színesbőrű diák, miközben szüleik hosszú órákat dolgoznak a vállalkozásoknál, melyek buzgón kapnak a munkáskéz után.
A New York Times korábban azt állította, hogy „szinte az összes fehér” állam, mint New Hampshire, Vermont és Maine, „egy sor problémát vet fel az USA-ba újonnan érkezők részére”.
„New Hampshire, akárcsak szomszédjai, Vermont és Maine, szinte teljesen fehér”, jelentette ki a New York Times cikke egy beszámolóban, ami arról szólt, hogy hogyan kell csökkenteni a fehér lakosságot az ilyen államokban. „Ez az újonnan érkezők számára egy sor problémát vet fel, akik gyakran elszigetelve és egyedül találják magukat egy szerves közösség vigasztalása és támogatása nélkül”.
Amint arról a Breitbart News tudósított, az USA állandó jelleggel több mint 1,7 millió külföldi állampolgárt és menekültet telepített át humanitárius programok palettáján keresztül – ez a külföldi lakosság nagyobb, mint Philadelphia mérete, melynek 1,5 millió lakosa van.
Ez az 1,7 millió külföldi állampolgár és menekült nem foglalja magába azt a durván 445 000 külföldi állampolgárt, akiknek az Ideiglenes Védett Status (Temporary Protected Status – TPS) programon keresztül megengedték, hogy az USA-ban maradjanak.
A legújabb kutatás szerint menekültek áttelepítése minden öt évben közel 9 milliárd dollárjukba kerül az amerikai adófizetőknek. Öt év lefolyása alatt becslések szerint az összes befogadott menekült 16 százalékának lesz szüksége az adófizetők által fizetett lakhatási támogatásra.
(Hidra)
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready