2020. június 2., kedd, Kármen, Anita, Csilla napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
17:02 Mirkóczki "amit 2010 előtt mondtunk, nem volt igaz" Ádám is elhagyja a süllyedő hajót - de nem azért...16:47 Most épp az ún. Szlovákiával dúl a szerelem, még az is kiderült, hogy Pozsonynak szívügye a felvidéki magyarság16:16 Vajon csak a Mi Hazánk megemlékezésétől rendült meg az ORÖ, vagy Rácz László szexuális szokásai is megérintették őket?16:03 "Semlegesítik" Hitler szülőházát a szellemiségétől ma is rettegő demokraták15:46 Egy kis nosztalgia az őszödi beszéd évfordulójának árnyékában: az MSZP frakcióvezetője azt szerette volna, ha újra oszlatják a rendőrök a "rasszistákat"15:31 Találós kérdés: honnan lesz Nike-cipője a niggernek?15:22 Felmérés: nincs olyan magyar, aki ne úgy gondolná, hogy a trianoni diktátum igazságtalan és túlzó volt15:08 Salvini: számunkra Magyarország példakép14:35 Ha nem cigány témáról van szó, még Balognak is vannak értelmes gondolatai14:29 Ausztráliában is beindította a tüntetéshullámot az amerikai néger halála14:13 Száz néptáncos közös előadása emlékeztet a diktátumra a Hősök terén13:54 Rablóink rokonszenve: legkevésbé az oláhok és a rácok kedvelnek minket - az érzés kölcsönös13:34 Lesz Himnusz június 4-én a zsidó/ballib tévékben és rádiókban? Hamarosan kiderül13:22 Országos tisztifőorvos: a járvány egyértelműen lecsengőben van12:45 15 évesen már el volt tiltva a vezetéstől, de hajtotta a vére a "fiút"...
24 óra legolvasottabbjai

Külföld :: :: Hozzászólások

"Beni Ganz nem meri megtámadni Iránt" - mondja egy kiszivárogtatott hangfölvételen a saját főtanácsadója

Reklám

Alig három nappal a másodszor is megismételt parlamenti választások előtt az izraeli N12-es hírtévében tegnap bejátszottak egy titokban készült hangfölvételt, amelyen Binjámi Netanjáhu legnagyobb vetélytársa, Beni Ganz főtanácsadója a Kék-Fehér Párt (Ganz pártja) egyik parlamenti képviselőjét is idézve kijelenti: Beni Ganz veszélyt jelent Izrael biztonságára, mert nincs bátorsága megtámadni Iránt, s ezért megengedhetetlen, hogy ő legyen a miniszterelnök – írja a Jediot Áháronot. Mára már annyira eldurvult a választási kampány Izraelben, hogy Beni Ganz kampánystábja SS-egyenruhába öltöztetett, Adolf Hitlerrel összehasonlított Netanjáhut megjelenítő videót tett ki a közösségi oldalakra.
Tegnap az izraeli N12-es hírcsatorna által bejátszott, kiszivárogtatott titkos hangfölvételen a következő beszélgetés hallható Beni Ganz főtanácsadója, Jiszráél Báhár és annak meg nem nevezett ismerőse között:
Jiszráél Báhár: ’Omer Jánkelevics (a Kék-Fehér Párt, Beni Ganz pártjának parlamenti képviselője – H. J.) azt mondja, hogy Ganz buta és egy nagy nulla. Meg azt is mondja róla: megengedhetetlen, hogy ő legyen a miniszterelnök.
Báhár beszélgetőtársa: Veszélybe sodorhatják (Ganz és emberei – H. J.) Izraelt, én már korábban is mondtam neked, hogy igen nagy veszélybe sodorhatják. Ők rávehetik Ganzot arra, hogy ne hozza meg a helyes döntést. A világon egyes emberek Irán megtámadását szorgalmazzák, de ők meggátolhatják majd a döntés meghozatalát.
Jiszráél Báhár: Tudom.
Báhár beszélgetőtársa: Arról tudsz, hogy ők megakadályozhatják ebben?
Jiszráél Báhár: Ezt tudom.
Báhár beszélgetőtársa: De mit tudsz erről? Magyarázd már meg nekem!
Jiszráél Báhár: Azt tudom, hogy nincs mersze megtámadni Iránt.
Báhár beszélgetőtársa: Magyarán, ilyen emberrel van dolgunk?
Jiszráél Báhár: Ilyen emberrel.
Báhár beszélgetőtársa: S ebben a helyzetben mi történhet, kedves barátom? Érted te ezt?
Jiszráél Báhár: Veszélybe kerülhet Izrael népe.
A Kék-Fehér Párt a kiszivárogtatott hangfelvételre így reagált: „Sajnálattal vesszük tudomásul, hogy a Netanjáhu és a Likud alkotóműhelyéből kikerült hazugság ma este tovább gyűrűzik. Ha a bűnvádi eljárás alatt levő Netanjáhunak eggyel több mandátuma lesz, mint nekünk, akkor hatalmon marad, s éppen ezért lehet választani a Kék-Fehér Párt és Erdogan között.”
Beni Ganz egyébként már ma délelőtt menesztette Jiszráél Báhárt, a kiszivárogtatott hangfölvételen őt bíráló főtanácsadóját.
Binjámin Netanjáhu viszont örömködve tette ki Twitter-oldalára az N12-es tévécsatorna által bejátszott hangfölvételt, amihez a következő magyarázatot fűzte: „A Ganzhoz legközelebb állók is tisztában vannak: megengedhetetlen, hogy ő legyen a miniszterelnök. S azt is tudják, hogy Ganz veszélyt jelent Izrael biztonságára nézve.”
Válaszként a tegnap este kiszivárogtatott hangfölvételre, Benni Ganz kampánystábja több közösségi oldalra is kitett egy videót, amelyen Netanjáhut a több között SS-egyenruhában, Adolf Hitlerrel azonosítva láthatjuk.
Nézegessük a videó Bibi-képeit:
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Az egyik képen az auschwitzi táborkapu eredeti föliratát megváltoztatva héberül ez olvasható: „Nem volt semmi, mert nincs semmi”. A többi között a csalás és korrupció gyanújával ellene folytatott nyomozás kezdetén Netanjáhu ugyanis ezt mondta: „Nem volt semmi, és nem lesz semmi”. A táborkapu megváltoztatott fölirata pedig arra utal, hogy Netanjáhu megússza az ítéletet, mert nagy valószínűség szerint újra ő lesz a miniszterelnök…
Az utolsó kép fölirata (Az antiszemiták kollaboránsa) pedig Beni Ganz többször hangoztatott vádját ismétli, miszerint Netanjáhu jó kapcsolatokat ápol az Izraelben sokak által antiszemitának nevezett politikusokkal – köztük Orbán Viktorral – annak érdekében, hogy az utóbbiak támogassák Izraelt a nemzetközi fórumokon.
Hering J. – Kuruc.info
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready