2020. szeptember 27., vasárnap, Adalbert, Döme napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
23:51 A kirúgott takarító szerint a nagyszájú visszaeső csibész kétszer is megütötte, mielőtt helyretette22:52 1000 év - Trónus-videóösszeállítás hazánkról nyugati fehér nacionalisták számára22:20 Amikor felszínre kerül a hányadék22:04 Macron nem sok jóra számíthat a vasárnapi részleges szenátusi választáson21:37 Boris Johnson összefogást hirdetett a közös ellenség ellen21:12 Versenyképes erdőgazdálkodást szeretne az agrárminisztérium20:56 Motorossal karambolozott egy autós Csengelénél, de gyalog oldott kereket, hátrahagyva a halottat20:39 Őrizetbe vételekkel kezdődött a Lukasenka-ellenes tüntetés Minszkben20:25 Orbán: "fukarsági" kérdés a jogállamiságról folyó vita20:08 Tapasztalt kollégával állítanak párba minden a Szent László Kórházba átcsoportosított szakembert19:46 A kormány kiáll Grúzia területi integritása mellett, és támogatja az euroatlanti integrációját19:27 Csaknem 30 ezer önkéntes tűzoltó segíti a hivatásosak munkáját19:09 Bajorországban betiltották a német császárság hadilobogóját, mert az is túl náci18:50 Újra beázott a Szent János kórház szülészete a hanyag kivitelező miatt18:36 Kísérő nélküli kiskorúként menekült Franciaországba a hentesbárddal hadakozó pakisztáni fiúcska
24 óra legolvasottabbjai

Külföld :: :: Hozzászólások

"Gyűlölöm a nőket!" - kiáltotta az orosz ex-szépségkirálynő az áruházban, miközben megszurkálta az egyik eladónőt

Reklám

Valahol a Volga mentén, pontosabban Uljanovszk városában egy Natalija Dolganovszkaja nevű 32 éves nő, akit még 2005-ben Miss Uljanovszknak választottak, betért az áruházba, föllökött egy eladónőt, s „gyűlölöm a nőket!” ordítozás közepette több helyen többször megszurkálta. Az ex-szépségkirálynő ámokfutásának a szupermarket dolgozói és a vásárlók vetettek véget – írja a dailymail.co.uk honlapja.
Zoom
Natalija ex-szépségkirálynő akcióban (fotó: térfigyelő kamera felvétele)
Natalija Dolganovszvkaját még 2005-ben választották meg szépségkirálynőnek a Lenin elvtársról elnevezett Uljanovszk városában. A megválasztása idején 18 éves Nataliját nemsokára feleségül vette Vagyim Dolganovszkij, egy dúsgazdag oligarcha és politikus, de a házasság mindössze hat évig tartott, s az elvált asszony szülővárosában, Uljanovszkban mostanáig modellként dolgozott a volt férje egyik üzletében.
Zoom
Natalija Dolganovszkaja bájai
Néhány nappal ezelőtt Natalija Dolganovszkaja betért az uljanovszki Gulliver szupermarketbe, ahol egyszer csak egy hosszú pengéjű kést rántott, s többször megismételve azt ordította, hogy „gyűlölöm a nőket!”, miközben földhöz teremtette, majd többször is megszúrta a zöldség-gyümölcs osztályon éppen áruföltöltéssel foglalatoskodó 36 éves eladónőt. Néhány másodperc múlva a helyszínre rohant az áruház egyik dolgozója, s egy vásárlóval közösen megfékezte a dühöngő Nataliját. A szupermarket másik női dolgozója ezután a földön dulakodva kicsavarta a kést az egykori szépségkirálynő kezéből, majd egy vásárló a mentők kiérkezéséig igyekezett elállítani a megszurkált eladónő vérzését.
Zoom
Amikor 2005-ben Miss Uljanovszvnak választották
A többször megszúrt, a fején, nyakán, arcán, kezén és a hátán, összesen hét sebből vérző eladónőt a mentők kórházba szállították, ahol jelenleg is az intenzív osztályon ápolják. A hírek szerint az eladónő súlyos sérüléseket szenvedett, de nincs életveszélyben. A késelő szépségkirálynő elmenekült a tett színhelyéről, de a rendőrség nem sokára elfogta, s később emberölési kísérlet vádjával bíróság elé állítják.
H. J. – Kuruc.info
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready