2020. október 31., szombat, Farkas napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
18:26 Hétkilós marihuánafogás Gyálon17:50 Hétfőtől a rendőrök is büntethetik a boltosokat17:41 Rálőttek egy ortodox papra a franciaországi Lyonban17:10 A Feldjägerkorps és más államok katonai rendészete16:53 A fekete péntekek nem számítanak az Amazonnak Franciaországban16:21 Nagy az érdeklődés a Felvidéken: akinek negatív a tesztje, arra a jövő héten már nem vonatkozik a kijárási tilalom16:07 Budaházy György: Tanács Orbán Viktornak15:48 Golán-fennsíki drúzok kimenekítették vallási elöljárójuk holttestét egy izraeli kórházból15:13 Elhunyt Sir Sean Connery14:54 Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt köröz a rendőrség valami YouTube-cigányt14:23 Örményország Oroszországhoz fordult segítségért Hegyi-Karabah ügyében13:48 Néhány napja még Olaszországban korzózott a nizzai fejlevagdosó13:34 Kari Geri is lájkolhatja a barcelonai tüntetéseket12:49 Emelkedett az égei-tengeri földrengés halálos áldozatainak száma12:30 Újabb niggerbűnöző halála miatt égnek az amerikai zászlók, ezúttal Vancouverben
24 óra legolvasottabbjai

Külföld, Videók :: :: Hozzászólások

Így hajszoltak öngyilkosságba Amerikában egy fehért, aki életét védte a rátámadó drogos néger bűnözőtől

Reklám

"Egy BLM-féle »békés tüntetésen« május 30-án a nebraskai Omahában James Scurlock békésen tüntetve betört egy építészirodába, felkapván egy széket és hozzávágva két számítógépmonitorhoz, felkapva egy telefont az asztalról, hozzávágva a falhoz, amint a barátai megsemmisítettek még egy monitort – minderről videófelvétel készült" – írja Ann Coulter a Taki’s Magazine-on.
Zoom
A The Hive és a The Gatsby Omahában a "békés tüntetések" után
"Nem sokkal odébb – folytatja a cikk – az iraki háborús veterán és Trump-támogató két bárját, a The Hive-ot és a The Gatsbyt vigyázta 68 éves édesapjával és egy biztonsági őrrel együtt. A békés tüntetők nem sokkal később bejutottak Jake bárjába, bedobtak egy utcai kresztáblát a The Hive ablakán. Jake és édesapja kiszaladt, hogy megakadályozzák a békés tüntetőket a behatolásban."
Mi történt ezután? Scurlock barátja leütötte Gardner apját (erről is videó van). Gardner apja segítségére sietett, majd felhúzta pólóját, hogy világossá tegye, fel van fegyverezve, és azt mondta a zavargóknak, hogy menjenek tovább. Erről is videó van. Hallatszik, hogy a tüntetők azt suttogják: nem éri meg megpróbálkozni a bárral. Ekkor azonban egy bizonyos Alayna Melendez hátulról nekiugrott Gardnernek, leteperte az utcán a földre, majd egy másik tüntető is ráugrott Gardnerre, aki ekkor két lövést adott le a levegőbe – erről is videó van.
Zoom
James Gardner, a niggerek és tenyésztőik újabb áldozata
Három másodperccel később, ahogy Gardner próbál felkelni, Scurlock ugrik rá, és fojtófogást alkalmaz rajta – amit, ha a rendőrség alkalmaz, és a fogvatartott belehal, szándékos gyilkosságnak vesznek. Gardner a felvételek szerint azt üvöltötte: "mássz le rólam!"
Ezután Gardner valamiképp a bal kezéhez ügyeskedte fegyverét, majd vállon lőtte Scurlockot, akinek a kulcscsontján is keresztülment a golyó, és meghalt.
A New York Times szerint a két férfi "dulakodott".
Mi történt ezután? Gardnert következő este 11-ig a rendőrségen tartották és kifaggatták. A kerületi főügyész, Don Kleine és helyettese, Brenda Beadle – mindketten demokrata pártiak –, valamint a nyomozók 12 órát töltöttek azzal, hogy a számos rendelkezésre álló videó alapján rekonstruálják az eseményeket. Egyöntetűen arra jutottak, hogy Gardner önvédelemből lőtt.
A közösségi médiában az terjedt el, hogy Gardner niggerezett, de ezt a videók sem támasztják alá, és Scurlock barátja is cáfolta, hogy hallott volna ilyet. (Fehéreket gyalázni ugyanis csak a sötéteknek szabad - akárcsak nálunk - a szerk.)
A 22 éves Scurlock vérében egyébként metamfetamint és kokaint találtak, azaz be volt drogozva, és amúgy is: meglehetősen hosszú bűnözői múltja volt, többek közt birtokháborítás, erőszakos cselekedetek és más bűncselekmények voltak a rovásán.
Zoom
James Scurlock, a drogos néger bűnöző
A baloldali lejárató úthenger azonban beindult: a nebraskai törvényhozás szenátora, a biszexuális Megan Hunt teljesen alaptalanul többször a fehér felsőbbrendűség hívének nevezte Gardnert, egy másik nebraskai szenátor, az úgyszintén biszexuális Kara Eastman pedig "hidegvérű gyilkosságnak" nevezte Scurlock lelövését. (Azért fontos, hogy biszexuálisok, mert Gardnert nem szerette a transznemű mozgalom, mivel többször megjegyezte a közösségi médiában, hogy szerinte csak az uniszex mosdókba szabadna őket beengedni.)
Ezután a Twitteren és más fórumokon már evidenciaként terjedt, hogy Gardner a fehér felsőbbrendűség híve, homofób és Trump-szavazó.
A szélsőbalos csőcselék megszállta Kleine házának környékét, és nyomást gyakorolt az ügyészre, aki végül bevett a csapatba egy fekete ügyészt, Fred Franklint, aki nem sokkal később "terroristaveszélynek" találta nevezni azt, hogy Gardner tudatta a zavargó csőcselékkel, hogy fegyvere van.
Zoom
Fred Franklin, a faji alapon terroristázó néger ügyész
Emellett talált egy új "bizonyítékot" Gardner állítólagos rasszizmusára, mégpedig hogy a tüntetés éjszakáján azt írta a Facebookon: "Amikor arra gondolsz, vajon mit hozhat még számomra 2020, hirtelen kénytelen vagy 48 órán keresztül katonai jellegű készenlétben lenni". ("Just when you think ‘what else could 2020 throw at me?’ Then you have to pull 48 hours of military style firewatch.")
Gardner bárjainak főbérlője azonnal kitette a két bárt az épületből, és hangzatos bocsánatkérő levelet küldött a többszörös bűnöző Scurlock családjának.
Azaz Gardner ekkor 95 év börtönnel nézett szembe, amiért lelőtt egy őt fojtogató többszörös bűnözőt, majd elvesztette bevételi forrásait is. A barátai ezért gyűjtést indítottak a GoFundMe-n, hogy legyen miből fizetnie az ügyvédet a bíróságon.
A GoFundMe azonban minden próbálkozásnál lekapcsolta a Gardner megsegítésére indított gyűjtést.
Ezzel szemben a Scurlock családjának megsegítésére indított gyűjtést engedélyezte, és azon össze is gyűlt negyedmillió dollár.
Ezek után Jake Gardner, aki eredetileg csak a bárjait akarta megvédeni az erőszakos, zavargó BLM-tömegtől, a kilátástalanság miatt pár napja öngyilkos lett.
Ann Coulter arra jut: bojkottálni és perelni kell a GoFundMe-t, a Facebook- és Twitter-csőcseléket.
(Taki’s Magazine - Mandiner nyomán)
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready