Lefejezéssel fenyegette meg tanárnőjét egy 11 éves muszlim kisdiák Berlinben, miközben a főváros Mahrzan nevű kerületében átadtak egy vadonatúj, összkomfortos, padlófűtéses lakóegységekből álló migránsszállót, ahová a napokban költözik be 431 „menekült”. Berlin Charlottenburg-Wilmersdorf kerületének egyik általános iskolájában egy 13 éves, minden bizonnyal migránsgyerek előbb ököllel arcon ütötte az igazgatónőt, majd ütötte és rugdosta a kiérkező rendőröket. A koronavírus-járvány kellős közepén újabb 117 migráns, köztük 21 súlyosan beteg gyermek érkezett Németországba azokról a görög szigetekről, ahol maguk a migránsok szándékosan felgyújtották a táboraikat. A szegény muszlim migránsgyerekek vallásilag tisztátalanná válnak, megfertőződnek, amikor hitetlen tanáraik egykori keresztény kolostorban berendezett múzeumba viszik őket.
Zoom
A Christian Morgenstern Általános Iskola Berlin-Spandauban (fotó: Ralf Günther)
Lefejezéssel fenyegette tanárnőjét egy 11 éves migránsgyerek
A Berlin Spandau nevű városrészében működő Christian Morgenstern Általános Iskola egyik tanárnője felhívta a tanulók figyelmét: következményekkel járhat az, ha a szüleik nem jelennek meg a szülői értekezleten, amelyen lehetne foglalkozni a felmerült problémákkal. A közlésre egy 11 éves muszlim kisdiák megfenyegette a tanárnőt: „Ha ez tényleg megtörténik, én is ugyanazt teszem veled, amit az a bizonyos fiatalember tett a tanárral Párizsban”.
Mint ismeretes, Franciaországban egy Samual Paty nevű középiskolai történelemtanár október közepén, az órán a szólásszabadság illusztrálására felmutatott egy Mohamed-karikatúrát. Egy hétre rá egy 18 éves csecsen férfi lefejezte a történelemtanárt – írja a Berliner Zeitung.
A fenti hír olvastán az emberben felmerül a kérdés, vajon milyen nevelést kaphat az apjától a tanárnőjét lefejezéssel megfenyegető kisdiák. De nem csak a keresztényellenesség, hanem a nőkkel szembeni tiszteletlen magatartásnak is köze lehet az ilyen viselkedéshez. Valószínűleg azt is gondolhatta magában: Hogy jön ahhoz egy nőszemély – még ha tanárnő is -, hogy muszlim fiúknak bármit is mondani merjen.
Zoom
Az új „menekültotthon” Berlin Marzahn kerületében (fotó: Markus Wächter)
Padlófűtéses lakások „menekülteknek”
Berlin Marzahn kerületében, a Murtzaner Ring 68. szám alatt új migránsszállást adtak át. Az építmény mindegyik lakása fürdőszobával, konyhával és padlófűtéssel rendelkezik – tette közzé a Berliner Zeitung. Ez már a második ilyen migránsszállás azzal a különbséggel, hogy az elsőben csupán közös tisztálkodási és étkezési helységek álltak rendelkezésre. A hamarosan ide beköltöző 431 „menekültnek” azonban már több magánélete lesz. A lakások ugyanis kompletten be vannak rendezve – a konyhabútortól kezdve az ágyakig. A lakások között van ötszobás is nagyobb lélekszámú családoknak. A földszinti lakásokban az akadálymentes közlekedés is biztosítva van arra az esetre, ha a lakók között háborús sebesült is lenne. Az új berlini migránsotthon 27 millió eurós költséggel épült, s a kivitelező 80 éves garanciát vállal – írja a Berliner Zeitung.
A 80 éves garanciavállalás azért elgondolkodtató, mert attól függ, hogy kik fogják lakni. Németországban olyan esetekről is gyakran hallunk, hogy ezeket az ingyen lakásokat egy-két év alatt leamortizálják a más higiéniához, rendhez szokott jövevények. (Magyarországon is ismert a jelenség, hogy bizonyos ottani kisebbség komfortérzését „padlófűtéssel” biztosítja – a szerk.). Az ilyen „menekültek” után teljes tatarozást, felújítást kell végrehajtani, amit persze a németek végeznek el.
Zoom
Egy Willkommensklasse (migránsgyerekeket szívélyesen fogadó osztály) Berlin-Charlottenburgban. A fotó illusztráció (fotó: Bernd Wähner)
Ököllel arcon ütötte az igazgatónőt, majd a rendőröket rugdosta
Berlin Charlottenburg-Wilmersdorf kerületének egyik iskolájában november 10-én délben egy 13 éves, különösen agresszív tanuló sértegetett egy szociális munkást, majd a házmestert is. Később azzal fenyegetőzött, hogy késsel fog visszatérni, s a tanulótársait meg az alkalmazottakat is megrendszabályozza. A fenyegetőző diákot fel akarták tartóztatni, mire ököllel arcon ütötte az iskola igazgatónőjét.
Közben a helyszínre érkeztek a kihívott rendőrök is, akiket szintén sértegetett. Amikor le akarták fogni a dühöngőt, a fiatal ütlegelni és rugdalni kezdte a rendőröket. Végül aztán megbilincselték, majd a gyermekeket és fiatalkorúakat ellátó pszichiátriai intézetbe szállították – írja a Berliner Zeitung.
Az erőszakos, dühöngő diák származását a hírt közlő Berliner Zeitung szokás szerint „szemérmesen” eltitkolta. De ha nem írják meg azonnal, hogy német tettesről van szó, akkor biztosan migránsgyermekről van szó.
Zoom
A görög Leszbosz- és Híosz-szigetről „kísérő nélküli fiatalkorú” migránsok érkeznek a hannoveri repülőtérre 2020 áprilisában (fotó: Ronny Hartmann)
Hannoverbe újabb szállítmány érkezett
Az Epoch Times arról számol be, hogy  Görögországból szerdán újabb 117 migráns érkezett Hannoverbe. Ezúttal 18 család, illetve 42, úgynevezett „kísérő nélküli kiskorú” (!) landolt Hannoverben. A családostul érkezett 43 gyermek közül 21 súlyos betegen érkezett. A szövetségi belügyminisztérium közlése szerint az idén áprilistól mostanáig a görögországi migránstáborokból a németek már 1 192 „menekültet” hoztak az országba, akiket a különböző szövetségi tartományokban osztanak el.
Fel kell tennünk a kérdést: kinek a döntése volt ez? Megkérdezték a népet arról, hogy hozzájárul-e ehhez? Az idézett újságcikk azzal kezdődik, hogy további 117 migránst hoztak be repülővel. Az „újabb” (weitere) jelző azt jelenti, hogy nem ez az első szállítmány.  Azt is olvashatjuk, hogy a szülőkkel érkező 43 gyerek közül 21-en súlyos betegek. Nagyon sajnáljuk őket, de nem miattunk lettek betegek. A kórházakat támogatni, újakat felépíteni nem inkább ott kellene, ahol a betegségeket megkapták? Pont akkor kell idehozni ezeket a szerencsétlen gyerekeket, amikor Németországban dühöng a vírusjárvány, és az egészségügyi dolgozók már elérkeztek a teljesítőképességük határára? Ami még ennél is felháborítóbb: az újabb migránsszállítmányról nem a hazai sajtóból, hanem a kínai irányítású, New York-i székhelyű nemzetközi sajtóból kell értesülnünk.
Zoom
A múzeummá átalakított egykori karmelita kolostor épülete Frankfurt belvárosában (fotó: Uwe Dettmar)
Múzeumnak használt keresztény kolostorban is tisztátalanná válhat a muszlim gyermek
A journalistenwatch.com.de hírportálról arról értesülhetünk, hogy Majna-Frankfurt Griesheim nevű városrésze a muszlimok évek óta zajló odaköltözése miatt komoly szociális gondokkal küzd. A városrészben uralkodó áldatlan állapotok előrevetítik azt, hogy a közeljövőben másutt is hová vezethet a felelőtlen migránspolitika. A hírportál példát is említ az áldatlan állapotok érzékeltetésére. Az egyik griesheimi migránsgyerekekkel fertőzött általános iskola diákjait elvitték a régészeti múzeumba. Másnap több muszlim anyuka panaszkodott, hogy a múzeumi látogatás után a gyerekeiket a szigorú vallási rituálé szerint meg kellett mosdatniuk. Az ok, hogy a régészeti múzeum egy valamikori karmelita kolostorban van, s ettől váltak tisztátalanná az igazhívő muszlim gyerekek…
Hogy meg ne sértsék a más vallású gyerekek érzékenységét, illetve az úgynevezett polkorrektség nevében Németországban már jó ideje leszedették az osztálytermek faláról a keresztet, s a német diákok sem étkezhetnek úgy, mint valamikor. Magyarán, a sertéshús ki van zárva az étrendből. A muszlim lányok pedig vagy nem mennek kötelező úszótanfolyamra, vagy csak külön, és akkor is állig felöltözve. Most meg odajutottunk, hogy a már használaton kívüli keresztény egyházi épületek levegője is zavarja őket, mintha azok fertőznének.
Georg Albrecht
Baden-Württemberg