2020. december 2., szerda, Melinda, Vivien, Aranka napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:55 A HírTV nézői nem értik, mi a baj szegény Jóskával, hiszen ő csak a gyülekezésre vonatkozó szabályokat sértette meg22:35 Amerikai igazságügyi miniszter: nincsenek bizonyítékok kiterjedt választási csalásra22:24 Szudán mégsem írná alá a békeegyezményt Izraellel - Trumpék ugyanis nem szolgáltatják a beígért baksist21:47 Exkluzív: Szájer József elmagyarázta, mit értettek félre a rendőrök21:03 Szijjártó szolidaritást kért a NATO tagállamaitól a kárpátaljai magyarüldözés ügyében - azt várhatjuk20:29 Egy színésznő közölte, hogy mostantól inkább nem is leszbikus, hanem "transznemű", és Elliot a neve19:58 Most éppen a himnuszunk miatt hurcolnak meg kárpátaljai magyarokat - Zelenszkij pártjának köszönhetően19:36 Kemény kérdés Orbánhoz: ekkora nagy Kifejlesztett országban miért nem tudják kikutatni ezt a vírust?!19:05 Már "hazajárnak" Úzvölgyébe a megszállók: az Erdély-rablást is ott ünnepelték, s üzentek Magyarországnak is18:42 Toroczkai: 30 nap elzárást kaptam18:07 Tiltott drogos-buzeráns orgián vett részt a "polgári-konzervatív" Szájer - véres kézzel, az ereszcsatornán menekült a rendőrök elől a brüsszeli buzibárból17:01 Tömegbe hajtott egy autós a németországi Trierben, halottak is vannak16:55 Leszállt a Holdra a Csang'o-5 kínai űrszonda16:06 Elégették a trianoni diktátumot; legyen ünnepnap a második bécsi döntés évfordulója!14:42 A hollandok korlátozni próbálták a transzkreatúrák szaporodását - most bocsánatot kérnek, és kártérítést fizetnek
24 óra legolvasottabbjai

Külföld :: :: Hozzászólások

Akcióterv a fehér faj ellen

Éppenséggel a faji jelzőt nem mi hoztuk be, hanem maguk az akcióterv készítői. Ugyanis egészen konkrétan így, „faji akcióterv” megnevezéssel fogják meghatározni a londoni rendőrségnél, hogy hány fehér bőrű rendőr szolgálhat.
Az újonnan felszerelt londoni rendőrök legfeljebb 60 százaléka lehet fehér egy most elfogadott direktíva értelmében, a maradék 40 százaléknak más etnikai csoportokból kell kikerülnie – közölte a Magyar Nemzet. Karácsony Gergely példaképe, Sadiq Khan, London pakisztáni származású muszlim polgármestere, valamint a helyi rendőrség (Metropolitan Police) kötötte meg ezt a csodálatos tervet.
Az akciótervben eredetileg az szerepelt, hogy a rendőrséghez újonnan felvettek tizenkilenc százaléka kerüljön ki etnikai kisebbségekből, ezt azonban negyven százalékra módosították, 2022-es határidővel.
- Úgy gondolom, hogy Londonnak és a londoniaknak az a jó, ha a rendőri szolgálatuk őket tükrözi - áradozott a hír hallatán Cressida Dick, a fővárosi rendőrkapitányság első női biztosa.
- Azt szeretném, hogy a fekete bőrű lakosság megbízzon a fővárosi rendőrségben – ezt pedig már megint a muszlim polgármester nyilatkozta a Huffington Postnak.
A Sadiq Khan fehérellenes akciótervének kidolgozásához elvégzett kutatásból kiderül: a négereket vezetés közben hatszor nagyobb valószínűséggel állítják meg, mint a fehéreket. Ezt a rendőrség teljesen érthető módon azzal magyarázza, hogy az erőszakos bűncselekmények, különösen a késes támadások megakadályozása a céljuk.
Zoom
Igazán rasszista dolog a rendőrök részéről, hogy megállítják… (fotó: CNN)
Ugyanis 2008 és 2018 között ötször nagyobb valószínűséggel emeltek vádat négerek ellen késes támadások miatt, és az áldozatok között is ők voltak felülreprezentálva. A 2020-as angliai adatok szerint a börtönpopuláció 27 százalékát, vagyis több mint negyedét a különböző etnikai kisebbségek teszik ki, miközben a népességen belüli arányuk mindössze 13 százalék.
Tehát itt tartunk, most már nem is leplezik, nyíltan faji alapra helyezték azt, amit eddig is tudtunk. Csakhogy ez úgy működik, mint a lejtőn meginduló, fékezni képtelen vonat. Egyre többet akarnak. Most még 60%-ban maximalizálják a fehér rendőrök számát, majd egyre kevesebb lesz kívánatos, nyilván a „békés együttélés és a sokszínűség” jegyében. Ebbe a sokszínűségbe valahogy a színskála valamennyi árnyalata belefér, csak éppen a fehér nem akaródzik.
Ennyiből legalább őszinte az akcióterv, nem csomagolta mézes-mázas politikai köntösbe, nyíltan megvallotta faji indítékait. Ennél már csak az volna egyenesebb, ha a címben foglalt, fehérfaj-ellenes akciótervnek keresztelnék el.
Minő fájdalom lehet a hazai balliberálisoknak, hogy nekik nincs miből „meríteniük”, hazánkban nincs annyi arab és néger, bár, ha jobban belegondolunk, ennek nyomán akár még elő is állhatnának egy olyan ötlettel, hogy teszem azt, Borsodban maximalizálják a magyar rendőrök számát 60%-ban, a többi legyen cigány. Milyen jó is lenne…
Lantos János – Kuruc.info Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready