Bezár!
2021. január 24., vasárnap, Timót, Surány napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
15:46 Tényleg semmi szükség kerítésre: sok elszenesedett holttestet találtak Mexikóban, az amerikai határ közelében14:59 "Keményen az asztalra csaptunk" - mondta az Európai Tanács elnöke14:23 A demokrácia csodája: továbbra is "jobboldali-szociáldemokrata" elnöke lehet Portugáliának13:57 Lapátra tették a Hertha vezetőedzőjét - Dárdai visszatérhet13:41 Eljött a női kvóták ideje a madridi Prado múzeumban is - mindezt a takarékosság jegyében13:02 Az iraki vezetés ma elárasztotta a jogvédők könnycsatornáit12:26 Lassan érkezik a vírus antiszemita variánsa11:57 OGYÉI-főigazgató: idő kérdése, és Európában szerephez jut a Szputnyik V11:40 Tizenegy bányászt kimentettek a berobbant kelet-kínai aranybányából11:23 A "elveszett jobboldali szavazat" mítoszának cáfolata11:06 Közútkezelő: újra téliesebbek az útviszonyok10:51 Szijjártó: kész a megállapodástervezet a kínai vakcináról, csak alá kell írni, ha megkapja a hazai engedélyt az oltóanyag10:34 Így játszhatták át a kurvák a cigánybűnözők kezei közé a később meggyilkolt milliárdost - egy érdekes beszélgetés fedett fel újabb részleteket10:20 Vucic büszke a szerb oltási arányra10:04 Kalózok támadtak egy török hajóra - egy tengerészt megöltek, tizenötöt elraboltak
24 óra legolvasottabbjai

Külföld, Extra :: :: Hozzászólások

Palesztin elítélttel szexelt egy izraeli börtönőrnő - egy zsidónak pedig süteménybe rejtett hasist akart bejuttatni

Reklám

Nicán Ráz (24) izraeli börtönőrnő a sorkatonai szolgálat idején úgy döntött, hogy leszerelése után fegyőrként keresi majd a kenyerét. Már három éve dolgozott börtönőrként a Hádárim Büntetés-végrehajtó Intézetben, de tegnapelőtt letartóztatták, amikor éppen 104 gramm, süteménybe rejtett hasist akart bejuttatni az egyik elítéltnek. Az előzetes letartóztatás első napján azt is bevallotta, hogy szexuális viszonyt folytatott egy palesztin elítélttel. A Rison Lecijon-i bíróság tegnap hat nappal meghosszabbította a börtönőrnő előzetes letartóztatását – írja a Válláh!Hádásot hírportál.
Tegnap Rison Lecijon város bírósága hat nappal meghosszabbította Nicán Ráz izraeli börtönőrnő előzetes letartóztatását, miután a börtönőröket vizsgáló Láháv 433-as nyomozócsoportnak a gyanúsított töredelmesen bevallotta, hogy munkahelyén szexuális viszonyt folytatott egy palesztin elítélttel, egy zsidónak pedig kábítószert tartalmazó süteményt akart bejuttatni a cellába. Nicán Ráz azt is beismerte, hogy a munkahelyén, a Hádárim Büntetés-végrehajtási Intézetben szexuális kapcsolatot folytatott a jaffai illetőségű, 30 éves palesztin „nehéz fiúval”, Serif Ábu Gálival, akit illegális fegyver- és kábítószer-kereskedés, illetve többrendbeli vagyon elleni bűncselekmény elkövetése miatt ítéltek hosszabb ideig tartó börtönbüntetésre.
Zoom
Nicán Ráz börtönőr (fotó: Fb)
A most lebukott börtönőrnő egyébként a Haifa városhoz közeli Háris településen lakik (lakott) egy fedél alatt a neje börtönromantikájáról mostanáig mit sem tudó férjével. Nicán Ráznak a börtönőri foglalkozás már a sorkatonai szolgálata idején, 2015-ben megtetszett, s amikor három évvel ezelőtt leszerelt, a fentebb említett büntetés-végrehajtási intézetben (ahol a palesztin ellenállás egyik jelképe, Marván Bárgúti is raboskodik – H. J.) folytatta a jó megélhetést biztosító börtönőri életpályát. Nicán Ráz azonban nemcsak a palesztin elítéltnek nyújtott szolgáltatásokat, hanem a többi között a gyilkossági kísérlet miatt börtönbüntetésre ítélt Lior Gelem nevű zsidónak, akinek lebukásakor süteménybe rejtett, összesen 104 gramm hasisadagokat kívánt bejuttatni a cellába.
Zoom
A Hádárim Büntetés-végrehajtási Intézet bejárata (fotó: Büntetés-végrehajtási Intézetek Szolgálata)
Az ügy pikantériája – magán a szexen túl – az, hogy a börtönőrnővel egy időben vizsgálati fogságba helyezett Serif Ábu Gáli palesztin tagadja, hogy szeretkezett a rabtartójával. Nicán Ráz viszont a vizsgálat alatt gyorsan megtört, s szinte mindent bevallott, s azt állította, hogy nagyon beleszeretett az elítéltbe. Azt viszont egyelőre tagadja, hogy tudomása lett volna a süteménybe rejtett hasisról. Állítása szerint a süteményt egy motoros futár vitte neki a börtönbe, majd annak alaposabb vizsgálata nélkül akarta bejuttatni a fentebb már említett Lior Gelem nevű zsidó elítéltnek.
Zoom
Szintén Nicán Ráz (fotó: Fb)
A Nicán Ráz előzetes letartóztatásának hat nappal történő meghosszabbítását tegnap elrendelt Zohár Szegál Dibbon bírónő a sajtónak elmondta: a gyanúsított nemcsak Lior Gelemnek, hanem másoknak is becsempészett kábítószert a börtönbe, s háttérinformációk nyomán a Börtönőröket Kivizsgáló Országos Egység a rendőrséggel együttműködve titokban már hosszabb ideje megfigyelte, s tegnapelőtt akkor tartóztatták le, amikor éppen be akarta juttatni a süteménybe rejtett hasist az egyik elítéltnek.
H. J. – Kuruc.infoFriss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás
Állítólag növekszik az oltási kedv hazánkban, kampányt is indít a kormány. Ön kérte már, vagy kérni fogja az oltást?
» Igen» Nem» Még nem tudom, de meggyőzhető vagyok» Még nem tudom, de inkább nem

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready