Bezár!
2021. január 20., szerda, Sebestyén, Sebő napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
19:58 Engedélyezték a magyar hatóságok az AstraZeneca és a Szputnyik V oltóanyagokat19:47 Szijjártó: megérkezett az orosz vakcina beszerzéséről szóló szerződéstervezet19:17 Halálos késelés a IX. kerületben - rendőrök előtt ismert áldozat, indulatos rokonság18:50 Oltásóvatosság - a többségi álláspont18:28 Beiktatták Amerika leendő elnökét - és Bident is18:07 Azonosíthatóvá válhatnak Mátyás király csontjai17:39 Ab: alkotmányellenes a hulladékgazdálkodási törvény17:17 Kurz felháborodott, amiért a megmaradt oltásokat nem aggastyánoknak, hanem önkormányzati dolgozóknak adták be17:11 Trump a levélírás hagyományával nem szakított16:47 Japán tizenkétmillió embernek elegendő oltóanyag beszerzéséről állapodott meg a Pfizerrel16:25 Trump elítélte az ostromot, a legjobb kívánságait küldte Bidenéknek, és elrepült16:06 Müller Cecília szerint ez az oltás aranyat ér15:53 Egy közeli faluba akarják költöztetni a putri nélkül maradt csíksomlyói cigányokat - a helyiek tiltakoznak15:33 Tovább nyal Bidennek a Jobbik - Gyöngyösi segít még az amerikai-európai kapcsolatok helyreállításában is15:19 A Szputnyik V fejlesztői az oltóanyag európai bejegyzését kérték
24 óra legolvasottabbjai

Külföld, Videók :: :: Hozzászólások

Schwarzeneggernek sikerült a kristályéjszakához hasonlítania a washingtoni ostromot

Reklám

Kalifornia korábbi republikánus kormányzója is megszólalt a héten történt washingtoni események után. A Twitterre feltöltött, közel nyolcperces beszédében elmondta, hogy Ausztriában nőtt fel, így pontosan tudja, hogy mi történt a kristályéjszakán, amikor 1938. november 9-10-én "a nácik zsidóellenes pogromot rendeztek Németországban".
"Szerda volt az Egyesült Államok kristályéjszakája. A csőcselék nemcsak a Capitolium ablakait zúzta be, hanem a számunkra természetesnek vett eszméket is. Nemcsak az amerikai demokráciának otthont adó épület ajtaját törték be, hanem azokat az eszméket is megtaposták, amelyekre a hazánk épült" – mondta Schwarzenegger, aki felidézte gyerekkora rossz emlékeit is, amelyekről ritkán szokott beszélni. 1947-ben, két évvel a második világháború után született egy megtört emberekkel teli országban. Gyerekként sokszor szemtanúja volt, ahogy részeg apja bántalmazta az anyját.
"Az egész hazugságok sorozatával és intoleranciával kezdődött. Európaiként első kézből tapasztaltam meg, hogy a dolgok miként csúsznak ki az irányításunk alól" – mondta Schwarzenegger, majd rátért Donald Trump elnökségére. Szerinte azok a republikánusok, aki segítették Trump kormányzását az elmúlt négy évben, tettestársai a Capotoliumot megostromló tömegnek.
"Trump elnök megpróbálta megdönteni a tisztességes választások eredményét. Államcsínyra törekedett, és hazugságokkal tévesztette meg az embereket. Apámat és szomszédainkat is hazugságokkal tévesztették meg, és tudom, hova vezetnek az ilyen hazugságok. Trump elnök megbukott mint vezető" – jelentette ki.
Szerinte Trumpra az Egyesült Államok történelmének legrosszabb elnökeként fognak emlékezni, és hamarosan ugyanolyan lényegtelen lesz, mint egy régi Twitter-üzenet. A megválasztott elnöknek, Joe Bidennek sikeres kormányzást kívánt, mert az egyben Amerika sikerét is jelentené.
(Telex nyomán)Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás
Állítólag növekszik az oltási kedv hazánkban, kampányt is indít a kormány. Ön kérte már, vagy kérni fogja az oltást?
» Igen» Nem» Még nem tudom, de meggyőzhető vagyok» Még nem tudom, de inkább nem

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready