2021. június 23., szerda, Zoltán napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
21:51 Zacher hagyná, hogy fuldokoljunk a maszkban, amíg el nem érjük a 80 (!) százalékos átoltottságot21:36 Az olasz kormányfő megüzente a Vatikánnak, ne szóljon bele, hogyan hurcolják meg a normalitáspártiakat21:17 Szalai Ádám góljával vezetünk!21:16 Blinken: Amerika és Németország együtt dacol Oroszország "provokációival"21:00 Országszerte extrém UV-sugárzás várható20:50 Amerikai orvosok szerint "valószínű kapcsolat" van a Pfizer és a Moderna, valamint egy ritka szívbetegség között20:27 Orbán az Olasz Testvérek elnökével tárgyalt Brüsszelben20:05 Ez csak természetes: bebuzul az Európai Parlament is19:50 Megszüntethetik végre a korlátozások "jelentős részét"19:41 Az országos és a budapesti melegrekord is megdőlt, csütörtökön lesz az év eddigi legmelegebb napja19:10 Szijjártó: példátlan, hogy nem lehetnek magyar konzulok a müncheni arénánál - "provokációk történhetnek"19:02 Iráni források szerint jelentős előrelépések történtek a bécsi tárgyalásokon18:57 Nyári áramfogyasztási rekordot hozott a kánikula18:37 Áder aláírta a pedótörvényt - miután megbizonyosodott afelől, hogy nem akadályozza a felnőttek "nemváltoztatását"18:02 Az Egyesült Államokban képezték ki a szaúdi újságírót feldaraboló testőröket
24 óra legolvasottabbjai

Külföld, Zsidóbűnözés :: :: Hozzászólások

Leánya fiatalkorú rajongóit zaklatta szexuálisan egy öregedő izraeli - igaz, csak a virtuális térben

Reklám

A most 21 éves izraeli ’Ádi Bity (ejtsd: Biti) „művésznő” korábban fölkapott gyermekszínész volt, manapság pedig énekesként, szinkronszínészként és modellként kamatoztatja bájait. Rajongói pedig elsősorban hozzá hasonlóan a keleti zsidó közösségbeli, 60-65-ös intelligenciahányadossal rendelkező ifjak és a vénebbek közül kerülnek ki. A „művésznő” kapuzárási pániktól szorongó, kanos édesapját fiatalkorú kislányok kárára elkövetett szexuális bűncselekményekért tegnap ítélte húsz havi börtönre a Legfelsőbb Bíróság – írja a Jedi’ot Áháronot és a Jiszráél Há-Jom.
Zoom
Ronén Bity tegnap a Legfelsőbb Bíróságon (fotó: Gidon Markowitz)
Szusit eszegettek a félmeztelen ribi testéről
’Ádi Bity „művésznő” tavaly még a sorkatonai szolgálatát töltötte, amikor videóklipen megjelentette a Hámszá, hámszá című legújabb nótáját. Mondanunk sem kell, hogy a dal igen népszerű lett a keleti, főleg a marokkói származású zsidók körében, már csak azért is, mert a címe, az arab „hámszá” (خمسة) szó ebben az esetben azt jelenti, hogy „öt”, pontosabban az ötujjas kéz alakú rontás, szemmel verés és minden rossz ellen védelmező amulett neve. A nóta dallama pedig egyértelműen az Ezeregy éjszakába röpíti a hallgatót.
Zoom
Szusit eszeget a színes társulat (fotó: videókép)
Tehilá Friedmannt, a Kék-fehér parlamenti párt képviselőnőjét azonban nem az Ezeregy éjszakába röpítette a nóta, hanem fölháborította az a vizuális élménynek szánt mocsok, ami a dal éneklése közben látható. A képviselőnő a Twitterén közzétett közleményben elsősorban azt kifogásolta, hogy a dal éneklése közben egy félig meztelen, valószínűleg japán ribi testéről egy rendkívül színes társaság szusit eszeget - természetesen pálcikával. Másutt a fürdőkádban éneklő „művésznő” fölött, a kád szélén egy félmeztelen fehér, illetve néger férfi ül.
Zoom
Ádi Bity énekes művész
Tehilá Friedmann parlamenti képviselő ezt írta a Twitter-fiókjában:
A nők is hozzájárulhatnak az erőszak kultúrájának elterjedéséhez. Tény. Ezt teszi ’Ádi Bity is. Ez nem kultúra, s nem művészet, hanem egyértelmű és azonnali veszélyt jelent számunkra, a fiaink és a leányaink számára. Ez felhívás az erőszakolás elviselésére, illetve az erőszakolás elkövetésére. Egyszerűen undorító.
Fedetlen nemi szervet nem lehet látni a videón
A katonai szolgálatát töltő ’Ádi Bity a jogi képviselője útján rendkívül nyers és pimasz választ küldött a parlamenti képviselőnőnek:
Mi az, már véget ért a koronajárvány? Az emberek munkanélkülivé váltak, megélhetés nélkül maradtak, miközben Tehilá asszony ilyesmivel foglalkozik. Elszomorít bennünket, hogy 2020-ban egy izraeli parlamenti képviselő azt hiszi, hogy az izraeli nőknek úgy kellene öltözködni, mint Iránban vagy a tálibok uralta Afganisztánban. Hol itt a szólásszabadság, illetve az emberek azon joga, hogy mindenki úgy öltözködjön és fényképezkedjen, ahogyan akar?
A videóklipen láthatunk sötétbőrű, fehérbőrű férfiakat és nőket, ázsiaiakat és minden más típust, amelyek együttesen hűen tükrözik az izraeli társadalmat. A videóklipen egyetlen fedetlen nemi szervet sem lehet látni. Egy dologban azonban egyetértünk Tehilá képviselő asszonnyal: A nők is hozzájárulhatnak az erőszakolás kultúrájának elterjedéséhez, például azzal, hogy a képviselő asszonyhoz hasonlóan a Twitteren erőszaktételre ösztönzőnek állítják be a videóklipen látható öltözéket – olvasható az ’Ádi Bity „művésznő” nevében kiadott pimasz reagálás.
Mindenesetre ’Ádi Bityt a parlamenti képviselő kioktatása után a seregben még tavaly októberben jelképesen ötnapi felfüggesztett elzárásra (a honvédségben annakidején ezt „futkosónak” mondtuk – H. J.) ítélték, amin a „művésznő valószínűleg jót nevetett a markába.
Zoom
Ádi Bity ezúttal egy túlélő show-ban remekel
A lánya kiskorú rajongóira vetette ki hálóját a papus
A „művésznő” kanos édesapjának, Ronén Bitynek (51) a bűnügyi története kicsit régebbre nyúlik vissza. A valószínűleg kapuzárási pániktól szenvedő csách-csách (Izraelben így hívják a fehér zsidók a marokkói hittestvéreiket – H. J.) még 2018 tavaszán fölvette a kapcsolatot leánya fiatalkorú rajongóival (javára legyen mondva, hogy kislányokkal, s nem kisfiúkkal – H. J.). A papus közel egy tucat 13-14 éves kislánnyal – a saját leánya rajongóival - szemben követte el a szexuális zaklatás és szemérem elleni erőszak bűncselekményét.
Zoom
Az izraeli társadalmat hűen tükröző jelenet (fotó: videókép)
Ronén Bityt 2020 augusztusában az elsőfokú bíróság a fentebb megnevezett bűncselekmények elkövetéséért kilenc havi közmunkára és 20 havi felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte. Az ügyész fellebbezése nyomán azonban a másodfokú bíróság kilenc havi közmunkára és húsz havi ténylegesen letöltendő börtönbüntetésre ítélte a pajkos apukát. A másodfokú ítéletet az apuka fellebbezte meg, amelynek következményeképpen tegnap a Jeruzsálemi Legfelsőbb Bíróságon került sor az ügy tárgyalására.
Zoom
A papát letartóztatja a rendőrség (fotó: Tál Sáhár)
A George Kárá vezette bírói tanács tegnap elutasította a papus fellebbezését, s egyben jóváhagyta a másodfokú bíróság ítéletét, amelynek értelmében a leánya fiatalkorú rajongóit szexuálisan zaklató és szemérem elleni erőszak bűncselekményét elkövető férfinak ténylegesen le kell tölteni a húsz havi börtönbüntetést, s ezen kívül kilenc hónapon keresztül közmunkát is kell végeznie. A tanácsvezető bíró az ítélet megindokolásában kijelentette: az elítélt bűncselekményének súlyosságát nem enyhíti, hogy a szexuális bűncselekményt a virtuális, s nem pedig a fizikai valós térben követte el.
H. J. – Kuruc.infoFriss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready