Bezár!
2021. május 14., péntek, Bonifác, Gyöngyvirág napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:12 Mégsem nyílik drogambulancia a józsefvárosi Teleki téren22:08 Ombudsman: a védettségi igazolvány szabályozása nem visszás, de "lehetnek korrekciós igények"22:04 Csaknem ötmillió dollárt fizetett a hackereknek a Colonial Pipeline21:57 Egy magyar férfi "megdöntötte" az olasz rekordot: hat adag Pfizert kapott21:50 Franciaországban nagyon nagy a demokrácia, de Izrael ellen azért inkább ne tüntessenek21:42 Mindennapi hőstörténetek: Békéscsabán cigarettáért ütött a cigány, Pécsen számítógép és pénz kellett21:32 Rakétákat lőttek Libanonból Izrael irányába, de elbénázták21:15 Gondolatait használva formált mondatokat egy gerincvelő-sérülés miatt lebénult ember21:05 A Kriegsmarine egyik sikere: a Pinguin és a norvég bálnavadász-flotta20:53 Újabb jelöltet mutatott be a Mi Hazánk, ezúttal Sopronban, szimbolikus helyszínen20:45 A zsidók "örömmel és szenvedéllyel" lövik a palesztinokat, "intenzív katonai műveletre" készülnek20:20 Erdélyben (és Romániában) megszűnik a kijárási tilalom, csak a zsúfolt helyeken lesz kötelező a maszk20:02 Késelőt fogtak a fővárosban19:47 Merkelék nagyon próbálnak kiállni Izrael mellett, de szeretett muzulmánjaik ezt a legkevésbé sem díjazzák18:36 Ápolónősors Miskolcon: elfordult, megszúrta a "beteg"
24 óra legolvasottabbjai

Külföld, Bevándorlóbűnözés :: :: Hozzászólások

Bűn és büntetlenség, avagy az őrület határain túl...

Egy újabb elképesztő esetről vagyunk kénytelenek írni, amely támadás a józan ész ellen, de támadás egyúttal európai civilizációnk ellen is, jobban mondva annak komoly válságát mutatja. Nem meglepő, egy franciaországi esetről van szó, erről ír a francia lefigaro.fr, s ezt szemlézte a Gerilla – Franciaország végnapjai Facebook-oldal is.
2020. október 24-én egy afrikai néger megerőszakolt egy 17 éves francia lányt, Anna Lise-t. A lányt a barátja hívta el egy lakásba, ahol az afrikai vadállat is tartózkodott, vélhetően egy – sajnos szokásos – házibuli lehetett. Mikor a lány távozni akart volna, már nem engedték. Az elkövetőnek nem ez volt az első összeütközése a törvénnyel. A bűnügyi nyilvántartás hat másik esetről árulkodik, többek között vezetői engedély nélküli vezetés, kábítószerrel való visszaélés is szerepelt az ottani „rejtett erőforrás” bűnlajstromán. Sőt, amikor a 17 éves lányt megerőszakolta, már akkor is (!) börtönben kellett volna ülnie, nem fogjuk kitalálni miért, szexuális erőszakért…
Zoom
Illusztráció (forrás: abhmuseum.org)
Végül is halmazati büntetésként roppant „keményen” megmérték a négert. Öt évet kapott, de mielőtt felháborodnánk, már úrrá is lehet rajtunk annak újabb hulláma: még ezt sem kell letöltenie. Már szabadon is engedték!
Büntetésének még csak a felét sem kellett tehát letöltenie, feltételesen szabadlábra engedte a lyoni ügyészség. Merthogy szegény a vírushelyzet miatt magas kockázatnak van kitéve a börtönben.
Nehéz azért ilyenkor szavakat találni. És ha mi így vagyunk ezzel, hogy lehet az áldozat édesapja? Érthetően mélységesen fel van háborodva, és nem is akarja annyiban hagyni. Kijelentette a nyilvánosság előtt, hogy mindent meg fog tenni az igazságért. Szerinte ez az egész botrány, és az igazságszolgáltatás nem teljesíti hivatását. Érthető okokból nem nyugtatja meg az a magyarázat, hogy a lyoni ügyészég szerint a pszichológiai nyomon követés „meghozta gyümölcsét”, hiszen az elkövető „tisztában van tettének súlyával, és azzal, mit okozott az áldozatnak”.
Ezen akár egy hatalmasat is röhöghetnénk, ha nem emberéletekre menne a játék.
Zoom
Az áldozat édesapja
Ide kívánkozik egyébként egy gondolat: nyilvánvalóan vannak, akik Magyarországon ebben az esetben is Nyugat-Európa hanyatlását látják, és ez nem alaptalan. Csakhogy ez csupán az érem egyik oldala. Nem látom be, e kijelentés után miért is dőlnek hátra ezek a derék „polgári szalonok konzervatívjai”, hiszen nem ugyanezt tapasztaljuk itthon is? Csak itt – még – nem négerek erőszakolnak és gyilkolnak, hanem a 600 éve beilleszkedésre képtelen cigányok. A gyakorlat pedig nagyjából ugyanez: egy kis ejnye-bejnye, néhány év luxusbörtönökben, majd kezdődik minden újra. Én ezt nem látom jobbnak egyáltalán a franciaországi viszonyokhoz képest.
Lantos János – Kuruc.infoFriss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready