Bezár!
2021. május 13., csütörtök, Szervác, Imola napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:32 Blinken és Lavrov kétoldalú találkozót tart a jövő héten Izlandon22:20 Az ujgurok elnyomásának befejezését követelték Kínától egy ENSZ-tanácskozáson22:07 "A kormány elvesztette az uralmat az utca fölött" - polgárháborús helyzet alakult ki a zsidók és az arabok között Izrael számos pontján21:54 Fehér, férfi, nem ratyik a szülei, és nem nézik terroristának? - Lista segít az agyhalottaknak eldönteni, ki mennyire kiváltságos21:24 Fehérnek álcázva követett el 30 betörést egy néger Los Angelesben21:14 Drága honfitársaink: videón, ahogy egy bottal járó 60 éves nő megtámad egy katonai sátrat, mert zavarja a városképet21:09 Felvidéken júniustól kezdhetnek oltani a Szputnyikkal20:52 Oroszországban pénzbírságra ítélték a Telegramot20:35 Nagy-Izrael miatt eredménytelenül ért véget a Biztonsági Tanács újabb rendkívüli ülése20:20 Merkel külügyminisztere újabb migránsokra vágyik20:06 Ma sem fukarkodott a rakétákkal a Hamász19:51 Szakértői bizottság: a jelenlegi rendszer nem tud megakadályozni egy újabb világjárványt19:21 Ideje lenne elküldeni egy iráni tanulmányútra a magyarországi "homofóbia" miatt visítozó buzikat19:01 Jókor szólnak: a Pfizer vakcinája átprogramozhatja az immunválaszokat18:46 Antiszemét-gyanús EU-főképviselő: "az izraeli hatóságoknak tiszteletben kell tartaniuk a jeruzsálemi szent helyek státuszát"
24 óra legolvasottabbjai

Külföld, Zsidóbűnözés :: :: Hozzászólások

Ez a szép új világ: magánzárkába került a kanadai apa, aki ellenezte 13 éves lánya "férfivá alakítását"

Sokkoló ítéletet kapott Robert Hoogland a napokban, az az apa, aki nem volt hajlandó elfogadni gyermeke "nemváltását", és megtagadta, hogy lányát férfiként szólítsa. Bár a férfinek azt ígérték, hogy amennyiben bűnösnek vallja magát, felfüggesztett büntetést kap majd, a bíró végül a hírek szerint "meggondolta magát".
Zoom
Forrás: Youtube/Jeremiah Keenan
Az előzmény: a kanadai apa "bírósági rendeletet sértett", amiért "nemváltó műtéten" átesett, magát immár férfiként azonosító lányára nőként mert utalni. A férfi több ízben is bíróságra ment, miután tudomására jutott, hogy lánya 13 évesen "nemváltó" kezeléseket fontolgat, amellett érvelve, hogy ehhez mindkét szülő beleegyezésére szükség lenne.
A szép nevű Robert Bauman főbíró és Barbara Fisher bíró szerint az, hogy az apa nem hajlandó elfogadni tinédzser lányának döntéseit, "problémás". Hozzátették, hogy
a visszafordíthatatlan transzgender kezelés nem támogatásával a gyermeknek "jelentős fájdalmat" okozott, ami törést hozott az egyébként szeretetteljes szülő-gyermek kapcsolatban, ez pedig "nem szolgálja a gyermek érdekeit".
A bíróság elrendelte tehát, hogy az apa biológiai lányára ezek után csak férfi névmásokat használjon, és eltiltotta attól, hogy a kérdésben nyilatkozzon a médiának.
Ő ennek a felszólításnak nem tett eleget, így a kanadai hatóságok le is tartóztatták. A férfi 45 napot töltött előzetes letartóztatásban. A tárgyalást eredetileg április 12-re tűzték ki, de végül 13-ra halasztották.
Bebörtönzésének hírére a népszerű, szókimondó konzervatív kanadai pszichológus is reagált, aki éppen a genderkérdést emberi joggá minősítő és büntetőtörvénykönyvbe is foglaló döntés (C16-os törvényjavaslat) elleni megnyilatkozásaival vált világhírűvé:
Ez sohasem történhet meg, mondták azok, akik riogatásnak nevezték a C-16-os törvényjavaslattal kapcsolatos álláspontomat. Olvastam a törvényt, és láttam, hogy ez, épp ellenkezőleg, elkerülhetetlen.
Robert Hoogland ügyvédje, Carey Linde vádalkut kötött David Elby főügyésszel, mely szerint ügyfele bűnősnek vallja majd magát a Legfelsőbb Bíróság bizonyos, nyilatkozataira vonatkozó rendeleteinek megsértésében, és elfogadja, hogy hat hónap felfüggesztett börtönbüntetésre ítéljék, melybe beszámítják a már leült időszakot.
Az ügyészi ajánlatról a bíró hoz végleges döntést.
Hooglandhez közeli források szerint a "Covid-protokollok miatt" mindeddig egy magánzárkában tartották, nem fogadhatott látogatókat, és napi néhány órát engedték csak ki mozogni.
A tárgyalás napján a férfi bűnösnek vallotta magát, ugyanakkor elmondta: meg akarta osztani a világgal, hogy a lányát az iskolai transznemű program hogy csapta be, amikor rávették, hogy úgy döntsön, hogy fiúvá szeretne válni. Szerinte gyermeke túl éretlen és felelőtlen volt ahhoz, hogy megértse a szív- és érrendszeri megbetegedések, a csontkőmeszesedés, a méhnyakrák, a sterilitás, a műtét és az örökös hormon-egyensúlyhiány veszélyeit és kockázatait - melyek a kísérleti hormonterápia mellékhatásai. Hozzátette:
az úgynevezett transznemű emberek nem találnak békét, de továbbra is riasztó mértékben gondolkodnak az öngyilkosságon. Tudta, hogy már késő megmenteni saját gyermekét, de úgy érezte, el kell mesélnie a történetét, hogy más családokat megmentsen ettől a tragédiától.
A bíró végül április 16-án hirdetett ítéletet. Nem találta elég szigorú büntetésnek a vádalkuban foglaltakat, hogy a 45 nap leült börtönbüntetésen túl "csak" hat hónap felfüggesztett börtönnel sújtsa a vádlottat, hiszen az "elrontaná az igazságszolgáltatást".
Hat hónap letöltendő börtönbüntetést és ezen felül 30 ezer dollárnyi bírságot szabott ki a vádlottra, melyet Hoogland a renderkezésre álló információk szerint továbbra is magánzárkában tölt.
Az ítéletre reagálva dr. Michael Brown ismert keresztény apologéta arra kérte követőit, írjanak bátorító leveleket, és küldjék el neki a börtönbe, ahol napi 23 órát tölt cellájában a lelkiismereti fogoly.
Életeket tesznek tönkre
A témában hónapok óta zajlik a harc a gyermekjogok és a "transzjogok" védelmezői között az Egyesült Államokban. Arkansas lett az első amerikai állam április elején, ahol a kiskorúak "nemváltó" kezeléseit, műtéteit és pubertásblokkolók használatát betiltó törvényjavaslatot fogadtak el. Az állam republikánus kormányzója ugyan megvétózta ezt, a képviselőház és a szenátus azonban felülírta döntését.
Alabama szenátusa március elején fogadott el egy törvényjavaslatot, mely betiltja a kiskorú "transznemű" gyermekek pubertás-blokkolókkal, hormonterápiával és "nemváltó" műtéttel való kezelését, mely alkalmazása bűncselekménynek számíthat, amennyiben a javaslatot a képviselőház is elfogadja.
Tavaly decemberben a brit felsőbíróság belátta, hogy a 16 éven aluli, "nemváltoztatáson" gondolkodó tinédzserek nem elég érettek ahhoz, hogy pubertásblokkolók szedése mellett döntsenek.
A 23 éves Keira Bell nyújtott be keresetet a brit Tavistock intézet ellen, ahol tizenéves korában hormonterápiát kapott, és úgy érzi, ezzel elrontotta az életét. Rendkívül örült a döntésnek, melyben "a józan ész győzedelmeskedett", és ami "megvédi majd a sebezhető fiatalokat".
"Bárcsak hoztak volna ilyen döntést, mielőtt beleegyeztem volna a pusztító pubertásblokkolók kísérleti kezelésébe. Nagyon máshogy nézne ki most az életem" - jelentette ki Bell.
A Newsweek hasábjain februárban egy "transznemű férfi" saját történetén keresztül illusztrálta, milyen súlyos következményekkel járhatnak a "nemváltó" műtétek, és miért nem kellene a gyermekeket erre bátorítani.
(Postmillennial - Massresistance - Hetek nyomán)Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready