2020. június 2., kedd, Kármen, Anita, Csilla napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
23:57 Felkészült az évfordulóra a kövekből kirakott Trianon-emlékmű Putnoknál23:46 Boncolási jegyzőkönyv: a rendőri intézkedés okozta George Floyd halálát23:33 Török enyhítés: már hetente kétszer is elmehetnek sétálhatnak a fiatalok23:25 Tovább lassult a járvány Nagy-Britanniában23:10 Átlépte az egymilliót a fertőzöttek száma Latin-Amerikában22:53 Június közepétől szabadon utazhatnak a csehek22:36 Hosszúszárnyú bálna költözött Montreal kikötőjébe22:15 Gyújtogattak a Fehér Háznál, Trumpot állítólag bunkerbe menekítették, templomot gyaláztak meg stb.22:08 Megreformálták közbeszerzési rendszert a Vatikánban21:14 Pünkösdi szóváltókat állított elő a rendőrség20:57 Trump telefonon beszélgetett Putyinnal, szóba került a G7-csúcs is20:35 Elengedtek a túszejtők egy másfél hónapja fogva tartott 13 éves fiút Belgiumban20:19 Nem aratott nagy sikert a vendégek és vendéglősök körében az asztalnyilvántartásról szóló rendelet Romániában19:57 Leminősítette Indiát a Moody's19:40 Lukasenkáék nem engedik meg a fehérorosz Majdant
24 óra legolvasottabbjai

Külföld, Holokamu ::

Izrael gazdasági bojkottal fenyegeti Nagy-Britanniát

Reklám

Az angol bíróság nemrégiben letartóztatási parancsot adott ki Cipi Livni ellen, aki a Gázai övezetet ért irtóháború idején Izrael külügyminisztere volt.

Palesztin munkások egy zsidó település közelében
A Cipi Livni ellen kiadott letartóztatási parancs és a megszállt területeken palesztinok, illetve zsidó telepesek által előállított áruk angliai megkülönböztetése ellen tiltakozik és fenyegetőzik az izraeli politikai vezetés. S mint ilyenkor mindig, ezúttal is előrántották a holokártyát.
Az izraeli legfelsőbb politikai vezetést a Cipi Livni ellen kiadott letartóztatási parancson kívül az is fölbosszantotta, hogy Nagy-Britanniában javaslatot tettek az Izrael által megszállt területeken előállított vagy termesztett termékek megkülönböztető jellel való ellátására. Más szóval: Nagy-Britanniában megkülönböztető jellel látnák el az 1967 előtti határokon belüli izraeli, illetve a megszállt területeken a zsidó telepesek és a Palesztin Nemzeti Hatóság fennhatósága alatt előállított termékeket.

Slomo Molá képviselő
A kizárólag a kettős mércében gondolkodni és ítélni képes zsidókat az egyáltalán nem érdekli, hogy a nemzetközi joggal és az erkölccsel szöges ellentétben Izrael és az általa védelmezett telepesek elrabolják a palesztin lakosság ásványi és természeti kincseit, saját termékeik előállításához olcsó palesztin munkát vesznek igénybe, kisajátítják az ivóvizüket, a földjeiket, elkergetik őket az otthonaikból, gyilkolják őket a vallási és faji felsőbbrendűségi gőgtől megittasodott rasszista zsidók, s házaikat fölrobbantják. A világ kezd ráunni erre az állapotra, s az állandóan holokausztozó zsidó propaganda ellenére is egyre többször és többen próbálnak föllázadni a cionisták gaztettei ellen. Ennek a megelégelésnek a láncszemét képezik a legutóbb Nagy-Britanniában történt események.
Az izraeli parlamenti pártok képviselői is érzik, hogy egyre inkább veszít erejéből és hatásosságából a holozsarolás, s ezért elérkezettnek látták az időt az ellentámadásra. A kneszet, az izraeli parlament különböző pártjainak 39 képviselője (a kneszetnek összesen 120 képviselője van – a szerk.) szerdán aláírtak egy petíciót, amelyben kezdeményezik többek között a brit termékek és a British Airways járatainak izraeli bojkottálását.
Az aláírók az Izraeli Munkapárt, a Jiszráél Béjténu (Otthonunk Izrael – ישראל ביתינו), Kádimá (Előre - קדימה), Há-Bájit Há-Jehudi (Zsidó Otthon – הבית הלאומי), Há-Ihud Há-Leumi (Nemzeti Egység – האיחוד הלאומי), Sász (ש'ס - a szefárd ortodox zsidók pártja) és a Jáhádut Há-Torá (A Tóra Zsidósága – יהדות התורה). Magyarán szólva: a Hádás (חדש) nevű kommunista párton és az izraeli arab lakosságot képviselő frakciókon kívül jóformán az összes cionista zsidó párt képviselői aláírták a Nagy-Britannia elleni gazdasági bojkottra fölhívó kezdeményezést.
Az ügy előzményeként múlt csütörtökön a londoni környezeti és élelmiszerügyi minisztérium ajánlatot tett a magántulajdonú élelmiszerláncoknak arra, hogy lássák el megkülönböztető jelzéssel az Izrael által megszállt területeken a zsidó telepesek, illetve a palesztinok előállította vagy termesztette árukat. Mondanunk sem kell, hogy az angliai zsidó szervezetek és az izraeli politikusok azonnal előrántották a holokártyát és a szelektálást emlegetve igyekeznek elgáncsolni az egyébként teljesen legitim brit kezdeményezést.

A Fajvédőfalat is palesztinokkal építtették
„Undorral és megvetéssel utasítjuk vissza a legutóbb Nagy-Britanniában hozott rendelkezést, miszerint megkülönböztető jelzéssel kívánják ellátni az Izraelben előállított termékeket, s ami még ennél is súlyosabb, megkülönböztetnék az egyazon területen (értsd: az Izrael által megszállt palesztin és szíriai területeken – a szerk.) zsidók, illetve palesztinok által előállított árukat” - írják a cionista parlamenti képviselők a londoni parlamentnek is elküldött petícióban, s egyben fölszólítják az izraeli lakosságot a brit termékek és szolgáltatások bojkottálására.
A zsidó arcátlanságot és porhintést leginkább Slomo Mola, etiópiai születésű politikusnak, az ellenzéki Kádimá párt képviselőjének megnyilatkozásából érthetjük meg: „A britek túlzásba estek. Baloldali ember vagyok, de elutasítom azt, hogy egy idegen ország beavatkozzon Izrael belügyeibe (magyarán: más népek országainak megszállása a megszálló belügye – a szerk.). Amíg a területek (ez a cionisták által kreált, jelző nélküli kifejezés a megszállt területekre vonatkozik – a szerk.) izraeli fennhatóság alatt vannak, szerintem minden ott előállított terméket teljes mértékben izraeli terméknek kell tekinteni.”
Reuvén Rivlin, az izraeli parlament elnöke pedig „fontos és helyes kezdeményezésnek” nevezte a Nagy-Britannia elleni gazdasági bojkottra szóló fölhívást.
Júszef el-Kudszi – Kuruc.info
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready