Legalizálják a Ciszjordániában létesült több tucat zsidó vadtelepet! - ezt javasolja most közzétett jelentésében a Benjámin Netanjahu kormányfő által kijelölt háromtagú bizottság az izraeli média hétfői híre szerint (így zsidósítják el Ciszjordániát is, s lehetetlenítik el beláthatatlan időre a palesztin állam megalakítását - a szerk.).

Jámbor zsidó telepesek - elfoglalják a palesztinok földjét, fegyverrel járnak-kelnek, terrorizálják, elüldözik, ha úgy tartja kedvük, agyonlövik az őslakosokat - mégis a palesztinok a terroristák
A jogászok, akik élén Edmund Lévi, a legfelsőbb bíróság volt bírója áll, január végén kaptak megbízást a telepek jogi státusának vizsgálatára és ajánlások előterjesztésére. A 89 oldalas jelentés szerint a szóban forgó telepek a kormány beleegyezésével létesültek, így "a telepesek feltételezhették, hogy a hatóságok jogszerűen cselekszenek" - hangzott el az izraeli közrádióban.

Alan Baker bizottsági tag szerint a testület úgy véli, Izraelnek joga van telepeket létesíteni a Jordán nyugati partján, mert az "nem megszállt terület".

Nem megszállt terület, ezek sem megszállók...
(MTI nyomán)
Frissítés: Válasz egy hozzászólónak:
Attila Enisz
Inkáb néznék Kalocsai viseletet, kanásztáncot, tárogatós gulyást, felvidéki parasztasszonyt . . .
Szép Dunakanyart, Balatonfelvidéki szőlősgazdát, Börzsönyi tájat kisvautat.
Üres országgyűlési padsorokat, mert a pártokat feloszlatta magyar nemzet.
Ha ez a Jobbik oldala, akkor mért a rosszabik oldalát mutogatják a világnak?
Kedves Attila!
1. A Jobbik oldala a Barikád.hu. Most a Kuruc.infót olvassa.
2. Híroldal vagyunk, nem képeslapgyűjtemény, hogy természeti képeket közöljünk hírként. Viszont vannak ezzel foglalkozó oldalak, a Google a barátja. (Tőlük viszont ne kérje, hogy aktuálpolitikai híreket közöljenek, mert csalódás fogja érni.)
3. Azért nem tudunk feloszlatott parlamenti padsorokat mutatni, mert a parlamentet nem oszlatták fel. Ha a kedves olvasó meg nem történt "híreket" szeretne olvasni, megint rossz helyen jár. Ilyen céllal látogassa például a Hírcsárdát.
4. Azért mutatunk többet a világ rosszabbik oldalából, mert sajnos sokkal több rossz dolog történik, mint jó. Ha eddig nem vette észre, akkor irigyeljük.
Ha pedig jó hírt közölhetünk olvasóinkkal, boldogan tesszük, nem tudjuk, sikerült-e észrevenni például a mostani vezető anyagot: Míg Buzipesten ezer ratyi vonaglott, Csíksomlyón 1200 népviseletbe öltözött leány ünnepelte székelységét (képgalériával) Nem kalocsai népviselet és nem felvidéki asszonyok, de nagyjából az, amit hiányol. És ha az, akkor nem értjük, hogy mi a probléma, de javasoljuk ismét a már sokszor előrehozott kérésünk elolvasását: előbb nézzen körül az oldalon, utána ragadjon billentyűzetet. S lehetőleg ne minket hibáztasson azért, hogy több a rossz hír, mint a jó, hanem például a rossz hírek okozóit. Köszönjük.
(Továbbá a kalocsai kisbetű, akárcsak a balatonfelvidéki, inkább két b, a rosszabbikhoz hasonlóan. Javaslatunk: Olvasóink figyelmébe: ingyenes helyesírási és szinonimaszótár, nyelvi tanácsadás a világhálón)
Üdvözlettel,
a szerkesztőség