Bezár!
2021. július 24., szombat, Kinga, Kincső, Csenge napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
16:57 Tizenötezer lakost evakuáltak a manilai agglomerációból16:41 "Énekeljük együtt jó hangosan a Himnuszt" - Szilágyi Áron háromszoros olimpiai bajnok16:26 Észtország száz kilométer szögesdrótot ajándékoz Litvániának15:23 Kormányrendelet: mostantól név szerint jelentenek a 60 év feletti oltatlanokról Magyarországon15:11 Kiszorította az LMBTQP-felvonulást az Andrássy útról a Mi Hazánk - jövőre már a betiltás a cél14:21 Országos éjszakai kijárási tilalom Afganisztánban14:06 Az Egyesült Államok légi ereje besegített egy kicsit a szomáliai kormánynak13:38 A gyógykezelésen átesett daganatos betegek is olthatók Szputnyik V-vel12:55 Verrasztó Dávid döntős 400 méter vegyesen12:30 "Nem piszkolom be a kezeimet" - eltiltották az algériai dzsúdóst, mert nem állt ki zsidó ellenfele ellen12:03 Gyülekezési no-go zóna: lehet tüntetni a cigánybűnözés ellen Jászapátiban, de csak statikusan11:56 Tokió 2020: tizenhét új koronavírusos eset11:44 Ne állj be a sorba! - Homeland And Family-ajánló (x)11:36 Szóváltás esetén alkalmazható taktikák11:17 Repülővel szállítják a pórul járt utasokat Csitába
24 óra legolvasottabbjai

Géntemető, Videók ::

Szerelem a legfölsőbb szinteken: lóval közösült egy hevesi cigány

Reklám

Megerőszakolta munkaadója lovát egy 61 éves férfi Hevesen. Antal nem először elégítette ki ilyen módon beteges szenvedélyét, Dollár, a megbecstelenített kanca súlyos sérüléseket szenvedett - írja a Bors. Mi még hozzátennénk: Heves városa egyébként is súlyosan cigányfertőzött.

Molnár Sándor gazda a megbecstelenített lovát, Dollárt mutatja. Az erőszaktevő elfutott Sándor elől
Gyanútlanul hajtott be udvarára Molnár Sándor, amikor olyat látott, amit haláláig nem fog elfelejteni. Felfogadott alkalmazottja, a 61 esztendős Antal ugyanis munka helyett kedvenc lovával, Dollárral fajtalankodott az udvar közepén.
– Kerti munkákra, ásásra fogadtam fel Antit, dolgozott már nálam korábban is – meséli a tulaj. – Amikor napközben kimentem megnézni, mit csinál, nyitva volt a slicce, és véres volt a keze, de azt hazudta, vécézés után hagyta úgy, a keze pedig megsérült munka közben. El is hittem, mert még rémálmaimban sem jutott volna eszembe, hogy valaki olyan ocsmányságot tegyen, mint Anti. Elmentem otthonról – mondja a férfi.
Ahogy azonban a nap végén lovas kocsijával az udvarra hajtott, alkalmazottját letolt nadrággal, egy vödrön állva találta Dollár mögött, félreérthetetlen helyzetben. Hiába, derék romáink állatszeretete nem ismer határokat.
– Szinte sokkot kaptam a látványtól. Ott állt Anti, és a lovamat erőszakolta. Dollár két helyen is ki volt kötve, mozogni, rúgkapálni sem tudott, csupán kétségbeesetten nyerített. Azon nyomban leugrottam a szekérről, és neki akartam esni Antinak, elvakított a düh ettől a gusztustalanságtól, de menekülőre fogta. Az ajtóban álló feleségem megpróbálta feltartóztatni, de a gazember elfutott – idézte fel Sándor a borzalmas részleteket.
Az aggódó gazda azonnal hívta az orvosokat, a rendőröket és az állatvédőket. Megállapították, hogy a lova komolyan megsérült, tízcentis repedés keletkezett a testén. A kiérkező szakértők közül többen is állították: a férfi régi visszaeső lehet. Úgy vélik, hogy először a másik lóval, Lepkével próbált meg közösülni, ám ő nem volt úgy megkötve, mint Dollár, ezért jobban tudott védekezni.
Vajon mi lenne a méltó büntetés? A Kuruc.info azt javasolja, hogy az erőszaktevőt szintén ki kell kötözni, majd ráereszteni egy lovat vagy Orosz Jozefinát. A retek így megtanulhatja, milyen a f@sz túlsó végén állni.
Egy új KRESZ-tábla sem ártana, mint integrációs elem:

S megjegyeznénk, hogy épp ebben a pillanatban az Index címlapján található egy videó Tabudöntögető cigánytábor címmel. A bevezetőben ez van: "A mai szexuális kultúrára tanítják Kökény Attilával a borsodi fiatalokat a kenesei nyári táborban". Csak egy kérdésünk van: vajon a lovak megdugásáról szót ejtenek?
Friss#1 - válasz a hozzászólóknak: Többen megjegyezték, hogy biztosan kamu, miért állt volna a felesége az ajtóban? István nevű hozzászólónk reálisnak tűnő magyarázata: "Attila. A nő a házban volt, amikor a férje hazament biztos kiszaladt, mert szidta a cigányt. És amikor megtudta miről van szó, akkor próbálta megállítani. Gondolkozz, ne csak írj."
Szintén többen szóvá teszik, hogyan keletkezhetett a cigány farkától egy 10 centis repedés a ló nemi szervén. Mi azt kérdezzük, hol írják, hogy a ló nemi szervéről van szó? Reális, hogy ha egy kikötözött ló szenved, akkor próbál szabadulni teljes erejéből és így közben sebeket szerez a testén, oldalán, lábán... A cikkben ez szerepel pontosan: "tízcentis repedés keletkezett a testén".
Egyébként a cigányoktól nem áll távol az állatok ily mértékű imádata. Itt például egy szamarat tol a fekete retek jókedvűen (18+). A videó alatt romungró cigány "kornyikálás" hallható:
 
(Bors nyomán Kuruc.info)
Kíváncsi a legfrissebb hozzászólásokra?
A Facebook alapjáraton úgy rendezi a hozzászólásokat ezen cikkünkben is, hogy a legnépszerűbbek, a legtöbbet tetszikelt hozzászólások vannak felül.
Több száz hozzászólás esetén így nehéz elolvasni a legfrissebb hozzászólásokat, azok ugyanis össze-vissza szerepelnek. Aki szeretné, a bal felső sarokba kattintva kiválaszthatja a "Reverse Chronological" módot is, így az adott cikkhez érkezett hozzászólásokat úgy rendezi, hogy a legújabb lesz legfelül. Itt egy képernyőfotó, erről beszélünk:


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready