Erről feltétlen tudnod kell, hogy ne fájjon mindened reggelente
Felmérések szerint kb. minden második ember oldalt fekve alszik éjszaka. Ez a kedvelt alvópóz azonban sok esetben megterhelheti a szervezetet. A lábak ilyenkor keresztben pihennek, a derék és a csípő elfordul. A gerincoszlop, az ízületek és az ülőidegek fokozott nyomásnak vannak kitéve. 
Zoom
Ha Te is érezted már, hogy fáj a hátad, derekad, térded reggelente, akkor itt az ideje, hogy megismerj egy valóban hatékony megoldást fájdalmakra. Egy vadonatúj módszerrel mindennap komfortosan pihenhetsz, frissen, energiával telve indíthatod a napot. 
A Leg Pillow párna segít, hogy gerinced, térdeid, lábszáraid és combjaid természetes helyzetben maradjanak alvás közben. Ez a különleges támaszték meggátolja, hogy derekad, csípőd túlzottan elforduljon és térdeid összekoccanjanak.
Zoom
Mitől ilyen hatékony?
A Leg Pillow egy anatómiailag formázott, kiváló minőségű memóriaszivacsból készült párna. Úgy alakították ki, hogy a teljes alvásidő alatt meg tudja támasztani a lábszárat és a térdet vagy akár a vádlit. Más párnákkal ellentétben nem csúszkál, nem lapul ki, így még forgolódás közben is a helyén marad. A párnával nem fog elfordulni a csípőd és a derekad, ezáltal térded és gerinced is folyamatos védelmet kap
Zoom
Hogyan kell használni?
Csak feküdj oldaladra és helyezd combjaid vagy vádlijaid közé a Leg Pillow-t a nyugodt alvásért. Használhatod éjszakai vagy délutáni szunyókáláshoz is - tested garantáltan meg fogja hálálni a gondoskodást! A lábpárna használatával fittebben, fájdalmak nélkül ébredhetsz. 25x25x15 cm-es méretű, hölgyek és urak számára egyaránt alkalmas. Térdműtét után levőknek, időseknek, nehezen mozgóknak is javasolt. 
Zoom
A Leg Pillow memóriahabja minden alvást követően visszanyeri eredeti formáját. Remekül szellőzik, így nem fog belefülledni a lábad. Tisztítása a levehető és mosható huzat révén gyerekjáték. 
Miután Te is megtapasztaltad a Leg Pillow egyedülálló komfortját, garantáljuk, hogy többé nem akarsz lemondani róla! 
Tegyél a nyugodt alvásért és az egészségedért! A Leg Pillow-val búcsút inthetsz a reggeli, görcsös fájdalmaknak, mindig komfortosan tudsz aludni. 
Élvezd Te is a kellemes pihenést, lepd meg saját magad vagy szeretteid az ünnepekre! A lábpárnát most szenzációs bevezető áron érheted el az alábbi linkre vagy képre kattintva: 
Zoom