Fogyasztásmérő otthonra: tudd meg, mennyi villanyt használsz, mennyiért
Így tartsd szemmel elektromos eszközeid, takaríts meg több száz kWh energiát!
Hogyan spórolj meg minél több energiát? Mutatjuk a megoldást!
A takarékosság kérdése mostanság kulcsfontosságú. A növekvő energiaárak miatt hasznos, ha minél több villanyáramot meg tudsz takarítani. Azonban gyakran előfordulhat, hogy valamelyik eszközöd a vártnál többet fogyaszt. Egy pazarló elektromos berendezés rengeteg pluszköltséggel jár.
Zoom
Szerencsére egy ügyes találmánnyal lebuktathatod sokat fogyasztó eszközöd, kordában tudod tartani fogyasztásod. Sőt, mostantól azt is megtudhatod, mennyit kell fizetned pontosan az áramért! Ismerd meg Te is a digitális fogyasztásmérőt és tartsd szemmel fogyasztásod, spórolj meg rengeteg energiát!
Digitális fogyasztásmérő – azonnali, precíz kWh és költségmérés otthonra, cégeknek is
A digitális fogyasztásmérővel kiderülhet, melyik berendezésed fogyaszt túl sokat, így takarékosabb típusra válthatsz, vagy csökkentheted az üzemidőt. Jó hír, hogy a műszer képes be- és kikapcsolt vagy készenléti állapotú elektromos készülékek mérésére is. Ebből pl. hamar megtudhatod, hogy ki kell-e teljesen húznod valamelyik készüléked, hogy ne pocsékoljon feleslegesen villanyt.
Zoom
Nagyméretű LCD kijelzőjéről leolvashatod a mérési időtartamot, a feszültséget, az áramerősséget, a frekvenciát és a teljesítményt is. A wattmérő ezekből, valamint az általad beállított nappali és éjszakai tarifából megállapítja fogyasztásod költségét is. Továbbá a minimum-, valamint a csúcsteljesítményt is lemérheted.
Zoom
Nagy előnye, hogy beépített elemeket is tartalmaz, így egy esetleges áramszünet esetén sem felejti el a beállításokat. A wattmérőt széles méréshatár és rendkívüli pontosság jellemzi, ezért otthoni, valamint céges használatra is ajánljuk.
Ez a lehető legszuperebb megoldás, hogy mindig szemmel tartsd villanyfogyasztásod. Minden házba, lakásba, nyaralóba, irodába, műhelybe, üzletbe is hatalmas segítség.
Zoom
A fogyasztásmérőt teljesen biztonságos, gyermekvédelemmel ellátott EU-s aljzattal látták el. Túlterhelés esetén rögtön figyelmeztető hanggal jelez.
Mennyi megtakarítást érhetsz el vele?
A fogyasztásmérővel komoly lépést tehetsz a takarékosság felé. A megtakarítás mértéke függ az elektromos készülékek számától, típusától és azok használati idejétől. A tapasztalatok szerint évente akár 250-300 kWh is megtakarítható általa. Így hamar behozza az árát, nagyban segít a tudatos energiatakarékosságban.
Bemutató videó – nézd, milyen jól mér:
Mihez ajánlott a digitális fogyasztásmérő?
- háztartási gépekhez (pl. hűtő, mikrosütő, mosógép, mosogatógép, villanytűzhely, kávéfőző, vízforraló, robotgép)
- televízióhoz
- számítógéphez
- klímákhoz, elektromos kályhákhoz
- akváriumokhoz
- elektromos szerszámokhoz
- irodai berendezésekhez
- minden 230V-tal működő eszközhöz
Zoom
Csökkentsd tudatosan a rezsid: a fogyasztásmérő most zseni áron Tiéd!
Takaríts meg Te is súlyos tíz- vagy százezreket a wattmérővel! Kiváló befektetés mindenkinek, aki tisztán és pontosan szeretné látni villanyfogyasztását.
Egy háztartásban vagy üzlethelyiségben, telephelyen több darabot is használhatsz, így több készülék fogyasztását is ellenőrizheted egyszerre. A digitális fogyasztásmérőt most fantasztikus bevezető áron érheted el oldalunkon ide kattintva:
Zoom