Bezár!
2021. április 15., csütörtök, Anasztázia, Tas, Nyeste napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:33 Az amerikai hírszerzés csúcsvezetője a Kína jelentette "példátlan" fenyegetésre figyelmeztetett22:23 Ausztria is szívesen látná Bident és Putyint22:08 Mire jó a védettségi igazolvány? - Itt a Belügyminisztérium "válasza"21:53 Biden bejelentette az afganisztáni kivonulást21:39 Pakisztán betiltja a Franciaország ellen tüntető radikális iszlamista mozgalmat21:15 VIMOSZ: a vendéglátóhelyek készülnek a teraszok nyitására20:40 Előválasztási kódexet fogadtak el a moslékpártok: nem fogják firtatni egymás "nemi identitását" (!) és szexuális orientációját20:30 Több ország felfüggesztette a Johnson & Johnson-vakcina használatára vonatkozó terveit20:22 Ön szeretne cigány bandaháborút a környékére?20:02 Emberöléssel vádolják a szökni akaró négert véletlenül meglövő amerikai rendőrt19:52 Állambiztonsági törvényszék elé állítják a jordániai király ellen összeesküvőket19:36 A börtönből telefonálgatott és csalt ki csaknem kétmillió forintot egy bűnöző19:09 Lengyel egyházi szakértők: erkölcsileg kifogásolhatók az AstraZeneca és a Johnson&Johnson oltóanyagai18:57 Őstörténeti időrend (x)18:54 Késsel próbáltak kirabolni egy pénzszállítót Kőbányán
24 óra legolvasottabbjai

Választás 2010 ::

Szegeden visszalép a Jobbik - Miskolcon várnak viszonzást

Reklám

A Kuruc.info információja szerint a Jobbik szegedi polgármesterjelöltje visszalép a Fidesz javára, hogy a kiélezett helyzetben az MSZP az utolsó bástyáját is elveszítse.

Dr. Keresztúri Farkas Csaba volt a jelölt

Cserébe többek közt azt várják, hogy Miskolcon az erősebb Jobbik javára lépjen vissza a Fidesz. Ha ez nem is történne meg, bíznak a szavazók bölcsességében és az MSZP kiszorításában.
Friss: Alább olvasható Keresztúri Farkas Csaba levele a szegediekhez:
Tisztelt Szegediek, Tisztelt Szavazók, Kedves Barátaim!
Szeretem Szegedet.
Így a mai napon – 2010. október 1-jén – bejelentem, hogy önként és egyoldalúan visszalépek a polgármester-jelöltségtől. Egyúttal felszólítom Miskolc város fideszes polgármesterjelöltjét, hogy kövesse példámat, és járjon el igaz hazafiként, hogy nemzetrontó polgármesterek ne maradhassanak hatalmon.
Köszönöm azt a bizalmat, amit a szegediektől kaptam, azonban úgy ítélem meg, hogy ha a versenyben maradok, azt kockáztatom, hogy az MSZP politikai mutyizása nem szűnik meg Szegeden, és az élősködésük fennmarad.
Botka László polgármesterségének idején előnytelen szerződéseivel, sokszor szükségtelen infrastrukturális beruházásaival, az MSZP holdudvarához tartozó cégeknek milliárdokat kijátszó politikájával csaknem tönkretette Szegedet. Szeged Hagyóhoz hasonló káderek, szocialista oligarchák fellegvára lett, ebből elég. A leszerepelt polgármestertől szabadulnunk kell, Botka Lászlónak mennie kell.
Ezért felkérek valamennyi felelősen gondolkozó, nemzeti érzelmű szavazót, hogy 2010. október 3-án támogassa B. Nagy László polgármesterjelöltet.
Kérek azonban minden szegedit, hogy 2010. október 3-án a Jobbik egyéni képviselőire adja le szavazatát, hogy én és képviselőtársaim frakciót alapíthassunk, mert csak így tudjuk a szegediek képviseletét Szeged érdekében ellátni. Egyéni jelöltjeinkre leadott szavazataik kellenek ahhoz, hogy a vagyonleltárt elkészítsük, a jövendőbeli közgyűlésben bármely visszásságot, politikai mutyizást, élősködést és a szegediek érdekeivel ellentétes döntést még időben megakadályozzunk, illetőleg ilyen kísérletekre a szegediek figyelmét felhívjuk. Szigorú őrei kívánunk lenni a közgyűlésben az általunk képviselt elveknek, kemény kontrollt gyakorlunk a várost érintő döntésekben.
Dr. Keresztúri Farkas Csaba
(Kuruc.info)

Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready