Sok kérdésre adhat választ az alábbi híradórészlet, de leginkább arra, hogy miért nem megy az adóhatóság a cigány maffiózók után. Arra, miért röhöghetnek képen bennünket nap mint nap a televízióból a NAV adóstoplistájának élén trónoló "celeb" cigányok, miért lehetnek polgármesterek falvak lakosságának életét megkeserítő, sőt elvenni szándékozó uzsorásokból, miért van az, hogy a tisztességesen élni próbáló, becsületes magyar embernek kell kizárólag rettegnie a fináncok csengetésétől.

Mindamellett ismét egy példa arra, hogy ha cigányok "magasra jutnak", ugyanúgy sikkasztanak, bűnöznek, mint uzsorás, “behajtó”, tolvaj földijeik. (Még csak véletlenül sem ez az első eset.) Nesze neked, "a magyarok persze ezerszer többet sikkasztanak, mint amit szegínromákok megélhetésilopnak"...
A cigányasszonyt még Simicska tette fel a táblára paraszt fajsúlyú bábuként, csak közben a sakk szabályai szerint Ildikó elért az alapvonalig, és NAV-királynő lett belőle. Parkinson törvénye szerint egy hierarchikus szervezetben sokan eljutnak addig a beosztásig, amelynek betöltésére már alkalmatlanok, Vidára ez igaz lehet.
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) három vezetője került az Egyesült Államokban feketelistára, közöttük van Vida Ildikó elnök is. Vida egyszer már volt Apeh-elnök. Az első Orbán-kormány idején, 1999-2002 között ő vezette az adóhatóságot, 1998-99 között pedig elnökhelyettes volt. Simicska cégbirodalmából érkezett tehát Simicska helyettesének az adóhatósághoz. Vida Ildikó jogász, egykori Bibó-kollégistaként Orbánék közvetlen bűntársa harcostársa.
(Kuruc.info)
Kapcsolódó: