Vida Ildikó, a szervezet elnöke és a munkáját segítő hat alelnök a hatóság Széchenyi utcában található épületében dolgozik, de a 444 újságírói reggel fél 8 és 9.10 között hiába várták, hogy megjelenjenek a bejáratnál, és a vezetők számára fenntartott parkolóhelyek is üresek voltak. Érdeklődtünk a NAV-nál, miért nem jelentek meg a munkahelyükön a legfelső szintű vezetők, egyelőre nem érkezett válasz - írja a HVG.

Az elmúlt napokban a cigányasszony és legalább egy alelnöke is gyanúba keveredett az Amerikai Egyesült Államok vízumtilalma ügyében. A USA budapesti ügyvivője szerint 6 magyar állampolgár került az amerikai vízumtilalmi listára, mert korrupciós bűncselekmények gyanúja merült fel velük szemben az amerikai hatóságoknál. Vida és alelnökei közül eddig csak Kovácsics Iván cáfolta, hogy erre a listára került volna.

Vida Ildikóék cigányúton
Vida Ildikó múlt héten elhagyta az országot, és az RTL Híradójának sikerült még elcsípnie a bécsi Schwechat repülőtéren. A felvételek arra utalnak, hogy vele volt egyik alelnöke, Csillag Dezsőné is.
(HVG nyomán)