Valami elképesztő szarvashibából adódóan a Balaton Sellője ezidáig nem kapta meg a Radnóti-díjat. Hála Istennek, ezt a bűnös mulasztást pótolták, így van rá egy hajszálnyi esélyünk, hogy nem indul meg kis hazánk felé Izrael németektől kapott potya-tengeralattjáróinak büntető flottája.

Még a golyó is "Hellert" kapott
Mint ismeretes, a Magyar Ellenállók és Antifasiszták Szövetsége (MEASZ) által alapított Radnóti-díj annak jár, aki „munkásságával, véleményformáló kiállásával, személyes példamutatásával fellép a rasszizmus, az antiszemitizmus, és a kirekesztés bármely formája ellen.”
Heller nagyon örül a díjnak, és a "túlélők" hiteles és száz százalékosan pontos beszámolóihoz hasonlatosan ő is előadta a személyéhez fűződő "holokauszt-csodákat" a Fidesz háziszektájának szélsőbalos televíziójában.
Apja, miközben az auschwitzi munkatábor felé ingyen utaztatták, egy roppantul fontos információkkal ellátott cetlit nemes egyszerűséggel kidobott a vonatból, amit a fasiszta eszméket köztudottan az anyatejjel magába szívó egyik honfitársunk megtalált, és természetesen postázta is az érintett zsidó család pontos címére.
A szemet szárazon nem hagyó másik történet még ennél is misztikusabb: megtudhattuk, hogy őt magát háromszor is a Duna-partra terelték a gaz nácikok, de csodák csodájára egyszer sem lőtték bele a befagyott Dunába. Stílszerűen úgy is fogalmazhatott volna, hogy „nóván vóz sot, nóván vóz tórcsörd”.
Azért a balliberális oldal örökifjú szexszimbólumára tekintvén az is elképzelhető, hogy valahol sántít a mítosz, és valójában sikeres volt valamelyik kivégzés...
(Kuruc.info)