2020. január 22., szerda, Vince, Surány napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:41 Hiába zsidó Vágó, hiába mantrázza Bauer szavait, a kaftános eset után megint nácikollaboráns lett - ráadásul pont Bauer fajtársnak köszönhetően22:27 Megkezdődött a Trump elleni eljárás szenátusi tárgyalása22:10 Mi történik Gyöngyöspatán? - Amikor a fideszes szájkaraté találkozik a valósággal21:23 Nem gondozta Down-szindrómás testvérét, emberölés miatt ítélték el20:40 Szlovénia is bevezetheti a sorkatonai szolgálatot19:19 Türkmenisztán rendelkezik a világ negyedik legnagyobb gázkészletével18:55 Terrorelhárítási akció keretében vettek őrizetbe hét "embert" Franciaországban18:41 Meghalt a több mint három ezrelékes véralkoholszinttel született csecsemő Lengyelországban17:52 Zsidó hála a gettóban megmenekült 68 ezerért, sokadik rész17:24 Mi Hazánk: akinek kell az ingyen étkezés, a családi pótlék stb., attól joggal várja el a társadalom, hogy nevelje a gyermekét17:18 Az igazságügyi miniszter holokamu-rendezvényen dicsekedett el a magyar véleményszabadság lábbal tiprásával16:42 A világ legnehezebb feladványa: vajon hogyan nyilatkoztak szegregálték, milyen formában kellene a "kártérítés"?16:16 Rekordmagasságba emelkedett az áram ára Németországban15:32 Mik lehetnek a klímatéboly végcéljai, mivel fognak előállni a neobolsevikok?15:11 Többfelé tovább romlott a levegőminőség
24 óra legolvasottabbjai

Holokamu, Videók :: :: Hozzászólások

Itt a legújabb adalék a cigány holosztorihoz: élve gyömöszölték be a kemencébe mind a háromezer illatost

Reklám

Azt mondta az Európa Tanács, ma mindenkinek az úgynevezett roma holokauszttal kell foglalkozni. Ám legyen, nem szeretnénk mi sem elsiklani egy ilyen csodálatos esemény fölött. Mert hogy csodálatos, az kétségtelen. Legalább annyira, mint a zsidók hasonló műfajú történetecskéje.
Zoom
Amikor az igazoltatás felér egy gyilkossággal...
Itt van például a EuroNews hírecskéje. Azt tudjuk meg belőle, hogy
  • a nagyon híres gázkamrák használata nélkül,
  • tehát élve,
  • egyenesen a krematóriumba gyömöszölték be a cigányokat,
  • ráadásul több mint háromezret,
  • méghozzá egyetlen éjszaka alatt.
Ahhoz, hogy megértsük, mennyire egyedülálló teljesítmény ez, nézzük, milyenek is voltak azok az auschwitzi krematóriumok, merthogy léteztek, hiszen ma is gyakorlat a halotthamvasztás.
Nem holmi nácifasiszta honlapon nézelődtünk, a Google-t hívtuk segítségül, ki lehet próbálni, ezeket a képeket kapjuk:
Zoom
Kép: Yuval Grimblat/Crematorium at Auschwitz-Birkenau HD
Zoom
Zoom
Fotó: www.scrapbookpages.com
Tehát még egyszer: élve, több mint háromezret, egyetlen éjszaka alatt. Nem csak berakni lehetett őket nehezen, miközben kapálóztak, ha ez a körülmény nem lenne, úgy is a csodát meghaladó égési sebességre lett volna szükség ehhez. Csak azt nem értjük, ha a németek ilyenekre voltak képesek, miért nem nyerték meg a háborút úgy kb. fél nap alatt...
Ezután már csak azt kell elhinnünk, hogy 500 ezer cigányt öltek így meg. (A szám azért ilyen alacsony, mert a zsidók rossz néven vennék, ha megközelítené az ő lefoglalt számsorukat.)
A videó végén pedig az hangzik el, hogy ez történelmi tény. Túlélők elmeséléseire alapozva. Akárcsak a zsidó holokauszt.
Értjük most már, miért kellett Európa-szerte törvényt hozni a holocáfolás ellen?...
Köszönjük a figyelmet, a megemlékezésünk véget ért. Következik a pontos idézet, majd a videó.
Túlélők elmesélése alapján éjjel a férfiak tábora több ezer ember kiabálására ébredt. A cigányok táborát fényszórók világították meg. A férfiakat, nőket és gyerekeket a katonák sorbaállították ötösével, hogy a krematóriumba vigyék őket. A rémült emberek kiáltása messzire hallatszott. 1944. augusztus 3-án reggel a cigányok tábora már üres volt.
Európa különböző országaiból származó, mintegy 500 ezer romát öltek meg a nácik és kollaboránsaik.
Az Európai Parlament 2015. április 15-én határozatban mondta ki a II. világháború alatti roma holokauszt történelmi tényét.
(Kuruc.info)
Kapcsolódó:
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready