Egy francia videót felfüggesztettek a YouTube-on, mert tartalma megsértette a felhasználási feltételeket - írja a BBC. Igen, francia, elvégre ilyenek a franciák, és arról szoktak nótázgatni, amiről ez a videó is szól...
Zoom
A Nick Conrad nevű tátottszájú hulladék "dalának" címe Akaszd (vagy akasszátok) fel a fehér embert, és nem meglepő módon pontosan arról szól, amit a cím jelez. Kiegészítve azzal, hogy a felakasztandó fehérek csecsemőit is meg kell ölni. Szemléltetésként pedig azt mutatják be, hogyan kell elrabolni, megkínozni és meggyilkolni egy fehér embert. De persze még ennek kitalálásához is buták voltak a majmok, az Amerikai história X. című filmből merítettek ötletet a legmenőbbnek szánt jelenethez.
Zoom
Egy kis ízelítő a "francia" dalocskából:
Bemegyek a bölcsődébe, és fehér csecsemőket ölök. Kapd el őket gyorsan, és akaszd fel a szüleiket!
Szórd őket szét (valószínűleg a holttestüket - a szerk.), hogy múlasd az időt, és hogy így szórakoztasd a fekete gyerekeket!
Üsd őket durván, micsoda illata van a halálnak, hogy spriccel a vér a fán himbálózókból!
Legyen ezekből a mocskosokból egy elbűvölő, hátborzongató műsor!
Vedd el az emberségüket, hogy csak tárgyak legyenek, lélek nélkül!
Vedd célkeresztbe őket, amikor sápadtan és viccesen mozognak! Lődd le őket nagyon durván!
Légy szívtelen, haljanak meg együtt, égjenek, társaik szeme előtt kínozd meg őket!
Akaszd fel a fehér embereket, akaszd fel valamennyiüket, jeee... stb.
Nos, ennyire francia a nigger... Egyébként erről, a fehérgyűlöletről szól ez az egész rap "műfaj", ezért is tragikomikus, amikor fehérek ilyen szemetet hallgatnak, a letolt gatyájú makik "öltözködésének" utánzásáról nem is beszélve.
A népirtásra felbujtó "francia" mellesleg
fekete művésznek, és büszke, kifinomult párizsinak tartja magát...
A (valóban) francia belügyminiszter elítélte a klipet (most még... néhány évtized múlva aligha merészeli majd, hacsak nem pont a fenti "zenész" lesz akkor már a belügyér), az ügyészség pedig vizsgálatot indított.
Zoom
Dieudonne M'bala M'bala, az ugyancsak "francia" komikus, akinek zsidóellenes megnyilvánulásait itthon is rokonszenvvel figyelték sokan, ugyancsak megosztotta a videót, mert ezek a "franciák" (és "németek", "svédek", de a Kolompár-féle "magyarok" is) nem csak a zsidókat gyűlölik, és nem csak őket fogják kiirtani, hanem miket, idióta fehéreket, akik a saját nyakunkra szabadítjuk, illetve tenyésztjük őket...
És most következzék a YouTube-ról eltávolított klip nagykorúaknak, erős idegzetűeknek és rasszistáknak, mert persze a négerek valójában nem is ilyenek, ezt csak mi találjuk ki (valamivel jobb minőségben itt is elérhető):
(Kuruc.info - BBC - Voice of Europe nyomán)