Nem odavalók, mert nem is magyarok, és ők a rasszisták - foglalta össze ügyesen a lényeget az egyik járókelő. Az elképedt ATV-seknek később persze sikerült begyűjteniük több liberális származású "túlélőt"* is - az ő látványuktól megkíméltük olvasóinkat, mindössze kettőt hagytunk a videó végén, csak hogy világos legyen: egyikük szerint már "el kéne kezdeni" - úgymond a "Jobbik-kérdés megoldását".
(Például az ÁVO feltámasztásával - de ezt már nem mondta ki, csak éppen mindenki számára nyilvánvaló, hogy mire gondolt a talmudi gyűlölettől vezérelt zsidó nő. Érdekes kérdés lenne, hogy vajon hány másodperc múlva határolódna el Áder János és a cionista nagykoalíció, ha egy jobbikos megszólaló egy a zsidókérdés lehetséges megoldását firtató kérdésre válaszolná ugyanezt, tehát: "Tudják maguk jól, hogy mit lehet velük kezdeni. El kéne kezdeni. El kéne kezdeni.")
(Kuruc.info)
Jelmagyarázat (*): Túlélő minden zsidó, aki valamiért nem érezte jól magát a háború alatt, esetleg dolgoznia kellett, netán vonatozott is. (Azok a magyarok, akik szintén szenvedtek a háború alatt, akiknek lebombázták a házát, akiket megerőszakoltak, megöltek vagy Gulágra hurcoltak az oroszok, nem túlélők, hanem nácik, nekik nem jár kárpótlás, nekik nincs érzékenységük. Mert nácik.)
Továbbá szintén túlélők az ő leszármazottaik is, mert túlélik a hazánkban tomboló szörnyű antiszemitizmust, még Gyöngyösi Márton vérszomjas üldözését is. Ezért unokáinknak vélhetően ugyancsak kárpótlásokat kell majd fizetniük - ha addig még mindig a zsidóbérenc pártokra való szavazás lesz a divat.