2020. október 31., szombat, Farkas napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:38 Korlátlan magzatgyilkolászásért tüntetnek tízezrek Varsóban22:11 Különleges öngyilkossággal próbálkozott egy tanár Brüsszel terroristakeltetőjében22:02 Továbbra sem könnyű a felvidéki sovinisztáknak: még mindig magyar (eredetű) a tíz leggyakoribb családnév21:53 Lukasenka a hatósági fellépés fokozásával fenyegetőzött21:37 Nyugodtan taposhatja a megszállók bocskora az úzvölgyi temetőt, hiszen ortodoxok21:10 Gréta még próbálkozik, de nagyon visszaesett a slágerlistán21:06 Moszkvában novemberben megkezdődhet a tömeges oltás20:43 Belgium is tovább szigorított20:12 Meghosszabbították a szükségállapotot Csehországban19:57 Elítéltek egy brazil drogfutár nőt Budapesten19:34 Igazán rendes volt ez az egyiptomi: mészárlás helyett ő csak a rómaiak autóit vette kezelésbe19:05 Brahim Ausszaui nem buta ember18:50 Eközben Romániában18:37 Hazaengedték a kórházból a csepeli polgármestert18:25 Tárgyalások kezdődtek az örmények és az azeriek között
24 óra legolvasottabbjai

Extra, Zsidóbűnözés ::

"Sérül az újszülöttek joga" - az ENSZ betiltaná a babamentő inkubátorokat

Reklám

Az ENSZ novemberben közölte: be kellene tiltani a babamentő inkubátorokat, mert ezek miatt sérül az újszülötteknek az a joga, hogy megismerjék a szüleiket.

A lengyel katolikus egyház feje kiállt a babamentő inkubátorok fenntartása mellett, reagálva arra, hogy az ENSZ és az Európai Unió is ellenzi az intézményt az újszülött és szüleik jogaira hivatkozva.
Józef Kowalczyk lengyel prímás, érsek a TVN kereskedelmi tévében egy interjúban kijelentette, hogy a kórházaknál létesített, csecsemők életét megmentő inkubátorok már részei az ország hagyományainak. "Lengyelországnak saját identitása, kultúrája és lelkiismerete van" - szögezte le.
Az ENSZ Gyermekjogi Bizottsága novemberben közölte: be kellene tiltani a babamentő inkubátorokat, mert ezek miatt sérül az újszülötteknek az a joga, hogy megismerjék a szüleiket. Az ENSZ-testület nemrég fel is kérte az Európai Uniót, hogy saját területén vezesse be a tiltást. Az EU Daphne programja már egy szeptemberi jelentésében azt írta: gyerek- és nőellenes az anyáknak az a lehetősége, hogy névtelenül otthagyják újszülöttjüket a kórház bejáratánál egy erre a célra kialakított dobozban.
A végnapjait élő fehér kultúra elleni újabb támadás nem kavart nagy vihart a hazai fősodratú médiumok körében, eddig egyedül a Kossuth Rádió Időt kérek című műsora hívta fel a figyelmet az embertelen, szélsőliberális ámokfutásra.  A gyermekgyilkosságok gyalázata mellett szóba kerül az Európa - eddig csak - nyugati felét emésztő gender-elmélet, illetve az ifjúság tudatos megrontása - többek között a királyfit párjául kereső királyfi, EU által támogatott (!) meséjének segítségével.
Frissítés: A Jobbik álláspontja:
Az utóbbi hetekben éles vita bontakozott ki az ENSZ (és később az Európai Unió) azon felvetése kapcsán, hogy a szervezet „szakértői” betiltanák a babamentő inkubátorokat azon emberi jogi érv mentén, hogy az újszülötteknek joguk van megismerni szüleiket. A Jobbik az elképesztő, életszerűtlen és kimondottan káros, életeket veszélyeztető felvetést tünetnek, az ideológiák harca során keletkezett vadhajtásnak tartja. Látható, hogy a hasonló, szélsőséges módon liberális elvek térnyerése reálissá váló veszélyt jelent, s a mai, egyre durvább felvetések „előszobája” a gender-ideológia és az egyén mindenekfeletti szabadságának propagálása volt, jellemzően a közösségek kárára.
A Jobbik álláspontja egyértelmű: katasztrofális demográfiai helyzetünkben minden egyes gyermek élete hallatlanul nagy kincs, és ha bármilyen eszközzel adható esély arra, hogy akár csak két-három utód életben maradhasson, senki ne vegye el a lehetőséget erre nézve! Látjuk, érezzük azt is, hogy a mai Magyarországon, a kínzó hitelek között, sárga csekkek tengerében, és a nem túl támogató gazdaságpolitika által veszélyeztetett környezet ismeretében sok család a legjobb szándéka ellenére is kerülhet olyan kilátástalan helyzetbe, ahol már nem képes szavatolni gyermekei létbiztonságát. Ilyen esetekben az állam kötelessége, hogy minden területen segítő kezet nyújtson.
Ennek egyik ága a babamentő eszközök elérhetővé tétele, így nem áll fenn érdemi indok, amely ezek ellen szólhatna. Ezt a rendszert teljessé szándékozza tenni a Jobbik Népesedési Munkacsoportja, amely idén egy olyan Családtámogató Szolgálat rendszerének kimunkálásába fogott, amely krízishelyzetekben is képes érdemi segítséget nyújtani, legyen szó tűzifáról vagy éppen a gyermekek biztonságának szavatolásáról.
Az inkubátorok tiltásáról szóló elképesztő ötlet Európai Unión belül történő átvezetésére az ENSZ már felkérte Brüsszelt. A Jobbik üdvözli, hogy több egyház is felháborodásának adott hangot az ügy kapcsán, ugyanakkor elvárjuk Magyarország jelenlegi kormányától is, hogy tegye egyértelművé, semmiféle liberális vadhajtásnak nem enged teret.
Z. Kárpát Dániel, a Jobbik frakcióvezető-helyettese
(Kuruc.info - MTI - Kossuth Rádió)
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready