2019. december 9., hétfő, Natália, Üdvöske napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:19 Téves leütés: Rambo kései még mindig eladók21:48 Heti progresszió (V. rész)21:14 Terrorcselekményként vizsgálja az FBI a pensacolai lövöldözést20:30 Ez ellen még a marxizmus sem véd: Jeremy Corbyn lett 2019 legantiszemitább személyisége19:49 Két orosz egy csecsen: nem felnőttfilm, inkább egy friss németországi kémregény címe lehetne19:03 A sortüzet levezénylők utódpártjának polgármestere okíthatott a salgótartjáni '56-os megemlékezésen18:25 Egy másik férfi autójában találta meg eltűnt feleségét egy féltékeny férj Pécsett18:06 Dr. Ilkei Csaba: Újságírók, szerkesztők, sajtómunkások és az állambiztonság III. (2)17:39 Tűzoltót ölt az eltérő kultúra Augsburgban16:58 Moszkva szerint évről évre romlik Oroszország és a NATO viszonya16:39 Aalst polgármestere maga kérte az "antiszemita karnevál" törlését az UNESCO világörökségi listájáról16:00 Mérgező fustfelhő Canberrában15:32 Csapadékosabb idő várható a jövő héten14:57 Letartóztatás, kirúgás, kitiltás: háborús bűnösöket nem hurcolnak meg úgy, mint egy Manchester City-szurkolót14:27 Kültéri mozgásérzékelős LED lámpa akció! (x)
24 óra legolvasottabbjai

Extra, Holokamu ::

Nagy György elítéléséért dicsérik a magyarországi bíróságot az izraeli héber lapok

Reklám

Kicsit későn ébredve, a Kuruc.info nyomán (ám jellemzően nyugati zsidó lapokra hivatkozva) számolnak be az elmúlt órákban az izraeli héber hírportálok Nagy György jogerős elítéléséről. Az izraeli kormány és a Zsidó Ügynökség által működtetett hírportál fontosnak tartotta megemlíteni, hogy Nagy György a bíróságon rovás betűkkel írta alá a különféle dokumentumokat. Egy másik portál is megdicséri a magyarországi bíróságot, megjegyezvén, hogy „a kirótt büntetés alkotó szellemű”.

Nagy György
Nagyon megdicsérik a magyarországi bíróságot, az első- és a másodfokút egyaránt, az elmúlt órákban megjelent héber nyelvű cikkek szerzői. Igaz, egy kicsit későn ébredtek, mert a Kuruc.infón január 30-án megjelent hírhez úgy viszonyulnak, mintha a a másodfokú Fővárosi Törvényszék csak néhány nappal ezelőtt hozta volna meg a jogerős ítéletet. Úgy látszik, a magyarral nem csak a budapesti elsőfokú bíróságnak, hanem a Kuruc.infót szemléző nyugati zsidó és izraeli hírportáloknak is gondjaik vannak. Arról nem is beszélve, hogy az elmúlt órákban napvilágot látó héber nyelvű sajtóban visszaköszön a Nagy Györgyöt rendőrkézre adó MSZP-s politikusnak, Pásztor Tibornak (aki korábban ledíszzsidózta Deutsch Tamást – H. J.) és az Országos Fordító Iroda által drága pénzen elvégzett helytelen fordítása: „A holokauszt nem történt meg”, holott a Nagy György által magasba emelt táblán nemes egyszerűséggel az állt, hogy „Nem volt holokauszt”.
A „Máko Hádásot 2” izraeli héber hírportál Nagy György ítéletéről tudósítva elöljáróban „alkotó szellemű büntetésnek” nevezi a magyar férfi elítélését, amely másfél évi felfüggesztett börtönbüntetést, a politikai rendezvényektől való eltiltást, illetve Auschwitzban, a Jeruzsálemi Jád Vásémben vagy a budapesti Páva utcai holokauszt-múzeumban történő látogatást tartalmazza.
„Nagy György az első, akit a zsidó nép holokausztjának tagadása miatt ítéltek el, miután a Magyar Parlament 2010-ben törvényt alkotott, amely szerint ez tilos (mármint a zsidó nép holokausztjának cáfolása – H. J.), s aki ezt a törvényt megszegi, három évig terjedő börtönbüntetésre számíthat”, írja a héber hírportál, majd elégedetten megállapítja, hogy „az ország (Magyarország – H. J.) bírósága precedens értékű ítéletet hozott”.
Az Antiszemetizmus Elleni Küzdelem Összehangolásának Fóruma (angol rövidítése: CFCA) című hisztérikus hangvételű hírportált az izraeli kormány és a Zsidó Ügynökség tartja fönn, támogatja és működteti egyértelmű politikai célokat szem előtt tartva. Ez a portál néhány órával ezelőtt címlapon, főhírnek tette ki Nagy György ügyét. Elöljáróban elégedetten állapítja meg, hogy először szabtak ki Magyarországon büntetést holokauszt-tagadás vádjával. Igaz, ez a héber portál is azt hiszi, hogy a jogerős ítélet január 30-án született, de amint fentebb említettük, ennek oka az, hogy a zsidó hírforrások nem elég figyelmesen olvasták el a Kuruc.info néhány nappal ezelőtti hírét, amely világosan közli, hogy az ítélet még tavaly decemberben hangzott el.

Nagy György az elsőfokú tárgyalásán
A CFCA a Nagy György jogerős elítélését közlő hírt élveteg módon tálalja, fölsorolva az általunk is lehozott büntetési tételeket, hangsúlyozva, hogy a nevezett emlékhelyeken teendő látogatáson szerzett élményekről az elítéltnek beszámolót és következtetéseket kell írnia, tanulságokat levonnia, amely összegezést aztán át kell adnia a bíróság által melléje kirendelt „pártfogónak”.
„Nagy a bírósági eljárás folyamán ősi magyar rovás betűkkel írta alá nevét a periratokon, s nem pedig latin betűkkel. Azt állította, hogy törvényes jogában áll az anyanyelvét (helyesen: ősi íráskultúráját – H. J.) használni” - írja az izraeli kormány által támogatott hírportál, majd megjegyzi: „Nagy és ügyvédje kétségbe vonta az ítélet jogi alapját arra hivatkozva, hogy a holokauszt-tagadás törvényen kívül helyezése ellentétben áll az Alaptörvénnyel”. A CFCA portál végül a bíróság indoklását idézi: „A bíróság ezzel szemben megállapította, hogy bizonyos esetekben az emberi méltóság védelme érdekében a szólásszabadsághoz való jogtól is el lehet tekinteni”.
A fenti hírek olvastán a sajtószemle készítője fölteszi a megválaszolandó kérdést: Az izraeli kormány által támogatott és működtetett, idézett héber hírportál és a többiek mikor számolnak majd be arról, hogy az izraeli bíróság szemléletváltoztató „tanulmányútra” ítél egy zsidót, mondjuk Deir Jászinba, Káfr Kászembe, a libanoni Kánába, a ciszjordániai Kibijába, Gázavárosba és az ezekhez hasonló településekre, ahol az izraeli hadsereg hajtott végre népirtást, s a háborús bűntetteket elkövetők egyelőre csak azért nem kerülnek nemzetközi ítélőszék elé, mert zsidónak születtek.
De föltehetnénk a minket közelebbről érintő kérdést is: Mikor küldenek magyarországi vagy izraeli zsidókat az Andrássy út 60. szám alá, vagy más hasonló helyekre, ahol az ÁVH és egyéb, a hazánkat megszálló szovjeteket kiszolgáló állami terrorszervezetek fejtették ki gyalázatos tevékenységüket a magyar nép ellen? Érdemes lenne, mert így sokan megismerkedhetnének a drága jó édesapjuk és nagyapjuk (sok esetben a jó édesanyjuk) magyarirtó cselekedeteivel. Írásba foglalhatnák ők is a Farkas Mihály, Péter Gábor, Farkas Vladimír, Gerő Ernő, Piros László, Rákosi Mátyás, valamint a többi neves és kevésbé neves zsidó bűnöző tevékenységének áttekintése folyamán szerzett tapasztalataikat. Beszámolhatnának a kirendelt pártfogónak a második világháború utáni – vagy korábban, Kun Béláék országlásának idején –, a zsidók által is elkövetett bűnökről.
Hering József – Kuruc.info
Kapcsolódó:
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready