Eltelt egy kis idő, mióta utoljára a végrehajtók portáján sepregettünk. De ha már Navracsics a szájára vette portálunkat, válaszul üzenjük: jobban tenné, ha utánajárna annak, hogy a „forradalom” óta mennyit zsebeltek be a hozzá tartozó minisztérium emberkéi a maffiózó végrehajtóktól falazásért.
Amennyiben nem jön ki neki a minimálisan 9 számjegyű kenőpénz, akkor vágja nyakon Répássyékat, mert túl sokat nyeltek be. Navracsicsnak segítünk majd megoldani az egyenleget, csak várunk egy picit, hagy nyomozgasson azon összegek után is, amiből kihagyták a nagyokat. A végére szép kerek történetet fognak látni olvasóink arról, hogyan éli világát az a kamara, amelyet aljas gengszterek hoztak létre és vezettek mostanáig. A végén arra a következtetésre fog sok olvasónk jutni - amit amúgy eddig is sejtett szinte mindenki -, hogy ebben az országban bármi megtörténhet. A lényeg, hogy ha valakik sokat lopnak és rabolnak, akkor fizessék le a hatóságokat és politikusokat, adjanak a zsidó médiának is, így nem érheti baj őket… Aki pedig az igazságot tárja fel, tájékoztatja az embereket a zsiványságokról, azt a Navracsics-féle senkiházi mutyista pártkatonák a legvadabb diktatúrák által alkalmazott eszközökkel elhallgattatnák.
Nézzük például az adósok kiszipolyozott pénzéből indított MBVK-s reklámkampányt - persze milliókért a zsidók javára - ahol a Magyar Bírósági Végrehajtói Kamara arra buzdítja a magyar adósokat, hogy egyezkedjenek a drága és megértő végrehajtójukkal részletfizetés engedésére. Ez szép. Kíváncsiak vagyunk, hogy erre az egyébként is meglévő és teljesen törvényes lehetőségre miért kell ilyen hitelen gigászi kampányt kreálni. Az biztos, hogy aki ennek bedől, az tovább tömi apránként a zsírosbödönök zsebét. Akinek van egy kis esze, az láthatja, hogy ez is egy újabb átverés. Amennyiben nem lenne éppen parkolópályán, akkor biztosan felhívták volna a reklámfilmjükben a csinos szőke anyukák figyelmét a „Kókai Boratra”, hogy Radics Csabával keressék a „kielégítő egyezség” lehetőségét…
Az MBVK aktuális „társadalmi célú” kampányát az a Schmidt Zoltán elnökségi titkár haknizza végig a médiában, aki pl. politikai megrendelésre kinyírta a FKGP-t, vagy pl. 260 000-re nőtt tartozásért lakást árverezett el, lásd itt Fehér Mariann hozzászólását.
Na de nézzük, mi van a háttérben. Nem feltétlenül ismeretes, hogy mintegy két hónapja, meglátásunk szerint egy decemberi írásunk hatására pr-céget váltott a Magyar Bírósági Végrehajtói Kamara. A korábban Andersen Communikation Kft. (MSZP) irányába pumpált milliókat átirányította a Ferling PR Kft irányába. Ez miért is érdekes? Nézzük a stáblistákat itt és itt. Ha valakinek elkerülte volna a figyelmét, mindkét cégnél dolgozik egy bizonyos Tóth Nagy Péter, aki a milliók útját egyengeti a végrehajtók irányából a politika irányába. A módszer, amit korábban leírtuk, nem változott, csak új neve lett a gyereknek, és új az osztási rendszer is. Nem baj. Majd ezt is kiöntik a fürdővízzel együtt, amit mi majd szépen megírunk… és így tovább. Újabb példamese arra, hogyan nyúzzuk tovább a magyart, és tömjük a zsíros zsidók zsebét.
Kérdés, hogy ezek után mire számítsanak az adósok. Kis fejszámolás: egy 50 ezres törlesztés az elmúlt években 150 ezerre nőtt. Ezt egy becsületes fizetésből élő magyar család már nem tudja fizetni. Ezek után újabb kérdés, hogy kinek az agyából pattant ki az az idióta ötlet, hogy a végrehajtó által törvényesen adható egy-két év alatt ugyanez a család hogyan fizeti ki tízmilliós tartozását. Sehogy. Újabb figyelemelterelés az egész, na meg persze a zsidó média lekenyerezése, hogy ne foglalkozzon a végrehajtók küszöbön álló törvénymódosításával, ami az ígéretek ellenére mindennel foglalkozik, csak az adósok helyzetének könnyítésével nem. 
Nézzük csak meg ennek a hátterét. Mint ismeretes - vagy nem -, a törvénymódosítást a KDNP jegyzi, akik a végrehajtó maffia parlamenti lobbistái, élükön Rubovszky György „keresztapával”, aki nem más, mint a szintén kikeresztelkedett zsidó, végrehajtói kamarai elnök, „sötét lelkű” Krejniker Miklós keresztapja. Ja, Krejniker egyben Rubovszky Csilla (Rubovszky György lánya) keresztapja, de ez már csak hab a tortán. Természetesen a törvénytervezet már a birtokunkban van, jogászaink keresik benne azokat a kiskapukat, amiket a kamara rejtett el benne – magának, hogy olvasóink elé tárhassuk a végrehajtó maffia újabb hatalmi törekvéseit. A Kikeresztelkedettek DNP-je, Harrach Péter sunyi ájtatos manójának nevével fémjelzett idevágó törvényjavaslatot dolgozott ki, mert ugye Krisztus koporsóját sem őrizték ingyen… Akik még hisznek a KDNP létezésében és a keresztény értékrendben, azok kérdezzenek már rá a parlamenti KDNP-s frakciósokra, hogyan (na és mennyiért?) vehet részt egy keresztény párt a magyarok kirablásának elősegítésében, a zsidók gyarmatosítók kezére játszani a magyarok vagyonát!
Ígérjük kedves olvasó, hogy megtörjük a két hónapos csendet a végrehajtókkal kapcsolatban, és időt szakítunk arra, hogy beszámoljunk régi barátainkról. Elmondjuk, hogy a muszájszexben jeleskedő Radics vajda helyére miért neveztek ki neki tetsző és tejelő helyettest, és hogyan állnak büntetőügyei, miként éli napjait a kényszerkilakoltató Schadl György és Tóth Dénes, miért nem lett végrehajtó Schadl talpnyalója, Petris Csaba, milyen további büntetőügyekre kell figyelni a végrehajtók háza táján, csak hogy a „haveri” bíróknak nehezebb dolguk legyen azok elsikálásánál. Különös figyelmet fordítunk a „gyilkos” Császti alelnök úr büntetőügyének, hátha sikerül olyan kis pikáns részleteket is megtudni, amiket a királyi ügyészség a „nyomozás érdekeire való tekintettel” nem hoz nyilvánosságra. Ha már megúszta az előzetes letartóztatást, legalább ne alhasson nyugodtan.
(Munkatársunktól)