Az Alfahír eddig nem foglalkozott a napokban többször is a bulvár kanálisában megforduló hírrel, miszerint az RTL Klub zs-kategóriás X-Faktor című műsorának egyik felfedezettjét, Krasznai Tündét kitiltották az Országházi Gyermekkarácsony rendezvényéről. Hozzátesszük: jogosan! A szervezők úgy gondolták, nem biztos, hogy a korábban mindenféle gusztustalan szado-mazo pornófilmekben szereplő fiatal nőnek helye lehet egy gyermekkarácsonyon - írja az Alfahír. Alább a folytatás.

Ez a kreatúra beszél közerkölcsről
A nem éppen kulturális értékteremtő kereskedelmi csatorna természetesen megsértődött és műsorának további feledhető szereplői is lemondták fellépésüket a rendezvényen. A liberális bulvárkörök felhördültek és azóta is tart a vita a kitiltásról, amely valójában a legtöbb kulturált magyar ember ingerküszöbét nem igen ütötte meg.
Az Alfahír is csak az ügy újabb fordulata miatt hajlandó írni a hírről, ugyanis közbeszólt a többek számára deviáns életviteléről hírhedt Terry Black is, aki azt követeli: a politikusok kérjenek bocsánatot a liberális bulvárcsatorna szado-mazo múlttal rendelkező énekesétől, különben nyilvánosságra hozza azok listáját, akik szerinte vétettek a közerkölcsök ellen.

Gyerekeket persze fogadhatott örökbe
Kedves parlamenti bácsik és nénik, most vagy bocsánatot kértek Krasznai Tündétől vagy szenteste 20 órakor felteszem az oldalamra azon bácsik nevét, akik sokkal erkölcstelenebbek, mint Krasznai Tünde! Ez lesz az én ajándékom. Gondolom megfontoljátok! – osztotta meg a nagyvilággal a közösségi portálon Terry Black. A Bors megkeresésére hozzátette:
„Ez, ami Tündével történt, már tényleg mindennek a legalja. Nem hagyhatom és nem is hagyom szó nélkül! Milyen alapon dönt bárki így? Ráadásul a Parlamentben? Senki ne felejtse el, enyém volt Magyarországon az első, melegeknek létrehozott szórakozóhely, ami tíz éven át működött, és ott sok ismert embert láttam. Tudok olyan politikusokról, akik házasok, mégis elítélhető a magánéletük, maguk is házasságtörők. Ha nem kérnek bocsánatot Tündétől, akkor szenteste nyilvánosságra hozom a listát. A perektől meg azért sem félek, mert ha kell, tanúkat hozok a bíróságra, hogy együtt emlékezzünk a múltra és beszélgessünk az erkölcsösségről.”
Nos, kíváncsian várjuk azokat a neveket... Nem árt tudni, hogy milyen aberráltak tehették be a lábukat az Országgyűlésbe...
(Alfahír nyomán)