Botrányba fulladt a Nóta TV nyilvános televíziós felvétele. A Pertu Parti című show-műsor a felvidéki Galánta város művelődési házában több mint ezer néző előtt rögzítette adását, a bulinak azonban egy Bódi Guszti nevű cigány kirohanása vetett véget. A Blikk megtudta, az énekes egy technikai hiba miatt hatalmas hisztit vert ki a nézők előtt, majd dühében kezet emelt a műsor főszerkesztőjére.
– Bódi Guszti a nézők és a kamerák előtt ordítozott a technikussal. Pedig nem is az ő hibája volt a malőr – kezdte egy neve elhallgatását kérő bennfentes, aki a nézők között foglalt helyett.
Az ilyen felvételekre a "művészek" mindig visznek magukkal CD-t, ami a zenei alapot szolgáltatja. Így tett Bódi Guszti és a Fekete szemek is, de a lemez mellé ők egy saját lejátszót is vittek, ami valami oknál fogva nem működött rendesen.
– Háromszor kezdte újra a dalt Guszti, mert megakadt a lemez. Ettől rettentően bepipult. A több mint ezerfős tömeg előtt káromkodva szidta a technikust, holott ő azzal a lejátszóval dolgozott, amit Gusztiék adtak – magyarázta az informátor, aki azt is elárulta, a nézők már ekkor nagyon kellemetlenül érezték magukat.

"Kulturális műsor" a galántai művelődési házban
Míg "Guszti" – aki a lapnak nem kívánt nyilatkozni – ordítozott, a nézők egy szót sem mertek szólni. A igazi jelenet azonban ez után következett.
– Guszti lement a színpadról, és dühében megütötte a műsor főszerkesztőjét. Ez a színfalak mögött történt, de én láttam, ugyanis éppen autogramért álltunk sorba. Többen is tanúi lehettünk. A fiatal férfi nem ütött vissza, csak védekezett.
A Blikk úgy tudja, az "énekes" kitörésével vége is lett a műsornak. A műsor házigazdája kollégáitól értesült a botrányról.
– Engem az egyik kollégám hívott fel a hírrel. Eljöttem már, amikor állítólag a verekedés történt – mondta a lapnak "Jolly".
A lap megkereste a Nóta TV-t, a csatorna vezetősége azonban elzárkózott a nyilatkozattól.
Frissítés: "Győzikét" is képen törölték
Nem a főszerkesztő volt az egyetlen, aki pofont kapott az este folyamán. Kiderült: Gáspár Győző arcán is csattant egy ütés.
– Valóban balul sült el a felvétel. Kezdődött Bódi Guszti kirohanásával, amely megalapozta a feszült hangulatot. A stáb rettentően ideges volt, hiszen sajnos a nézők is érzékelhették, hogy nem stimmel valami a háttérben, ez pedig megengedhetetlen. És erre a perpatvarra érkezett meg Győzike. Eleve sokat késett a felvételről, és amikor betoppant, ő is konfliktusba keveredett a rendezővel – mondta a Blikknek egy bennfentes, aki azt is elárulta, a cigány addig feszítette a húrt, amíg végül kapott egy sallert a hölgytől.
– Nincs mit tagadnom, valóban kaptam egyet – ismerte el az esetet "Győzike". – Guszti viselkedése valószínűleg mindenkit kiborított, és amikor megérkeztem, én kaptam a pofont helyette – fejtette ki véleményét a történtekről a "showman". – Tény, hogy a hatalmas jégeső miatt sokat késtünk a felvételről, ott pedig azzal szembesültem, hogy már nem is kell fellépni. Szó szót követett, és végül a rendező asszony, telefonnal a kezében, arcon vágott – emlékezett az "áldozat", aki először zokon vette a támadást, de azt mondja, már tisztázódott a helyzet közte és a csatorna között.
– Gondolom, kicsit lenyugodtak a kedélyek, és utána felhívott a Nóta TV tulajdonosa, hogy elnézést kérjen. Korábban folyamatosan jártam a rendezvényeikre, jó volt a kapcsolat, nem is akarok velük haragban lenni, úgyhogy természetesen elfogadtam a bocsánatkérést. Betudom annak, hogy csupán az áldozata voltam ennek a félresikerült estének – magyarázta a "művész úr".
(Blikk nyomán)