Orbán Viktor miniszterelnök és Hende Csaba honvédelmi miniszter múlt héten megtekintett egy hadgyakorlatot a Veszprém megyei Öskü melletti kőröshegyi lőtéren. A fotó tanúsága szerint a tárcavezető nem sokat láthatott a katonákból, ugyanis elfelejtette levenni a kupakot a messzelátóról...
Zoom
Igen, ez az ember a honvédelmi miniszterünk
Némileg az vigasztalhatja a kétbalkezes minisztert, hogy nem ő az első "polcon lévő" politikus, aki ily módon tette nevetségessé magát: a köztudottan gyenge értelmi képességekkel rendelkező Bush is hasonlóképpen szemlélte meg egy alkalommal a hadi helyzetet:
Zoom
(Kuruc.info - ATV nyomán, fotó: AFP / Kisbenedek Attila)
Frissítés: hülyeségekkel nem foglalkozik
Villáminterjú a fenti fénykép tárgyában:
– Jó napot, miniszter úr! A Bors című napilaptól keresem.
– A Bor című napilaptól?
– Nem, a Bors címűtől.
– Ne haragudjon, de interjút csak a sajtóosztályon keresztül adok.
– Nem interjút kérek. Arról érdeklődöm, látta-e az AFP hírügynökség képét?
– Nem láttam.
– Pedig bejárta a világhálót. A miniszterelnök mellett áll, távcsövének lencséjén védőburok. Mikor vette észre a malőrt?
– Rögtön, ahogy belenéztem a távcsőbe. Gondolja, hogy nem vettem észre?
– Nem tudom. Ezért kerestem önt.
– Belenéztem, és rögtön le is vettem. Ennyi történt. Mi ebben a szenzáció? Ne haragudjon, de hülyeség feltételezni, hogy nem vettem észre a kupakot.
– Mi a véleménye a képről?
– Amit az előbb is mondtam: hülyeség a feltételezés. Hülyeségekkel pedig nem foglalkozom.
Zoom
Az MTI csak azt a fotót adta ki, ahol már levette a kupakot
Az ollóval is meggyűlt a baja
Hende Csaba Facebook-oldalán jelent meg tegnap az alábbi fotó, ami először azért tűnt érdekesnek, mert hát egy újabb avatás, amin túl rövidre tervezték a szalagot, és ketten is alig férnek oda, pedig középen még Ágh Péter karja is nagyon szeretne avatni. A fotó azonban Hende keze miatt is érdekes: a miniszternek most az ollót sikerült fordítva fognia - hívja fel a figyelmet a Propeller.
Zoom