Napjainkban jóval kevesebb, és nem is nagyon maradt potenciális vásárló, hiszen szinte "mindenki megvolt" már. Bértollnokoskodott ő a Népszabadságnál és a 168 óránál is, most a balliberálisok után a jobbliberálisok szekerét tolja. Hogy miért? Minél több pénzért, a szerencsejáték és az ital ugyanis költséges dolog.

A mai - talán milliomodik - trágárságokkal tűzdelt, mániákus Fidesz-védő cikkében újabb "vásárlóját" mutatja be, ez pedig, mint a címben is jeleztük, nem más, mint maga Amerika, pontosabban a Lockheed-Martin. Íme a vallomás:
1995-ben a Lockheed-Martin húszezer dollárt adott nekem az Amerika-sorozatom elkészítésére, ezért az F16-os repülőgépeket gyártó bázison kellett forgatnom és dicsérnem a terméket. Csak azért mondom, mert ha én 1995-ben megértem nekik ennyi pénzt, akkor vajon mennyit érnek nekik a döntéshozók?
Bizony sokat érnek a döntéshozók. De hogy mennyit ér egy olyan firkász, aki - hogy ő is értse: - minden segget megjárt már, s pénzért bármit megír, meg annak az ellenkezőjét is, és őrjöngve mosdatja nap mint nap a "saját döntéshozóinkat", miközben nagyon jól ismeri viselt dolgaikat - nos, azt döntsék el a kedves olvasók.
(Kuruc.info)
Kapcsolódó: