2020. november 25., szerda, Katalin, Alán napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:32 Szombaton kinyitnak az üzletek, december 15-én vége a karanténnak Franciaországban22:18 Terrorizmus gyanújával indítottak nyomozást Svájcban egy késelés miatt21:53 A Miskolci Törvényszék szerint Alaptörvény-ellenes, hogy Lorettáék nem cserélgethetik a nemüket és a nevüket21:16 Biden azt hiszi, az egész világot kell vezetnie20:50 "Olyan vakcina, amely nem hatásos és szövődményeket okoz, nem fog forgalomba kerülni itthon" - ígérte Kásler20:27 "Elvette" egy vadász fegyverét egy szarvas Csehországban20:04 Moldovai elnökválasztás: elutasították Igor Dodon fellebbezését19:50 Biden ma is rágódhatott azon, hogy vajon még mindig nem kapta meg Putyin gratulációját, vagy már el is felejtette19:38 Az egész országban sűrű ködre figyelmeztetnek19:11 Ennyi év után is képes túlképzett migránsokról hazudozni az Európai Bizottság - és még többet akarnak belőlük18:22 Rogán bizottsági meghallgatásán emlegette fel: ők tartják életben közpénzből a ballib sajtót18:14 "Ukrán barátaink" nem engedték be Kárpátaljára Grezsa István miniszteri biztost18:08 Pennsylvaniában is hitelesítették Biden győzelmét17:40 Újabb ballib segélyvisítás: Gyöngyösi Dobrevékkel könyörög "Európának", hogy álljon ellen a "hitleri-sztálini" Orbánnak17:08 Indiában érezte magát a cigány: novemberben mezítláb rongált a gyöngyösi buszpályaudvaron
24 óra legolvasottabbjai

Extra ::

Ami Lázár János milliós Rolexénél sokkal érdekesebb

Egy október 27-én készült fénykép tanúsága szerint Lázár János csuklóján szokatlanul csillogó ékszer tűnt fel, ezt a kiegészítőt még nem lehetett látni rajta - ezzel a témával foglalkozott ma az Index. Annyira felkeltette az érdeklődésüket, hogy rá is kérdeztek a miniszternél.
Zoom
"A gyűjteményéből ez a legnemesebb darab, amit csak nagyon ritkán hord, mert félti. Azért választotta ezt, mert, bár régi, ugyanakkor sportos is" – közölte velük a sajtóiroda, s az is kiderült, hogy Lázár a 35. születésnapjára lepte meg magát vele. A szülinapi ajándék a Rolex Bubbleback szériába tartozik, a most 39 éves Lázár egy aukción vette, kész állapotban. Szakértők szerint azonban látszik rajta, hogy bőven költhetett rá, mert aukciókon nem szokás ilyen jó állapotú órákhoz jutni, éppen ezért lehet ezeket viszonylag olcsón megszerezni egy árverésen.
Zoom
2010-ben, Lázár 35. születésnapja évében a legolcsóbb Rolex Bubblebackeket 200-300 ezer, a jobbakat pedig 800-900 ezer forintért lehetett megvenni. Szakértők szerint a politikuson látható darab nagy valószínűséggel az utóbbi kategóriába esik. Becslések szerint a ráfordított felújítással a kiegészítő értéke már jóval meghaladja a milliót, azonban Lázárnak még ezzel együtt sem kell feltüntetnie a vagyonnyilatkozatában. A darab a II. világháború környékén készülhetett, antik ékszernek számít, mert Bubblebackeket már nem gyárt a Rolex, csak használtan lehet hozzájutni. Az értékesebb darabokért kétmillió forintnak megfelelő dollárt is elkérnek az interneten, a legritkábbakat pedig aukciókon árulják néhány millió forintért - részletezi - ennél egyébként jóval terjedelmesebben - a Zsindex.
Van azonban ezen a fényképen másvalami is, amire a hosszú cikkükben egyetlen szót sem vesztegettek. Pedig ki értene ehhez, ha nem pont ők... Az óra mellett ugyanis látható egy piros karkötő is. Ugyanilyen:
Zoom
És honnan származik a fenti kép? Az bizony a Judaika.hu-ról, mely azt írja magáról a bemutatkozóban: "feladatunknak tekintjük a hagyomány és kultúra zsidó népszerűsítését magyar nyelven, illetve a sajátosan magyar zsidó kulturkincsek magas színtű bemutatását." (Sic.)
A karkötő ugyanis egy helyre kis kabbala karkötő, a kabbala pedig "a héber misztika évezredes bölcsessége". A mindössze 500 forintos fonal a zsidók szerint távol tartja a szerencsétlenséget. Nos, úgy tűnik, a zsidóseggnyalás-ügyi miniszternek a jelek szerint bejött a dolog, legalábbis egyelőre, sőt, szépen is fial, azáltal, hogy mindenkinek jelzi, "miben utazik" a viselője: legközelebbi termése éppen a milliós Rolex - hogy a többi vagyontárgyról most szót se ejtsünk...
Zoom
(Kuruc.info)

Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready