A Kuruc.info közösségi oldala volt az első, eddigi legnagyobb rajongószámú nemzeti áldozat a Facebookon, az elmúlt héten pedig sorozatosan törölték a magunkfajták számos oldalát. Akkor a Betyársereg, a Szent Korona Rádió, a Romantikus Erőszak és a Náczivadász Fb-oldala esett áldozatul. Neves publicistánk, Lipusz Zsolt személyes profilját (!) is töröltették. De most visszalövünk. Csak pár percet kell erre a hadmozdulatra fordítani. Mutassuk meg, hogy aki szelet vet, vihart arat! A nemzeti oldal is van legalább annyira szervezett, mint a baloldali csőcselék.

Egyértelmű, hogy a nemzeti oldali portálok oldalai azért estek áldozatul, mert a balliberális, euroatlantista, az 1919-es patkányforradalomra emlékeztető tüntetésekről rántották le a leplet, írták meg róluk, hogy ezek valóban külföldi befolyás által szervezett, a kijevi mintát követő, a polgárháború felé mutató szerveződések a hazai cionista kollaboránsok által támogatva. Több millió emberhez jutottak el az igazságot kimondó bejegyzések, amik annyira fájtak a tüntetéseket szervező, nyíltan kommunista, antifasiszta és anarchista sleppnek, hogy megszervezték a hazafias oldalak tömeges jelentését. Biztos információink vannak róla, hogy ők állnak az oldalak lelövése mögött. A Facebook pedig engedett a tömegnek.
A következő módszer csak akkor fog működni, ha minél többen és minél fegyelmezettebben hajtjuk végre. Ugyanazzal a módszerrel élünk, amivel ők is élnek, ez pedig szintén a tömeges jelentésekre alapul (egyszer már sikerült töröltetnünk egy oláh soviniszta, magyarellenes oldalt). Csak kitartónak kell lenni, és naponta rászánni 10 percet. Ezzel egyébként nem csak visszalövünk, nem bosszúállásról van szó, hanem a liberális métely felforgató tevékenységének is gátat tudunk szabni, ugyanis Facebookon szervezik az EU-párti, országunk romba döntését célzó tüntetéseiket.
Két oldalt kell koncentráltan górcső alá vennünk:
Az első oldal eredetileg az internetadó miatt alakult, de azóta egyértelművé vált, hogy ez csak ürügy volt, azóta itt terjesztik a baloldali demagógiát és folyamatosan gerjesztik a feszültséget, a megrendelőik legnagyobb megelégedettségére.
A második pedig a január 2-ai tüntetésük, ami egyértelmű, hogy a hatalomátvételről szól, arról, hogy az idegen érdekeket még jobban kiszolgálókat ültessenek a kormányra.
Az oldalak jelentésének menete:
1. Jelentkezzünk be Facebookra.
2. Keressük fel az adott oldalt.
3. Jelentsük magát az oldalt:
- „Üzenet” fül melletti három pont: „…” Oldal jelentése.
Zoom
Majd „Úgy gondolom, hogy ennek nincs helye a Facebookon”

Aztán: „Ez gyűlöletbeszéd”

Aztán: „Gyűlöletkeltő, célpontja pedig:”
Az első kettő közül válasszuk valamelyiket.

Majd „Elküldés a Facebooknak ellenőrzésre” és „kész”-re kattintsunk.
4. Jelentsünk tartalmakat, képeket ugyanezzel a módszerrel:
Kiválasztunk egy bejegyzést a felső 1-3-ból, majd „Nem tetszik ez a bejegyzés”
Zoom
„Úgy gondolom, ennek nincs helye a Facebookon.”

Itt válasszuk a harmadikat, vagy negyediket.
„Ez sértő….” illetve „Ez kifogásolható….”

A vége itt is: „Elküldés a Facebooknak ellenőrzésre” majd „Kész” és „Megerősítés”
Esemény jelentése:
Ugyanúgy a …-ra kattintva a „Meghívás” gomb mellett: „Esemény jelentése”. „Gyűlöletbeszéd”, első kettő választása, majd „jelentd a Facebooknak” és megerősítés.
Ezt mind a kettőnél (oldal és esemény) csináljuk meg. Fontos, hogyha elutasítják a bejelentésünket, akkor várjunk egy napot, majd jelentsük újra az adott oldalt és egy friss tartalmat is. Napi 10 perccel elvesszük az újjászerveződő komcsik játékszerét.
Visszalövünk!

(Kuruc.info)