Lassan már csak legyintünk, amikor időről időre híre szalad egy-egy (eredeti hivatásuk szerint) leendő családanyákra ráerőszakolt, gyakran (ál)keleti kultúrás világmegváltásnak. Gyakran úgy vagyunk vele, hogy a kilúgozottabb agyú nőszemélyek biztosan találnak valamit a feng shui, jóga, reinkarnáció modern szentháromságában, amivel olthatják lelki sivataguk szomját. Azt is tapasztalhatjuk, hogy a kurválkodás egyre merészebb praktikáit próbálják beépíteni az emberek hétköznapjaiba, ezzel is rombolva a normalitás, az erkölcsiség már így is omladozó bástyáját.
A legemancipáltabbak aktuális hóbortjáról is bizonyára sokan hallottak már, ez lényegében a kéjelgő szajhák fegyvertárának egyik eszköze, a rúdtánc. Polgári nevén a rúdfitnesz. Az, hogy a gyengébb nem képviselői közül (mármint akik nem fizikálisan gyengébbek) sokan vevők erre, már sajnos a mi ingerküszöbünket se lépné át.
Csak hát most az történt, hogy hétéves kortól szerveznek gyerekeknek nyári rúdtánctábort, hogy elsajátíthassák az ősi mesterségnek eufemizált kurválkodás ezen praktikáját.
Íme a felhívás:
Zoom
Ez egyébként már a második esemény, tavaly nyáron megrendezték az "I. gyerek napközis rúdtánctábort", azt meg nem történtté már nem tehetjük, de az óvodai sztriptízkorrepetálásig csak nem kellene eljutnunk.
(Kuruc.info)