2020. február 18., kedd, Bernadett napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
11:11 Ennek az öregezőnek sem segítettek megjavulni az enyhe büntetések10:30 Több mint száz agyonvert kutya maradványait találták meg Hajdúsámson mellett10:10 Kiscsaládi program délutánra: anya és fia órán, a többi gyerek előtt verte meg az osztálytársat09:51 Sophia Loren úgy látta jónak, ha négerbabusgató holotúlélőként tér vissza09:32 Még néhány ilyen "keto siker", és Norbi is elmehet dolgozni09:10 Korán kelt tegnap néhány unokázós cigány, és a térkő is hideg volt08:50 Meg akarja nézni, ki juttatta börtönbe Budaházyékat? - A Fővárosi Törvényszéken megteheti!08:20 Csokifütyizés helyett rendőrt hívott egy budapesti nő, így fogtak el egy körözött nigériai bűnözőt07:44 Lecsengőben van a koronavírus-járvány Kínában07:32 Idén is élőben követhető a gemenci fekete gólyák élete06:54 A járvány ellenére nem lanyhul a vadállatok iránti kereslet Kínában21:32 Vona már azon agyal, mivel tudna katartikus élményt szerezni keresztgyermeke, az összeborult ellenzék21:18 Nahát, valaki nem helyeselte, hogy hazánk szovjet megszállása alkalmából koszorúztak az egyik holoemlékműnél21:05 Karanténba kerül az óceánjáróról hazatért két magyar20:21 Rekordszámú "antiszemita incidens" történt tavaly Hollandiában - de legalább jön az újabb kárpótlás
24 óra legolvasottabbjai

Extra, Antimagyarizmus :: :: Hozzászólások

Be akarja perelni László Petrát a szíriai betolakodó, akit még a hazai médiazsidók egy része szerint sem gáncsolt el

Reklám

"Oszama Abdul Mohsen Szíriából jött Európába, és azzal lett világhírű, hogy Röszkén felrúgta az N1 Tv operatőre, miközben épp a fiával a karjában próbált kitörni a rendőrök közül. Aztán később kiderült, hogy László Petra legfeljebb elgáncsolni akarhatta, a férfi magától is elesett" - írja a 444 (!), mely címében is kiemeli: "Be akarja perelni László Petrát a férfi, akit nem is rúgott fel". Cikküket ráadásul az alábbi mozgóképpel színesítették, melyen egyértelműen látszik, mi történt:

Mohsen később mindenét ennek az álhírnek köszönhette: a "menekültekkel" való szolidaritás jegyében a spanyolországi Getaféban kapott fociedzői állást és lakást, illetve beíratták spanyol tanfolyamra is, így menekültkérelemre sem volt szüksége.
Zoom
A fia pedig Cristiano Ronaldóval együtt futhatott ki a kezdőkörbe. Most azt várja, hogy mielőbb csatlakozhasson hozzájuk a családja többi tagja.
Zoom
Először azt mondta a történtekről, hogy "nem érti, hogyan bocsáthatna meg László Petrának", azóta viszont arra gondolt: még ennél is több pénz lehet ebben a történetben, és már arról beszélt a Der Standardnak, hogy be is akarja perelni a magyar nőt (aki azóta munkanélküli, és abban a tudatban él, hogy bármikor lefejezheti egy "békés menekült").
"Ártatlan Oszama" még mindig azt hazudja, először azt hitte, hogy egy rendőr rúgta fel, de a felvételek alapján most már látja, hogy Petra volt. Hozzátette, az útja során Magyarországon volt a legrosszabb, a szállásuk egy börtönhöz hasonlított, fizikai bántalmazással is fenyegették.
Csodák csodája, terrorista múltjáról is nagyszerű - és természetesen ugyancsak fölöttébb hiteles - története van: azt állítja, hogy az Aszad-rezsim ellenfele volt, amiért meg is kínozták - de erről nem akar bővebben beszélni (azaz ellentmondásba keveredni saját magával), mondván, ez egy hosszú történet. A vádat, miszerint az al-Kaidához tartozó Al-Nuszra Front tagja volt, persze a szíriai hatalom tipikus koholmányának mondja.
Bizonyára az azóta törölt borítóképe is hamisítvány...
Zoom
Kapcsolódó:
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready