2019. május 20., hétfő, Bernát, Felícia napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
21:03 A fővárosban eljött Bangóné ideje20:44 A cenzúra és manipuláció a zsidó aknamunka eszköztárában20:25 Egységesen lemondanak az osztrák szabadságpárti miniszterek - máris helyezkednek a szocik20:11 "Gyűlölöm az összes német nőt!" - közölte néhány ökölcsapás és köpés kíséretében egy betolakodó19:41 A 4-es, 6-os villamoson sincs c***********: magától szaladt el a telefon és a fülhallgató a hölgy kezéből18:52 Felmászott egy férfi az Eiffel-toronyra18:45 Tizenkét év börtönbüntetésre ítéltek egy szír férfit Dániában - robbantani akart18:06 Először születtek hatos ikrek Lengyelországban17:53 Ukrajna új főzsidaja letette a hivatali esküt, majd bejelentette, hogy feloszlatja a parlamentet17:38 Nagyon helyes: büntetni fogják a kettős minőségű élelmiszerek árusítását Csehországban16:46 Öt sérültje van a börgöndi kényszerleszállásnak - légi közlekedés veszélyeztetése miatt indított eljárást a rendőrség16:32 Írország egyesítéséhez és az Egyesült Királyság felbomlásához vezethet a megállapodás nélküli Brexit15:57 Szijjártó Türkmenisztánban harcol a terrorizmus és az oroszgáz-függőség ellen15:29 Rezsi Szilárd a régió legmodernebb, legütőképesebb hadseregét alkotná meg15:05 A Wikileaks-alapító őrizetbe vételét kezdeményezte a svéd ügyészség
24 óra legolvasottabbjai

Extra, Antimagyarizmus :: :: Hozzászólások

Be akarja perelni László Petrát a szíriai betolakodó, akit még a hazai médiazsidók egy része szerint sem gáncsolt el

Reklám

"Oszama Abdul Mohsen Szíriából jött Európába, és azzal lett világhírű, hogy Röszkén felrúgta az N1 Tv operatőre, miközben épp a fiával a karjában próbált kitörni a rendőrök közül. Aztán később kiderült, hogy László Petra legfeljebb elgáncsolni akarhatta, a férfi magától is elesett" - írja a 444 (!), mely címében is kiemeli: "Be akarja perelni László Petrát a férfi, akit nem is rúgott fel". Cikküket ráadásul az alábbi mozgóképpel színesítették, melyen egyértelműen látszik, mi történt:

Mohsen később mindenét ennek az álhírnek köszönhette: a "menekültekkel" való szolidaritás jegyében a spanyolországi Getaféban kapott fociedzői állást és lakást, illetve beíratták spanyol tanfolyamra is, így menekültkérelemre sem volt szüksége.
Zoom
A fia pedig Cristiano Ronaldóval együtt futhatott ki a kezdőkörbe. Most azt várja, hogy mielőbb csatlakozhasson hozzájuk a családja többi tagja.
Zoom
Először azt mondta a történtekről, hogy "nem érti, hogyan bocsáthatna meg László Petrának", azóta viszont arra gondolt: még ennél is több pénz lehet ebben a történetben, és már arról beszélt a Der Standardnak, hogy be is akarja perelni a magyar nőt (aki azóta munkanélküli, és abban a tudatban él, hogy bármikor lefejezheti egy "békés menekült").
"Ártatlan Oszama" még mindig azt hazudja, először azt hitte, hogy egy rendőr rúgta fel, de a felvételek alapján most már látja, hogy Petra volt. Hozzátette, az útja során Magyarországon volt a legrosszabb, a szállásuk egy börtönhöz hasonlított, fizikai bántalmazással is fenyegették.
Csodák csodája, terrorista múltjáról is nagyszerű - és természetesen ugyancsak fölöttébb hiteles - története van: azt állítja, hogy az Aszad-rezsim ellenfele volt, amiért meg is kínozták - de erről nem akar bővebben beszélni (azaz ellentmondásba keveredni saját magával), mondván, ez egy hosszú történet. A vádat, miszerint az al-Kaidához tartozó Al-Nuszra Front tagja volt, persze a szíriai hatalom tipikus koholmányának mondja.
Bizonyára az azóta törölt borítóképe is hamisítvány...
Zoom
Kapcsolódó:
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready