Andrea Giuliano olasz származású köcsögpluszjogi aktivista, aki diákként került Magyarországra, és itt is telepedett le, itt provokálta ideiglenes hazája lakóit.  A - 444 blog megfogalmazása szerint - "provokatív stílusáról ismert" Andrea szerencsére nemrég kénytelen volt búcsút inteni Magyarországnak.
Zoom
Andrea Giuliano a 2014-es buzifeszten provokál
A 2014-es buzifeszt után a túlnyomó többséghez tartozó, normalitáspárti hazafiak megkeresték a munkahelyén, több száz fenyegető kommenttel árasztották el a Facebook-oldalát, szegény hetekig bujkálni kényszerült.
2015-ben a nyílt utcán megütötték, eltörték az orrát. "Bár ez a bűncselekmény nem mint melegaktivista ellen irányult" - vallja be a 444 blog.
Zoom
Az orrtörés elkövetőjét első fokon elítélte a bíróság, de a fenyegető kommentelők ügyében a rendőrség elutasította a vádemelést, mert nem sikerült beazonosítania a Facebookon ellenvéleményt megfogalmazókat. Emiatt egyébként a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) nevű felforgató zsidó bandánál felmerült, hogy a nyomozást elutasító magyar állammal szemben a Strassburgi Emberi Jogi Bírósághoz fordulnak.
Andrea a történtek következtében elveszítette a munkáját és a hitét is abban, hogy Magyarországon békében élhet a következő években, ezért visszaköltözik Olaszországba - közli az örömhírt a zsidó lap.
Kapcsolódó: