Az alábbi, egyébként teljesen érdektelen hírt adta közre a fenti igényes címmel a Híradó:
A németeknek csaknem a fele kevesebb húst eszik, hogy kímélje a környezetet - ez derült ki a Greenpeace környezetvédő szervezet felméréséből.
A felmérésben résztvevők 45 százaléka állította, hogy csökkentette húsfogyasztását, hogy ezzel is védje a környezetet és küzdjön a klímaváltozás ellen. Az arány a nők körében még magasabb – a megkérdezettek további 33 százaléka közölte: megfontolja, hogy kevesebb húst egyen, és mindössze a válaszadók 1 százaléka mondta, hogy nem változtat étkezési szokásain.
A felmérés résztvevőinek 90 százaléka szeretné, ha a hús csomagolásán feltüntetnék, hogy milyen körülmények között tartották a vágóállatot.
A Greenpeace azért kampányol, hogy a hústermékeket három kategóriába sorolják, ennek feltüntetése jelezné, hogy milyen tartási körülmények között élt az állat. Ilyen típusú osztályozás már látható a Németországban kapható tojások dobozán.
Zoom
A 2017-es esztendőben nem mellesleg 70 milliárd forintnyi közpénzből gazdálkodó MTVA ékköve a fenti képernyőmentés tanúsága szerint eközben kiemelt hírként kezeli, hogy egy amerikai transzvesztita kreatúra valóságshow-szereplő lánya éppen milyen bikinialsóban kellegeti magát "rajongói" előtt.
Ez lenne a közszolgálat, meg a Fidesz keresztény kurzusa? Magyarország jobban teljesít...
(Kuruc.info)
Kapcsolódó: