Nick Griffin, a jobboldali Brit Nemzeti Párt volt vezetője fél éven belül Magyarországra költözik. Szerinte özönleni fognak majd ide az európai nacionalisták, vagyis az igazi menekültek.
„Magyarország már most is egy nagyon jó központ, van egy közösség emigrált nacionalistákból, akik itt építik magukat. Vannak franciák, olaszok, svédek és britek is csordogálnak. Egy pillanatnyi kétségem sincs, hogy amikor az igazi baj elkezdődik a Nyugaton az Al-Kaidával és az IÁ-val, akkor ez a mostani csordogálás igazi árhullám lesz” – mondta a 444 blognak Nick Griffin, a jobboldali British National Party (BNP) volt vezetője.
A lap az Identitárius Egyetemisták Szövetsége által rendezett Stop Operation Soros! ('Állítsuk meg a Soros-hadműveletet!') elnevezésű konferencia szünetében beszélgetett vele, ahol egy sor európai, a zsidó média által szélsőjobboldali jelzővel kitüntetett szervezet vezetője arról tanácskozott, hogy milyen károkat okoz a kontinensnek Soros György befolyása.
Griffin azt is elárulta, hogy hat hónapon belül Magyarországra költözik.
A brit politikus egyébként nem lát át mindent tisztán, ugyanis a magyar kormány nagy rajongójának tűnik, szerinte a Soros-szervezetek (sajnos korábban is csak szavakban, de mára már úgy sem hangoztatott [lásd a kijózanító cáfolatot itt vagy itt]) kiszorítása, a határra húzott kerítés és a családok látszattámogatása is olyan lépések, amik vonzóvá teszik Magyarországot, és emiatt fognak hamarosan tömegek ide vágyni.
„Nagyon remélem, hogy Magyarország, a magyar kormány és a magyar emberek befogadják majd ezeket a Nyugat-Európából érkező valódi menekülteket, és a liberálisokat viszont nem engedik be, akik ezt az egész helyzetet előidézték Nyugaton.”
(HVG nyomán)