Törtünk párszor borsot a vörös és liberális emberek orra alá, tegnap úgy döntöttünk, hogy megnézzük, az érem másik oldala mennyire fog tetszeni ezen emberkéknek - írják a Vadhajtások.hu nevű oldalon, alább a folytatás.
Így hát elmentünk a Kossuth térre, amikor már nyugovóra tért a nap, és elhoztuk azt a bábut, amit láthatott a nagyközönség az élő közvetítésekben, amire Orbán Viktor-fej volt szerkesztve. Ezt a bábut ütötték, rúgták, vágták, és mindenfélét toltak a szájába.
Zoom
Félreértés ne essék, most ez azoknak szól, akik elkezdenek majd minket Fidesz-bérencezni. Ezt tényleg azért léptük meg, hogy megismertessük az érem másik oldalát. Ugyanis pár nappal ezelőtt azok az emberek, akik ezt a sereget összeverbuválták, a színpadon vörös fejjel üvöltve a mikrofonba háborút hirdettek, diktatúráról és pokolról szónokoltak, illetve, hogy „verjük meg Orbán Viktort!“.
Tehát egész egyszerűen lenyúltuk ezt a bábut, Orbán Viktor fejét eltávolítottuk, és ráillesztettük Ujhelyi Pistike buksiját. Mivel a bábut már keresik, nyugodtan elmehetnek érte, az alábbi helyszínen található meg: Köztársaság térnél, a régi MSZ(M)P-székháznál felhúzva egy fára lengeti a szél…
Zoom
Zoom