2020. április 8., szerda, Zsejke napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
21:15 A nagy "roma" rejtély21:10 Litvániában útakadályokat létesítenek a húsvéti ünnepekre bevezetett utazási tilalom kikényszerítésére20:53 A borsodi gyilkost szabadon engedő bírónő elleni feljelentés eredménye: "bűncselekmény hiányában kellett elutasítani"20:36 Újabb bizonyíték a koronavírus antiszemitizmusára: széklettel is képes fertőzni20:10 A migránstaxiknak is keresztbe tett a járvány: egy ideig nem szállíthatják Olaszországba a sáskákat19:44 Itt a jó példa: saját fizetésüket ajánlják fel az egészségügynek a bolgár képviselők és kormánytagok19:37 Vesztegzár alá helyeztek két migránstábort Görögországban19:29 Szegény Index: le kellett írniuk, hogy azért is hullanak nagyobb arányban a négerek, mert sokan vannak börtönben19:11 Először feketelistáztak a kínai nagy fal megrongálásáért18:55 Banki alkalmazott sikkasztott a bankjegykiadó automatákból Zalában18:47 Iránban a hét végétől három szakaszban oldják fel a járvány miatt hozott korlátozóintézkedéseket18:38 Indiában nem oldják fel a kijárási tilalmat18:28 Sanders kiszáll, Biden lesz Trump nem túl veszélyes ellenfele17:42 Downing Street: Johnson stabil állapotban van, reagál a kezelésre17:21 Mintegy negyven feltételezett fertőzött van a Charles De Gaulle fedélzetén
24 óra legolvasottabbjai

Extra, Videók :: :: Hozzászólások

A bosszú népe - zenei aláfestéssel folytatódott a Szabadság téri zsidószemét-mentesítés

Reklám

Olvasónk írja:
Megmondtam, hogy nem hagyom... Hosszú éjszakán vagyok túl megint. Lassan kirajzolódik, kikkel is állok szemben.
Ez a hapsi szemeteli mindig össze a teret:
Zoom
De csak 12 óráig örülhetett:
Most megint pont jól jött ki a lépés, de voltak problémák. Rá akartam írni a székre, hogy Igazságot Magyarországnak, de csak annyi fért ki, hogy Igazságot Magyarország. Amikor megláttam, tudatosult bennem, hogy el kell vinnem a széket is, még a végén félreértik :D Most még zenét is kapott mellé ez a nagyszerű olvasótábor, következőkor valami más lesz az újdonság :)
Viszont egyedül nem fogom bírni folyamatosan tisztán tartani a teret, a sok aggódó hozzászóló ragadjon fogót, és ha csak egy oszlopközt vág ki, már az is nagy segítség. De jó látni, hogy nem vagyok egyedül, volt még nálam huncutabb ember is, gratulálok a bajtársamnak, nagyot nevettem rajta:
Zoom
Ez a kajla kis bőrönd is elment az utolsó útjára. Várjuk a következőt :)
Akik amiatt aggódnak, hogy a közeli kukába viszem a szemetet, azokat megnyugtatom, hogy nem. Az első akcióm (amiről nem volt tudósítás) pont emiatt fuccsolt be, mert oda vittem, és másnap/harmadnap vissza is vitték. Többet nem követem el ugyanazt a hibát.
Zoom
Az egyik kép hozzászólásainál láttam, már méreggel akarják bekenni a bőröndöket, és vadkamerát akarnak kihelyezni. Viszont arra nem hajlandók, hogy azt az egy oszlopot, ami mindig kiborul, rendesen helyrerakják (bár ahhoz kellene némi szakmunkai tudás is). Ugyanúgy a hozzászólások között van, hogy erre nekik nincs engedélyük, szóval mindenki nyugodtan jelentse fel őket a szögesdrót miatt. Vagy ugyanígy el is vihetik. Mozduljatok meg, cselekedjetek! Azért nőnek a fejünkre, mert ők cselekszenek, összetartanak, mi sajnos nem.
Köszönöm a sok biztató hozzászólást, még jelentkezem.
Addig is íme a legutóbbi akció további videói:
Búcsúfotó:
Zoom
Frissítés: folytatják a szemétgyűjtést
Addig is ezt a (munka)szolgálati közleményt helyezték el:
Zoom
Derék olvasóinknak a zsidó Fb-oldalán is volt egy-két jó szavuk a hulladéklerakókhoz:
Zoom
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready